- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.601
sanırım sabır gerekıyor,necdet bey bana tam düzelme için ıkı sene demıstı,2 seneye yaklaştıkca burnum daha da guzellşıyor..cevremde aynı kanıda..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canlarımmm...
aylardan sonra ben geldim. tanıyanlar hatırlar tanımayanlar için kısaca anlatıyım. ben haziranda necdet beye ameliyat oldum. şuan 6.5 aylık burnum. çarşamba günü kontrole gidicem. ameliyattan sonra burnumda sol profilimde kemer vardı o kemer hala duruyor ama eskisi gibi takıntılı değilim. önceleri sevmesemde sonradan alıştım ve sevdim. 6.ayımda yani aralıkta çok sevmeye başladım burnumu sanırım şişlerin büyük kısmı gittiği için. resimlerimi silmişim şimdi baktım. en kısa zamanda yeni resimler eklemeye çalışıcam. yalnız kızlar bugün burnumu deldirdim. hızma merakım başladı. necdet beyede sormadım. sizce bi sıkıntı olur mu? estetikten sonra yani bu konuda bilginiz var mı?
Pessimist bende yaptirdim burun ucunu toparlama islemini.genel anestezi ile yapildi.2 hafta oldu.su anda goruntusu daha iyi.sarkik olan kisimi toparlamis dr.sen bu islem yapildiktan sonra kontole gittin mi? Necdet bey bana 1 hafta sonra gel bakalim demisti ama ben gidemedim,icinde dikis yok gibi.resim eklemiştm canım kaldırdım daha iyi durumda oldugunu söyleyebilirim![]()
ameliyatı ortalama ne kadara yapıyor acaba?
Yarın anestezı ıcın tetkıklere gıdıcem testler nasıl yapılıyor
Pessimist bende yaptirdim burun ucunu toparlama islemini.genel anestezi ile yapildi.2 hafta oldu.su anda goruntusu daha iyi.sarkik olan kisimi toparlamis dr.sen bu islem yapildiktan sonra kontole gittin mi? Necdet bey bana 1 hafta sonra gel bakalim demisti ama ben gidemedim,icinde dikis yok gibi.