Dr. Onur Erol Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
149
158
İstanbul
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Merhabalar burunumu hiç beğenmiyorum yüzüme göre çok büyük burun ameliyatı yaptırmak istiyorum ama çok kararsız kaldım hem cerrahi konuda hem de fiyat konusunda Prof. Dr. Onur Erol ile ilgili bilgilerinize ihtiyacım var?
:26:

merhaba serve ben Prof. Dr. Onur Erol da burun estetiği ameliyatı yaptırdım ve şimdi burnumdan çok memnunum hem daha sağlıklı nefes alıyorum hemde estetik açıdan daha güzel bir görünüme sahibim ben şiddetle tavsiye ediyorum Onur beyi istersen bi görüş derim.
xxxxxxxxxx dende daha ayrıntılı bilgi alabilirsin.
güzel günler

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Onur Bey'i tavsiye ederim, cok dogal ve guzel bi burnum oldu, cok pahalı evet ama 1 sene aralıklı kontrollere cagiriyor ve ilgileniyor. Bu iste en guvenilir ve tecrubeli isimlerin basinda geldigi icin ve burunun suratımı ortasında en onemli yerde oldugu icin riske atmayıp para birktirip oldum ameliyatımı, tek bir morarma bile olmadı suratımda, agrım sızım da olmadı. Mucize gibi bisey bence bu!iyiki Onur bey'e olmusum ameliyatımı!

Onur Bey'in burun estetiği için aldığı ameliyat ücretinin pahalı olduğunu duydum.
bu konuda onur bey'e ameliyat olanlar bilgi verebilir mi?

ameliyat sonrası için şikayeti olan var mı?

onur erol ne kadara yapıyo kızlar. ben 10bin 15 bin falan biliyorum.bu işi biraz daha ticari amaçla yapıyo gibi şeyler duydum bu konuda şüphelerim var. siz ne düşünüyorsunuz.

Ben de daha önce 4 defa burun estetigi ameliyatı oldum istediğim görüntüyü alamadığım gibi sağlığımdan da oldum. Hiç bir doktoroun kabul etmediği ameliyatı Dr.Onur Erol Bey kabul etti. Çok güzel ve doğal bir burunum oldu. Kendisinin sayesinde sağlığıma kavuştum ve psikolojim düzeldi. Onur beyin hakkında çıkan dedikoduların hepsi yalandır, kendisi bütün ameliyatlarına bizzat giriyor.Bence Türkiyenin en iyi plastik cerrahı Onur Eroldur. Kendisine çok teşekkür ederim. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim

Gercekten petek dinçöz , dseniz Akkaya gıbı cok ıyı burunları yapmış bırının neden ıkı sayfa yorumu var, anlayamadım . Bu kadarcıkmı hastası varmış , ilginç

Reklam amaçlı üstelik nasıl oluyor ? Allah Allah

canım ben de daha önce 2 kez ameliyat oldum resimlerini görmem mümkün mü ? seni ekledim kabul edersen sevinirim :))

merhaba,

ben de çok büyük sorunlar yaşadım sağlık ve görüntü anlamında çok defa ameliyat olmak zorunda kaldım..

siz ne zaman oldunuz ameliyat onur Bey'e...fiyat konusunda bilgi vermeniz mümkünmü?

selam benim de başımdan senin gibi kötü ameliyatlar geçti ve şuan psikolojim çok bozuk bu akşam da onur erolla randevum var. seninle iletişime nasıl geçebilirim acaba benim için çok önemli.

seni ekledim problem olmazsa fotolarına bakabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…