Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bende veli beyin hastasıyım aynı hastaneden ..dün boğaz agrısı için kbb doktoruna gittim burada muayne ederken burnumun ameliyatlı olduğunu zaten anladı ve çok kötü yapılmış bu burun dedi destek yokmuş ucunda üst taraf çökük ve burun ucumu sıktı lastik gibi burun yapılırmı dedi yaa çok moralim bozuk zaten beğenmiordum burun ucuna destek konmalymış benim üç seneyi geçti ama çok pişmanım iyi araştırın acele karar vermeyin o kadar paramda boşa gitti burun ucum lastik gibi uzuyor ilk zamanlar benim de çok güzeldi zamanla kusurlar meydana çıktı ..revizyon düşünüyorum ama ne kadar pahalı

Sofican benim de carsamba tamponum ve kalıplar cikacak:) senin tamponlar duruyormu? Benim tek taraf kanla tamamen tıkalı :(

evet tamponlar duruyo. bi sprey verdiler onu sıkıp temizlemek gerekiyomuş. yapıyorum ama benim de kuruyan kanlarla tıkalı çok oynamak da istemiyorum. senin kaçıncı günün?

evet tamponlar duruyo. bi sprey verdiler onu sıkıp temizlemek gerekiyomuş. yapıyorum ama benim de kuruyan kanlarla tıkalı çok oynamak da istemiyorum. senin kaçıncı günün?

Tamamen tikali mi.bir taraf benim tamamen tikali.hoc bosluk yok.ama diger taraf acik.ordan nefes alabiliyorum.oynamak istemedim ben de.carsamba oldum 19unda.5ci gunum benimde.peki sekli belli degil dmi pek.ben zaten cpk degismesini istememistim.ole de duruo
bi kanatlar kücülmus onu hissettim.

Tamamen tikali mi.bir taraf benim tamamen tikali.hoc bosluk yok.ama diger taraf acik.ordan nefes alabiliyorum.oynamak istemedim ben de.carsamba oldum 19unda.5ci gunum benimde.peki sekli belli degil dmi pek.ben zaten cpk degismesini istememistim.ole de duruo
bi kanatlar kücülmus onu hissettim.

tamamen tıkalı değil az da olsa nefes alabiliyorum. aynı gün olmuşuz. alçıdan pek belli olmuyo ben de uç kısmın küçüldüğünü farkedebildim sadece. inşallah istediğimiz gibi olmuştur ikimizin de :) tamponu alıcak ama alçıyı da alır dimi bu kontrolde

tamamen tıkalı değil az da olsa nefes alabiliyorum. aynı gün olmuşuz. alçıdan pek belli olmuyo ben de uç kısmın küçüldüğünü farkedebildim sadece. inşallah istediğimiz gibi olmuştur ikimizin de :) tamponu alıcak ama alçıyı da alır dimi bu kontrolde
Benim tamamen tıkali nasil acicak bilmiyorum;:(alçı yok bende kalıp var.o krem şey kalıp değilmi? Insallah ya.ben cok degismesin dyip durmustum sanırım pek bisey yapmamis bana:)

alicak ikisini de.bant takicak.yani bana oylr yapıcak. Sen saat kacta oldun??

alicak ikisini de.bant takicak.yani bana oylr yapıcak. Sen saat kacta oldun??

evet o krem şey alçı diye biliyorum ben. benimkini tamamen değiştirdi ya bi de deviasyon da vardı bende komple kırdı yani :) ben 10 buçukta oldum. tamponları alırken acı vericek mi acaba baya korkuyorum ben. bi de senin de hapşurman geliyo mu çok? ben arka arkaya beş kez falan hapşuruyorum ya

evet o krem şey alçı diye biliyorum ben. benimkini tamamen değiştirdi ya bi de deviasyon da vardı bende komple kırdı yani :) ben 10 buçukta oldum. tamponları alırken acı vericek mi acaba baya korkuyorum ben. bi de senin de hapşurman geliyo mu çok? ben arka arkaya beş kez falan hapşuruyorum ya
Deviasyon olunca komple mi degisioo? Bende de deviasyon vardi. Hapsurmadim ben cok şükür. Ama arasira.oksuruyorum hrmen su içiyorum. Bisey olmaz ağzını acik hapsurmaya calis.valla tampondan korkmuodum silikon diye ama kanlar kurudu.tamamen tıkandı benim.hoc bosluk yok.cekecek yer bile yok.nasil yapicak bilmiyorumm.:/

