- 2 Haziran 2016
- 21
- 3
- 1
- 39
- Konu Sahibi blackdresson
Cok sagol canim :))Çok doğal, yüzünüze de yakışmıış :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sagol canim :))Çok doğal, yüzünüze de yakışmıış :)
Sagol canimm:) cok mutluyum oh dedim sonunda :)Ben çok beğendim, çok güzel olmuş cnm :)
Evet bende Atasehir Acibadem de oldumBen Ataşehir Acıbadem Hastanesi'nde yaptırmıştım cnm sende orda mı yaptırdın?
Kızlar size önceki ve sonraki halini göstermek için Ömer beyin ameliyathanede çektiği fotoğrafları atıyorum :) Yorumlarınızı bekliyorum
Siz birbirinizin burnunu görmediniz mi de beğendiğinizi siteden yazıyorsunuz, aaaa ama olmadı aynı doktora ameliyat olmuş kankalar birbirini ziyarete gitmeliydi oysa.Kizlar onden ilk hali ve son hali :) nasil sizce ????
Siz ameliyati oldunuz mu omer beydeAyyy inşallah canim aynen çok az kaldı heyecan ile ameliyat tarihini bekliyorum sonucu burdan yazarım sana :)
Oncelikle geçmiş olsun Bende Ömer beye ameliyat olmayı düşünüyorum resim paylaşabilirsiniz acaba virdb sizin zamanımızda fiyat nekadarduMerhabalar ben Ömer beye 9 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Estetik olan arkadaşlarım morarmadan, agrısıından ve tampon çıkarmadan dolayı beni çok korkutmuşlardı. Kuzenim de estetik ameliyatı olmuştu ama arkadaşlarımın dediği gibi morarma ve şişme olmadı. Bende kuzenimde gördüğüm olumlu sonuçtan dolayı Ömer beye olmaya karar verdim. Şuan hiçte pişman olmadığımı sizinle paylaşmak isterim. Gayet doğal ve yüz hatlarıma orantılı bir burun yaptı. Eğer kendisine muayene olursanız tecrübesini sizde anlarsınız. Biz ona kuzenimle burun kralı diyoruz. :) Eğer isterseniz resimde atabilirim arkadaşlar
Merhaba, bende olmayı düşünüyorum yani Ağustosun ilk haftasına gün aldım. Ücret 9.5 bin istiyorlar peşin bakalım. Eylül de zam gelecekmişOncelikle geçmiş olsun Bende Ömer beye ameliyat olmayı düşünüyorum resim paylaşabilirsiniz acaba virdb sizin zamanımızda fiyat nekadardu
Çok geçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza, tekrar ameliyat mı düşünüyorsunuz?Valla bende Ömer Faik Sagun'a ameliyat oldum kamyon çarpmışa döndüm.Üstelik 3 yıldır yaptığı yamuk burunla dolaşıyorum.Her gören ne kadar çirkin olmuş diyip duruyor.Üstelik doktor inatla düzeltme yapmayacağını söyledi.Ben onu Allaha havale ettim.3 yıldır her aynaya baktığımda beddua ediyorum kendisine...
Çok geçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza, tekrar ameliyat mı
Evet ama çok masraflı olduğu için biraz beklemem gerekiyor.Artık bu şekilsiz burunla gezmek canımı sıkıyor.Çok geçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza, tekrar ameliyat mı düşünüyorsunuz?
Anlıyorum, eskisinden daha mı kötü?Evet ama çok masraflı olduğu için biraz beklemem gerekiyor.Artık bu şekilsiz burunla gezmek canımı sıkıyor.
Eskisi Allah vergisiydi kimse kötü demiyordu ama yaptırınca herkes yorum yapıyor.O kadar çektin çektiklerine değmedi diyorlar.Burnunuzu hangi doktor yaptı söyle de asla gitmeyelim diyorlar.Üstelik aynı doktorun başka bir hastasıyla arkadaş oldum onunda burnu yamuk.Eğer olacaksanız bin kere düşünün ve instagramlardan doktor seçmeyin.Benim doktor olumsuz yorum yaptım diye heryerden engellemiş beni.Hakkım haram olsun.Anlıyorum, eskisinden daha mı kötü?
Ben oldum aslında sadece kemeri düzelttirdim burun ucuna falan dokundurtmadım. Kemerimde büyük değildi ama ben yine de pişmanım Allah vergisi gibi olmuyor ne bileyim bana yakışan oymuş geç anladım. Önden değişmedim çok şükür o zaman iyice üzülürdüm. Psikolojik olarak çok yıpranırdım sanırım. Ben de kesinlikle instagramdan seçilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Orda sadece başarılı hastalar paylaşılıyorEskisi Allah vergisiydi kimse kötü demiyordu ama yaptırınca herkes yorum yapıyor.O kadar çektin çektiklerine değmedi diyorlar.Burnunuzu hangi doktor yaptı söyle de asla gitmeyelim diyorlar.Üstelik aynı doktorun başka bir hastasıyla arkadaş oldum onunda burnu yamuk.Eğer olacaksanız bin kere düşünün ve instagramlardan doktor seçmeyin.Benim doktor olumsuz yorum yaptım diye heryerden engellemiş beni.Hakkım haram olsun.
Ben oldum aslında sadece kemeri düzelttirdim burun ucuna falan dokundurtmadım. Kemerimde büyük değildi ama ben yine de pişmanım Allah vergisi gibi olmuyor ne bileyim bana yakışan oymuş geç anladım. Önden değişmedim çok şükür o zaman iyice üzülürdüm. Psikolojik olarak çok yıpranırdım sanırım. Ben de kesinlikle instagramdan seçilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Orda sadece başarılı
Benim önden bariz yamuk yandanda bir burun deliği kocaman diğer taraf uzun yassıBen oldum aslında sadece kemeri düzelttirdim burun ucuna falan dokundurtmadım. Kemerimde büyük değildi ama ben yine de pişmanım Allah vergisi gibi olmuyor ne bileyim bana yakışan oymuş geç anladım. Önden değişmedim çok şükür o zaman iyice üzülürdüm. Psikolojik olarak çok yıpranırdım sanırım. Ben de kesinlikle instagramdan seçilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Orda sadece başarılı hastalar paylaşılıyor
Gerçekten çok üzücü bir durum doktor hata da yapsa bunun arkasında durmalı üslubu düzgün olmalı. Bunlar doktorluğu bırak nasıl insanlar anlayamıyorumBenim önden bariz yamuk yandanda bir burun deliği kocaman diğer taraf uzun yassıAnlayacağınız her yönden kötü.Ama doktor bey ne var bu burunda senin psikolojin bozuk dedi bana.Yaşadıklarım yetmiyormuş gibi bir de deli muamelesi gördüm.Allah büyük yanına kalmasın inşallah.