Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım neden karşı çıkıyor ki.nefes alma problemin yok mu senin.sadece estetik amaçlımı olacaksın.[/QUOTz
zaten nefes alma problemımde var deviasyon eğirilikde var hafif sola doğru eğri dıkkat edınce bellı oluyo çok istıyom amelıyat olmayı ama olmadı tek basımada cesaret edıp gıdemedım arkadasların çoğuda tatılde artık baska bahara kaldı napalım anca boyle foruma yazı yazar amelıyat olanlkarın fotolarına bakar iç geçiririm
recorder ameliyat ücreti ne kadar ödedin.hangi hastanede amlyt oldun cnm. çok geçmiş olsun.
tşkler canım ameliyatı balgatta koru hastanesinde oldum çok rahattı 1 gün zaten hastanede kalıyorsun hastanede gayet rahattı ilgilelerdi.
2ay önce ameliyat oldum Osman hocaya şimdilik memnunum tavsiye ederim
Osman Latifoğluna 24.07.2012 tarihinde ameliyat oldum arkadaşlar sonuçtan memnunum kendisi çok ilgili güler yüzlü ve dürüst dün bandajım çıktı ve şuan şiş olmasına rağmen gerçekten şiş hali bile burnumun maşallah güzel yani eğer düşünen varsa kendisiyle bi görüşmenizi tavsiye ederim kendisi bu işin ehli bence
Kızlar ben Osman hocayla görüştüm hatta ameliyat tarihi bile aldım.kendisi çok ilgili.her açıdan foto çekip fotoların üzerinden anlattı nasıl bi burun yapacağını.benim çok içime sindi üstelik foto üzerinden anlattığı içinde kafanızda daha net bi görüntü oluşuyo. Fiyat olarak bana çok uygun geldi fakat benm burnumda çok ufak sorunlar olduğu için bu fiyatı verdi daha zorlu ve sorunlu burunlara daha farklı fiyat veriyo.
canım sen muayenehanesinde mi görüştün hastanede mi?
cnm ben balgattaki muayenehanesinde görüştüm
Osman Bey şuan ne kadara ameliyat yapıyo acaba? Bir de yaptıranlar memnun mu?
Canım osman Beyle ilgili forumda çok fazla bi şey yazılmamış o yüzden ayrıntılı her şeyi anlatiyim.Balgatta muayenehanesi var ameliyatıda Koru hastanesinde yapıyo.Ben 3 bin tl ye oldum ama genelde 3-3.5 arası ameliyat fiyatları.hastanede 1 gün kaldım sadece ve çok ilgili bir doktor.ayrıca muayene ücretide almıyor diye hatırlıyorum.3 ay önce oldm ve sonucundan çok memnunum.birlikte tasarımını yaptığımız burun gbi oldu çünkü.nefes problemimde azaldı.benden önce ablam yaptırmıstı ve o da memnun olduğu için bende onu tercih ettim.tamponsuz ve eriyen dikiş kullanıyor.özelden bi arkadaşta numarasını istemişti msj atamıyorum onun için numarasını da yaziyim:0312 2869292 .son olarak fotoda ekliyorum umarım yardımcı olmuşumdur.
Eki Görüntüle 901668