- Konu Sahibi EstetikEditor
bir de ameliyat ücretini öğrenmek istiyorum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende salı günü ameliyat olacagım Onur Bey'e çok korkmaya başladım nasıl yeneceğim bu korkuyu ? uykularım kactı(
Ben de daha önce 4 defa burun estetigi ameliyatı oldum istediğim görüntüyü alamadığım gibi sağlığımdan da oldum. Hiç bir doktoroun kabul etmediği ameliyatı Dr.Onur Erol Bey kabul etti. Çok güzel ve doğal bir burunum oldu. Kendisinin sayesinde sağlığıma kavuştum ve psikolojim düzeldi. Onur beyin hakkında çıkan dedikoduların hepsi yalandır, kendisi bütün ameliyatlarına bizzat giriyor.Bence Türkiyenin en iyi plastik cerrahı Onur Eroldur. Kendisine çok teşekkür ederim. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim
bir de ameliyat ücretini öğrenmek istiyorum?
bende salı günü ameliyat olacagım Onur Bey'e çok korkmaya başladım nasıl yeneceğim bu korkuyu ? uykularım kactı(
bence fazla önyargılısınız koskoca profesör kendini kanıtlamıs bır ınsan ne centilmen kıbar ınsanlar gördük keske el becerılerı ve meslek bılgılerı fazla olsaydı... bır doktoru helede bır cerrahı bence tamamen yaptıgı basarı veya basarısızlıkla elestırmelısınız bu ANLAttıklarınız bır onyargıdır ve belkı ınsanlar ıcın umut kapısı olacak bı yerı kapatmıs olmayın...
bence fazla önyargılısınız koskoca profesör kendini kanıtlamıs bır ınsan ne centilmen kıbar ınsanlar gördük keske el becerılerı ve meslek bılgılerı fazla olsaydı... bır doktoru helede bır cerrahı bence tamamen yaptıgı basarı veya basarısızlıkla elestırmelısınız bu ANLAttıklarınız bır onyargıdır ve belkı ınsanlar ıcın umut kapısı olacak bı yerı kapatmıs olmayın...
Eğer kendisiyle tanışmadan, bir deneyim yaşamadan yorum yapıyor olsaydım önyargı olurdu. Belli bir deneyimden sonra varılan fikir önyargı değildir, sadece yargıdır.
Eğer ameliyat olmadığımız hiçbir doktor hakkında yorum yapmaya hakkımız yoksa işimiz zor. O zaman önyargılı olmayalım diye tüm doktorlara denemeden yorum yapmayalım diyerek ameliyat olacağız. Yeteneklerini birebir görmeden fikir oluşturamazsak o zaman insanlar nasıl karar verecek doktor seçerken? Tabi ki ameliyat olmadan yaşadığımız olayları, yaklaşımı değerlendirerek karar vereceğiz.
Ben de kendi deneyimimi yazdım. Kendi önem verdiğim şeylere göre değerlendirdim ve kendi fikrimi yazdım. Bunlar benim kriterlerim. Ben bana saygı göstermeyen bir doktora ameliyat olmam. Böyle bir kriteri olmayan bir başkası gidip ameliyat olabilir, bunda bir sakınca görmüyorum, kimseye de gitmeyin demiyorum.
cok pismanim ona guvendiyim icin!((( keske daha iyi arastirsaydim, acele etmeseydim.(((
emelcik69
Erkek burnu ama tamam Kadınlar kulubu ama başka kaynak yok internette . Buyrun daha 3 hafta oldu şişi bile inmedi. Dehşet biri burun yaptı Onur bey . Elleri dert görmesin
Eki Görüntüle 916336
Güzel olmuş. Doğal ve güzel ben çok beğendim.