Deviasyon olunca komple mi degisioo? Bende de deviasyon vardi. Hapsurmadim ben cok şükür. Ama arasira.oksuruyorum hrmen su içiyorum. Bisey olmaz ağzını acik hapsurmaya calis.valla tampondan korkmuodum silikon diye ama kanlar kurudu.tamamen tıkandı benim.hoc bosluk yok.cekecek yer bile yok.nasil yapicak bilmiyorumm.:/

yok hem deviasyon hem ben komple değişsin istedim ondan. bende de kuru kanlar var o bi şekilde boşaltır heralde ya sağsalim atlatsaydık bi an önce.

Arkadaşlar Merhaba

Esasında çok eski kullanıcıyım ama şifremi hatırlayamadığım için yeni bir üyelik alıp yazmak zorunda kaldım.. Geçen hafta perşembe günü bende Necdet Uçar beye ameliyat oldum. Ameliyatım 1.5 saat sürmüş. Çıktığımda odama getirilidiğimde çok ama çok şiddetli bir baş ağrısıyla ve üşümeyle ayıldım. Fakat bunlar gözünüzü korkutmasın çünkü 2 kalçadan 1 serumdan olmak üzere 3 tane ağrı kesici yapmışlar hemen etkisini gösterdi basş ağrım geçti. Narkozu atmanın verdiği üşüme hissini ise sanırım bir 10 - 15 dk çektim. ee ameliyat olduk olur o kadar :( Ameliyat akşamı o kadar rahattım ki ne ağrı ne sızı mışıl mışıl uyumusum annemi hiç birşey için kaldırmadım. Sadece ağzım çok kuruyordu gece boyunca kalkıp su içip geri yattım.

2.GÜN sabahtan eve gönderildik. o gün akşama kadar yine ağrı sızm olmadı . Akşamüstü bir arkadaşım beni ziyarete geldi o gelince biraz doğrulup oturayım dedim burnuma akıntı başladı akan kanlar içeride kurudu ve işte tek sıkıntıyı o akşam çektim çünkü burnum tamamen tıkandı ağızdan nefes almaya alışmak ve gece öyle uyumak gerçekten zor oldu..

3.GÜN tıkanıklık okyanus suyuyla biraz açıldı ama tam değil. Bir tarafım daha açık diğer tarafım hep daha kapalı kaldı.

4.GÜN artık daha çok nefes almaya ve ilk kez yediklerimin tadını almaya başladım bu benim için harika birşeydi :16: Gerçekten insan koku almayınca tatda almıyormuş çok kötü birşey :5:

şu an 6.Günümdeyim.. yarın doktor gel dedi. Sanırım alçım ve tamponlarım çıkacak. Çok sevinçliyim yarın hayata dönücem :16: Ben ameliyattan çıktığımda sadece sol gözüm morarmıştı tertemiz çıktım. Diğer günlerde ise çok minik morlukda sağ gözümde oldu. Şişme durumum ise çok minimumda oldu. Bugün 6. gün ve gözalatlarım sarımtrak bir renkte. Gözüstümdeki morluklar geçme üzere. 5 günde kadar yüzüm iyice toparlanır diye düşünüyorum..

Necdet beye şeklini hiç değiştirme dedim. Bende sadece kemik eğriliği vardı kğçğkken düştüğüm için. Sadece eğriliği düzeltin belki çok minik bir tık ucunu kaldırabilirsiniz dedim. Çünkü benim burnum çok sorunsuzdu hatta kalkıktı denebilir. Şu an doğru dürüst hiçbirşey anlamıyorum şeklinde. Tamponlar çıkınca anlıcam..

Dediğim gibi çok az sorunlu bir burnum olduğu için Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdanda olmaktan çok korkuyorum. İnşallah bana eski halini aratan bir sonuçla karşılaşmam.

