Dr. Onur Erol Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Teşekkür ederim sağ olun =) Evet Erkek burnu tabi 90 derece olmalı ve abartı olmamlı kadına nazaran . Ayrıca benim de burun estetiğinde görüşüm sizin gibi düşünüyorum 1 doğal olmalı ve 2 ameliyat olduğu belli olmamalı . Onur hoca hakkında ileri geri çok yorum görmüştüm forumda ameliyattan sonra gelip paylaşmayı doğru buldum . ameliyat sonrası söylenenlere mutlaka dikkat edilmeli.
Konu açılmışken de burun çökmesi düşmesi diye bir şey yok . Benim eski burun kısa ucu dolayısyla deri de kısa ! şimdi kıkırdak ile uzatıldı burun ucu peki ne olacak deri çekecek kıkırdak mukavmet göstereck bu savaşı da sene sonunda yüksek ihtimal deri kazanır . İnşallah kıkırdak kazansın :) ama eriyen kıkırdağa ekleme yıl sonunda basit bir operasyon ile ekleme yapılacak . Bunlar da mantık la bağdaşıyor zaten ameliyat öncesi hocamız söyledi bana olacakları . Yani neymiş bazı bilgisiz arkadaşların gelip buraya yok hocanın yaptığı burunlar düşüyomuş gibi çocuk zekası ile bakılmamalı olaylara :) evet kıkırdak erir sebebini de ben açıkladım ama %100 olacak da diye bir kanun yok biraz şans işi.

Ben erkek açısı seviyorum burunları. Benimkisi 100 derece ama ucu doğal olduğu için kimse anlamıyor ameliyat olduğunu. Ama güzel olmuş resimdeki burun:) Erkek burnu zaten öyle olur 90 derece ve düz. Daha ne olsun ya :) Kıkırdak eridiğini duydum ama burnu sadece kaburga kıkırdağından yapılan arkadaşlarım var ve burunları harika. Çok doğal erime yok. Bilmeyen birisi ameliyat demez. sırf kaburgadan yapılan burunlar bile erimiyor. Hiç düşünmeyin eriyeceğini sanmıyorum ucu da düşmez. Hem düşse bile zor bir şey değil ki kaldırmak :) Burun harika ömürlük olur inşallah.

Ben erkek açısı seviyorum burunları. Benimkisi 100 derece ama ucu doğal olduğu için kimse anlamıyor ameliyat olduğunu. Ama güzel olmuş resimdeki burun:) Erkek burnu zaten öyle olur 90 derece ve düz. Daha ne olsun ya :) Kıkırdak eridiğini duydum ama burnu sadece kaburga kıkırdağından yapılan arkadaşlarım var ve burunları harika. Çok doğal erime yok. Bilmeyen birisi ameliyat demez. sırf kaburgadan yapılan burunlar bile erimiyor. Hiç düşünmeyin eriyeceğini sanmıyorum ucu da düşmez. Hem düşse bile zor bir şey değil ki kaldırmak :) Burun harika ömürlük olur inşallah.

Çok teşekkürler . Bende sizinkini merak ettim doğrusu . sakınacsı yoksa tabi özelden atarsanız merakım giderilmiş olur . Güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim . Evet sizde baya bir bilgilisniz bu arada =)

Özel mesajınızı aldım . Çok güzel olmuş ki =) Gayet doğal ve güzel çok başarılı Maşallah diyelim=) Tahtaya vurun ben vurdum ki =)
Özel mesajdan dönüş yapamadım en az 50 mesaj atmam gerekiyormuş çok saçma bir sistem =( Dilerseniz ekleyebilirsiniz karşılıklı resinlere bakarız facebook.com/ali.azizniakar

