Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kizlar yaa ben geldim. burun etim sarkıyo sinir oldum. yani nasıl desem kemiklerim ince ama etlerim gevşek yani sarkık. etleri sıkılaştırıyorum küçük burun çıkıyo. bide burun ucum berbat ya şiş acaba ondan mı? hani burun ucu daha geç iyileşiyor ya ondan mı kötü görünüyor?

kaçıncı ayınız acaba ?

Necdet bey tasarım yapmanın insanları kandırmaya sebep olduğunu düşünüyormuş. Veli bey de öyle. Sonuçta onlar şekli veriyorlar, burun ne kadar tutuyor meselesi var. Ben beklenti yaratma açısından da hiç istemedim. İlk mail attığımda yollamıştım, geri göndermişlerdi ama hiç hoş değildi. Çok küçük bir burun yapmışlardı. Şimdi tasarımsız şekilde, çok az bir anlatımla, o da ucu kalkık istemiyorum ve düz bir burun istiyorum dedim. O kadar. Yarın giriyorum ameliyata, hayırlısı olsun diyorum hep.

Yazın ameliyat olanlar sıcaktan nasıl korundu arkadaşlar bilgi verebilirler mi? Herkesin kliması mı var. Vantilatör var sadece elimizde.

.............................................

merhabalarrr bu da benimm :))) fotoğraf nedense net değil anlamadım :S tamm 30 gün once amelıyat oldum.ve şu ankı halım bu :))

Eklentiler

• $536732_161785647301358_1445938738_n.webp
    $536732_161785647301358_1445938738_n.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
yaptigi igne hemen coken yerleri sisiriyor enteresan bisi :) simdilik iyi.ama odem ignesinin etkisi birkac ay daha devam edebilirmis.yani burnumun baska yerlerinde cokme olabilirmis.oyle olursa yine gidicem kollajen yapacak:( yaparken aciyor canim maalesef

Nasıl oldu peki canım burnun görüntüsünde bı degisiklik varmi ve acıdımı

bilen var mı.. acık amelıyat ne demek oluyor . ayrıca benım burnumun sag kısmının ıcınde kırık varmıs bunu estetık olmaya karar verdıkten sonra ogrendım sızce acılı mı olur?

Back
X