Dr. Ömer Faik Sağun'a ameliyat oluyorum

Ben Ataşehir Acıbadem Hastanesi'nde yaptırmıştım cnm sende orda mı yaptırdın?

şu an o kadar rahat nefes alıyorum ki yaşadığımı anladım resmen :) tuhaf bi duygu. Onceden napıyomusuz biz :halay:

Kızlar size önceki ve sonraki halini göstermek için Ömer beyin ameliyathanede çektiği fotoğrafları atıyorum :) Yorumlarınızı bekliyorum

Kizlar onden ilk hali ve son hali :) nasil sizce ????
Siz birbirinizin burnunu görmediniz mi de beğendiğinizi siteden yazıyorsunuz, aaaa ama olmadı aynı doktora ameliyat olmuş kankalar birbirini ziyarete gitmeliydi oysa.
Diğer arkadaşlarınızı da çağıralım, onlarda görsünler burunlarınızı:KK14:
zeynepacer
aysek28
semasir

Bu arkadaşların reklamlarına kulak asmayın, şakacı reklamcılar :dondurma:

Merhabalar ben Ömer beye 9 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Estetik olan arkadaşlarım morarmadan, agrısıından ve tampon çıkarmadan dolayı beni çok korkutmuşlardı. Kuzenim de estetik ameliyatı olmuştu ama arkadaşlarımın dediği gibi morarma ve şişme olmadı. Bende kuzenimde gördüğüm olumlu sonuçtan dolayı Ömer beye olmaya karar verdim. Şuan hiçte pişman olmadığımı sizinle paylaşmak isterim. Gayet doğal ve yüz hatlarıma orantılı bir burun yaptı. Eğer kendisine muayene olursanız tecrübesini sizde anlarsınız. Biz ona kuzenimle burun kralı diyoruz. :) Eğer isterseniz resimde atabilirim arkadaşlar
Oncelikle geçmiş olsun Bende Ömer beye ameliyat olmayı düşünüyorum resim paylaşabilirsiniz acaba virdb sizin zamanımızda fiyat nekadardu

Oncelikle geçmiş olsun Bende Ömer beye ameliyat olmayı düşünüyorum resim paylaşabilirsiniz acaba virdb sizin zamanımızda fiyat nekadardu
Merhaba, bende olmayı düşünüyorum yani Ağustosun ilk haftasına gün aldım. Ücret 9.5 bin istiyorlar peşin bakalım. Eylül de zam gelecekmiş

Merhaba , ben de iki hafta sonra Ömer Bey’e ameliyat oluyorum.. Siz ameliyatınızı gerçekleştirdiniz mi, fotoğraf ve yorumunuzu rica edebilir miyim?

Valla bende Ömer Faik Sagun'a ameliyat oldum kamyon çarpmışa döndüm.Üstelik 3 yıldır yaptığı yamuk burunla dolaşıyorum.Her gören ne kadar çirkin olmuş diyip duruyor.Üstelik doktor inatla düzeltme yapmayacağını söyledi.Ben onu Allaha havale ettim.3 yıldır her aynaya baktığımda beddua ediyorum kendisine...

Valla bende Ömer Faik Sagun'a ameliyat oldum kamyon çarpmışa döndüm.Üstelik 3 yıldır yaptığı yamuk burunla dolaşıyorum.Her gören ne kadar çirkin olmuş diyip duruyor.Üstelik doktor inatla düzeltme yapmayacağını söyledi.Ben onu Allaha havale ettim.3 yıldır her aynaya baktığımda beddua ediyorum kendisine...
Çok geçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza, tekrar ameliyat mı düşünüyorsunuz?

Anlıyorum, eskisinden daha mı kötü?
Eskisi Allah vergisiydi kimse kötü demiyordu ama yaptırınca herkes yorum yapıyor.O kadar çektin çektiklerine değmedi diyorlar.Burnunuzu hangi doktor yaptı söyle de asla gitmeyelim diyorlar.Üstelik aynı doktorun başka bir hastasıyla arkadaş oldum onunda burnu yamuk.Eğer olacaksanız bin kere düşünün ve instagramlardan doktor seçmeyin.Benim doktor olumsuz yorum yaptım diye heryerden engellemiş beni.Hakkım haram olsun.

Eskisi Allah vergisiydi kimse kötü demiyordu ama yaptırınca herkes yorum yapıyor.O kadar çektin çektiklerine değmedi diyorlar.Burnunuzu hangi doktor yaptı söyle de asla gitmeyelim diyorlar.Üstelik aynı doktorun başka bir hastasıyla arkadaş oldum onunda burnu yamuk.Eğer olacaksanız bin kere düşünün ve instagramlardan doktor seçmeyin.Benim doktor olumsuz yorum yaptım diye heryerden engellemiş beni.Hakkım haram olsun.
Ben oldum aslında sadece kemeri düzelttirdim burun ucuna falan dokundurtmadım. Kemerimde büyük değildi ama ben yine de pişmanım Allah vergisi gibi olmuyor ne bileyim bana yakışan oymuş geç anladım. Önden değişmedim çok şükür o zaman iyice üzülürdüm. Psikolojik olarak çok yıpranırdım sanırım. Ben de kesinlikle instagramdan seçilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Orda sadece başarılı hastalar paylaşılıyor

Ben oldum aslında sadece kemeri düzelttirdim burun ucuna falan dokundurtmadım. Kemerimde büyük değildi ama ben yine de pişmanım Allah vergisi gibi olmuyor ne bileyim bana yakışan oymuş geç anladım. Önden değişmedim çok şükür o zaman iyice üzülürdüm. Psikolojik olarak çok yıpranırdım sanırım. Ben de kesinlikle instagramdan seçilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Orda sadece başarılı
Ben oldum aslında sadece kemeri düzelttirdim burun ucuna falan dokundurtmadım. Kemerimde büyük değildi ama ben yine de pişmanım Allah vergisi gibi olmuyor ne bileyim bana yakışan oymuş geç anladım. Önden değişmedim çok şükür o zaman iyice üzülürdüm. Psikolojik olarak çok yıpranırdım sanırım. Ben de kesinlikle instagramdan seçilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Orda sadece başarılı hastalar paylaşılıyor
Benim önden bariz yamuk yandanda bir burun deliği kocaman diğer taraf uzun yassı🙁Anlayacağınız her yönden kötü.Ama doktor bey ne var bu burunda senin psikolojin bozuk dedi bana.Yaşadıklarım yetmiyormuş gibi bir de deli muamelesi gördüm.Allah büyük yanına kalmasın inşallah.

Benim önden bariz yamuk yandanda bir burun deliği kocaman diğer taraf uzun yassı🙁Anlayacağınız her yönden kötü.Ama doktor bey ne var bu burunda senin psikolojin bozuk dedi bana.Yaşadıklarım yetmiyormuş gibi bir de deli muamelesi gördüm.Allah büyük yanına kalmasın inşallah.
Gerçekten çok üzücü bir durum doktor hata da yapsa bunun arkasında durmalı üslubu düzgün olmalı. Bunlar doktorluğu bırak nasıl insanlar anlayamıyorum

Back
X