Son düzenleme:
Ben de Onur Bey'i tavsiye ederim, cok dogal ve guzel bi burnum oldu, cok pahalı evet ama 1 sene aralıklı kontrollere cagiriyor ve ilgileniyor. Bu iste en guvenilir ve tecrubeli isimlerin basinda geldigi icin ve burunun suratımı ortasında en onemli yerde oldugu icin riske atmayıp para birktirip oldum ameliyatımı, tek bir morarma bile olmadı suratımda, agrım sızım da olmadı. Mucize gibi bisey bence bu!iyiki Onur bey'e olmusum ameliyatımı!

merhabalar oncelikle gecmis olsun acaba resimlerin varmi gorebilirmiyim ve fiyat hakkinda bilgi verirsen sevinirim..

merhaba serve ben Prof. Dr. Onur Erol da burun estetiği ameliyatı yaptırdım ve şimdi burnumdan çok memnunum hem daha sağlıklı nefes alıyorum hemde estetik açıdan daha güzel bir görünüme sahibim ben şiddetle tavsiye ediyorum Onur beyi istersen bi görüş derim.
xxxxxxxxxx dende daha ayrıntılı bilgi alabilirsin.
güzel günler
:46:

Merhaba, bende onur erola burnumu yaptırmak istiyorum ancak çok kararsızım sizin burnunuz istediginiz gibi oldumu verdiginiz paraya degdimi Görünüşü istedigini gibi mi bilgilendirirseniz cok sevinirim 😌💬

Ben de yaklaşık 3 hafta önce Onur Erol ile görüştüm.

Kendisi çok kibar ve ilgili bir doktor fakat verdiğim para boşuna gitti diyebilirim. Ofisine gittiğimde 3 4 bayanla karşılaştım. Yüzlerinde estetik olduğu çok belliydi. Ameliyatları Onur Bey mi yaptı yoksa kendi bünyesinde başka doktorları mı ya da o bayanlar başka doktorlar da mı ameliyat oldu mu bilmiyorum ama yüzleri çok yapma duruyordu. 2 tane yaşlı bayan vardı, ve dudakları çok şişti, Bir tanesinin yanağında hemen farkedilebilecek bir ters orantı vardı. Yani elmacık kemiği bir yanağının daha yukarıda duruyordu. Bir tane de burun ameliyatı olmuş bir bayan vardı fakat bana göre çok uzun ve estetik olduğu çok belli bir burundu. Dediğim gibi bayanların ameliyat geçmişini bilmiyorum fakat kendimde o sonucu istemediğim sonuçlar gördüm.

Onur Bey gerçekten çok yaşlı. Çok yavaş hareket ediyor. İlk başta bir form dolduruyorsunuz daha sonra ayrı bir odada ameliyatınıza göre resimleriniz çekiliyor. Ben yüz estetiği ve göğüs estetiği için gitmiştim. Yüzümün ve göğüslerimin değişik açılardan fotoğrafları çekildi. Sonra Onur Bey'in odasına girince o fotoğraflar bilgisayara aktarılıyor ve kendisi resimler üstünden tahmini olarak yapılacak değişiklikleri gösteriyor.

En rahatsız edici şey Onur Bey ile odada yalnız kalamıyorsunuz. Durmadan odaya daha genç doktor ya da asistanlar giriyor.
Odada başka bir asistan olduğunu tahmin ettiğim bir bey vardı. Görüşmemiz boyunca odadaydı. Rahatsız oldum ama zaten Onur Bey'i görür görmez ameliyat olmayacağımı anladığım için çok üstünde durmadım. Onur Bey siz sormadan hiçbir detay vermiyor. Yani illa kendisiyle görüşücem diyorsanız ameliyatınız hakkında araştırma yapıp ya da başka doktorlarla da görüşüp öyle gitmenizi tavsiye ederim. Kendisi fiyatla da ilgili hiçbir şey söylemiyor.

Çıkışta başka bir oda da koordinatör dedikleri bir bayan var Onur Bey'in notlarına göre size fiyat çıkartıyor. Onların Tıp merkezinde olursanız ya da Amerikan Hastanesinde (yanlış hatırlamıyorsam) olursanız ayrı fiyatları var. Farkı onların tıp merkezinde olduğunuzda gece orda kalmıyorsunuz ve tahlillerinizi başka bir yerde yaptırmak durumundasınız.

