- 25 Mayıs 2009
- 523
- 45
- 648
- Konu Sahibi EstetikEditor
Teşekkür ederim sağ olun =) Evet Erkek burnu tabi 90 derece olmalı ve abartı olmamlı kadına nazaran . Ayrıca benim de burun estetiğinde görüşüm sizin gibi düşünüyorum 1 doğal olmalı ve 2 ameliyat olduğu belli olmamalı . Onur hoca hakkında ileri geri çok yorum görmüştüm forumda ameliyattan sonra gelip paylaşmayı doğru buldum . ameliyat sonrası söylenenlere mutlaka dikkat edilmeli.
Konu açılmışken de burun çökmesi düşmesi diye bir şey yok . Benim eski burun kısa ucu dolayısyla deri de kısa ! şimdi kıkırdak ile uzatıldı burun ucu peki ne olacak deri çekecek kıkırdak mukavmet göstereck bu savaşı da sene sonunda yüksek ihtimal deri kazanır . İnşallah kıkırdak kazansın :) ama eriyen kıkırdağa ekleme yıl sonunda basit bir operasyon ile ekleme yapılacak . Bunlar da mantık la bağdaşıyor zaten ameliyat öncesi hocamız söyledi bana olacakları . Yani neymiş bazı bilgisiz arkadaşların gelip buraya yok hocanın yaptığı burunlar düşüyomuş gibi çocuk zekası ile bakılmamalı olaylara :) evet kıkırdak erir sebebini de ben açıkladım ama %100 olacak da diye bir kanun yok biraz şans işi.
Ben erkek açısı seviyorum burunları. Benimkisi 100 derece ama ucu doğal olduğu için kimse anlamıyor ameliyat olduğunu. Ama güzel olmuş resimdeki burun:) Erkek burnu zaten öyle olur 90 derece ve düz. Daha ne olsun ya :) Kıkırdak eridiğini duydum ama burnu sadece kaburga kıkırdağından yapılan arkadaşlarım var ve burunları harika. Çok doğal erime yok. Bilmeyen birisi ameliyat demez. sırf kaburgadan yapılan burunlar bile erimiyor. Hiç düşünmeyin eriyeceğini sanmıyorum ucu da düşmez. Hem düşse bile zor bir şey değil ki kaldırmak :) Burun harika ömürlük olur inşallah.