Ameliyat olacak arkadaşlarıma şimdiden kolaylıklar şifalar diliyorum :72:

bugün 8. günüm. dün kalıplar ve tamponlarım alındı. tampon alımından çok korkuyodum ama hiç acı vermedi :) burnumun genel şeklini beğendim ama ucu şuan kalkık duruyor o biraz rahatsız etti ama doktorum o kalkıklığın ineceğini söyledi neyseki. ben ameliyat olanlara bir soru sormak istiyorum. çünkü kontrole gidince doktora soracağım şeylerin hepsi siliniyo aklımdan :)

kalıplar alındıktan sonra banyo yapabiliyo muyuz yoksa su değmesi bi süre daha yasak mı?

bugün 8. günüm. dün kalıplar ve tamponlarım alındı. tampon alımından çok korkuyodum ama hiç acı vermedi :) burnumun genel şeklini beğendim ama ucu şuan kalkık duruyor o biraz rahatsız etti ama doktorum o kalkıklığın ineceğini söyledi neyseki. ben ameliyat olanlara bir soru sormak istiyorum. çünkü kontrole gidince doktora soracağım şeylerin hepsi siliniyo aklımdan :)

kalıplar alındıktan sonra banyo yapabiliyo muyuz yoksa su değmesi bi süre daha yasak mı?

geçmiş olsun dün bende tamponla alçımı aldırdım evet düşübdüğüm kadar acılı bir işlem değilmiş ama ben genede biraaz acıdım yani :17:
banyo olayını sordum doktora burnuna bant yapıştırdığı için yapma dedi bantı çıkardığın gün yapabilirsin

geçmiş olsun dün bende tamponla alçımı aldırdım evet düşübdüğüm kadar acılı bir işlem değilmiş ama ben genede biraaz acıdım yani :17:
banyo olayını sordum doktora burnuna bant yapıştırdığı için yapma dedi bantı çıkardığın gün yapabilirsin

ay çok sağol büyük bi muammaydı benim için :D

merhabaaa. bugün bantlarımı çıkardım. ve sonuçtan pek memnun değilimm :( yani yandan burnumu sevdim ama önden gözlerimin ve burnumun şişliği inmediği için hoş gözükmedi gözüme. sanki yüzüm yanmış da yüz nakli olmuşum gibi hissediyorum bi acayip. bi de yüzüm soyuluyo. merak ettiğim bişey var. bantlar çıkarıldıktan sonra yüzüne maske yapan var mı acaba ya da bakım için ne kullandınız?

merhabaaa. bugün bantlarımı çıkardım. ve sonuçtan pek memnun değilimm :( yani yandan burnumu sevdim ama önden gözlerimin ve burnumun şişliği inmediği için hoş gözükmedi gözüme. sanki yüzüm yanmış da yüz nakli olmuşum gibi hissediyorum bi acayip. bi de yüzüm soyuluyo. merak ettiğim bişey var. bantlar çıkarıldıktan sonra yüzüne maske yapan var mı acaba ya da bakım için ne kullandınız?

merhaba yine ben =) bende yandan sevmedim burnumu önden sevdim. iki kaş arasındaki şişlik yüzünden ben kendimi avatar gibi hissediyorum. tahminimce seninde yaşadığın hissiyat benimkinden.. şu an burun çok şiş oturmadı biraz zaman gerekli biraz sabredicez :50:

ben banyo yaparken çok yavaş bir şekilde peeling yaptım tanecikli scrub ile benimde yüzüm çok kurumuş ve soyuluyordu

Sofican bende necdet beyle görüştüm yalnız benim kanszlik sorunum vardı öyle pekte bi ilgi gostermedi içime sinmedi anlycagın fotoğraflarını görme sansm varmı?

merhaba yine ben =) bende yandan sevmedim burnumu önden sevdim. iki kaş arasındaki şişlik yüzünden ben kendimi avatar gibi hissediyorum. tahminimce seninde yaşadığın hissiyat benimkinden.. şu an burun çok şiş oturmadı biraz zaman gerekli biraz sabredicez :50:

ben banyo yaparken çok yavaş bir şekilde peeling yaptım tanecikli scrub ile benimde yüzüm çok kurumuş ve soyuluyordu

gittikçe daha beğeniyorum burnumu. masaj yapmamı söyledi doktor. bakalım şişlikler inene kadar yapıcaz artık :)

Sofican bende necdet beyle görüştüm yalnız benim kanszlik sorunum vardı öyle pekte bi ilgi gostermedi içime sinmedi anlycagın fotoğraflarını görme sansm varmı?

bazen çok yoğun olduğu için acele bakıyo ama ilgisizlikten olduğunu düşünmüyorum istersen tekrar bi görün

$1897877_10152313213518967_1673885763_n.webp

Back
X