Kendisi eminim çok başarılı ve tecrübeli bir doktordur. Zaten ünlülere yaptığı başarılı ameliyatların bir kaçını biliyoruz fakat bu durumda yani şu anki yaşı için kendimi ameliyatta ona emanet etmezdim.
Ayrıca ben yüzümle ilgili genel olarak görüştüm yani bir tek burun ameliyatı için değil. Eğer gerekiyorsa yanak, çene alın hepsini birlikte değerlendirmesini rica ettim. Bana ondan önce gittiğim doktorlardan farklı bir şey söylemedi.

300 TL boşa gitti diyebilirim.

Merhabalar burunumu hiç beğenmiyorum yüzüme göre çok büyük burun ameliyatı yaptırmak istiyorum ama çok kararsız kaldım hem cerrahi konuda hem de fiyat konusunda Prof. Dr. Onur Erol ile ilgili bilgilerinize ihtiyacım var?
:26:
ben de onur erol un yaptıklarını çok beğeniorum.bilgilendirirseniz sevinirim

ben de burun ameliyati olucam ancak goz altina ve yuzun orta kismina yag enjeksiyonu yapalim dedi; daha once goz altina yag enjekte ettiren var mi onur erola ?

Ben de Onur Bey'i tavsiye ederim, cok dogal ve guzel bi burnum oldu, cok pahalı evet ama 1 sene aralıklı kontrollere cagiriyor ve ilgileniyor. Bu iste en guvenilir ve tecrubeli isimlerin basinda geldigi icin ve burunun suratımı ortasında en onemli yerde oldugu icin riske atmayıp para birktirip oldum ameliyatımı, tek bir morarma bile olmadı suratımda, agrım sızım da olmadı. Mucize gibi bisey bence bu!iyiki Onur bey'e olmusum ameliyatımı!
Siz suana kde memnunmusunuz kac yol gecmis bende istiorm ama henuz fiyat bilgisi alamadim

mrb onur erola ameliyat olanlardan resim rica edebilirmiyim bende ilacagim fikir olsun cok fazla gorsele ulasamadim

onur erol benim kabusum.onu Allah bildiği gibi yapsın hakkımı helal etmiyorum ona. gerçi haktan anlasaydı hayatımı mahvetmezdi hak onun umrunda değil.bu mesajımı da silerler şimdi olumsuz yorum yapıyorum diye.

onur erol benim kabusum.onu Allah bildiği gibi yapsın hakkımı helal etmiyorum ona. gerçi haktan anlasaydı hayatımı mahvetmezdi hak onun umrunda değil.bu mesajımı da silerler şimdi olumsuz yorum yapıyorum diye.
Merhaba burun ameliyatımı oldunuz? Bende düşünüyorum ama korkuyorum böyle yorumlar okuyunca.

Nesinden memnun kalmadınız biraz anlatmanız mümkün mü
Burun deliklerim asimetrik biri yukarıda biri aşağıda burun kanatlarımın ortasında afrikalılar hızma takar da yırtılır ya iki taraflı ortada yara dikiş izleri var çukur şeklinde burnum yüzüme göre küçükmüş büyütmek istemiş ben ķüçültmek için kendine bütün birikimimi verdim.eşim doğuda dağda vatan ıcin mücadele ederken izne gelmeden ona sürpriz yapmak istemiştim. İzne geldiğinde burnumun o ucube halini ve harcadığım parayı görünce eşim ve abisi beni bir güzel dövdü ve boşadı onur erol ilgilenmek şöyle dursun bağırıp azarlayarak onepten kovdu beni onur erol u hiç affetmem güvendim en iyi doktordur diye ama malesef gençliğimi yedi o doktor:((((((

Back
X