Dr. Osman Latifoğlu Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım neden karşı çıkıyor ki.nefes alma problemin yok mu senin.sadece estetik amaçlımı olacaksın.[/QUOTz

zaten nefes alma problemımde var deviasyon eğirilikde var hafif sola doğru eğri dıkkat edınce bellı oluyo çok istıyom amelıyat olmayı ama olmadı tek basımada cesaret edıp gıdemedım arkadasların çoğuda tatılde artık baska bahara kaldı napalım anca boyle foruma yazı yazar amelıyat olanlkarın fotolarına bakar iç geçiririm

hem estetık hem nefes için yanımda bırı olsa olurdum tek basına altından kalkamam gözluk kullanıyom amelıyat sonrası takmıycam görme sorunuda olcak astigmat var bende napalım olmadı işte

Recordar, bende doktor araştırıyorum. Memnun kaldın mı burnundan ? Aradan zaman geçmiş sanırım epey iyileşmiştir artık. Öneriyor musun Osman Bey'i peki ? Çok meraktayım pek bilgi yok forumda Osman Bey'le ilgili :44:

tşkler canım ameliyatı balgatta koru hastanesinde oldum çok rahattı 1 gün zaten hastanede kalıyorsun hastanede gayet rahattı ilgilelerdi.

Recordar, Osman Latifoğlu'nun muayenehanesinin telefonunu özelden yazabilir misin ben özel mesaj atamıyorum Osman Bey'le görüşüp yüz yüze fikir edinmek istiyorum.

Ben de Osman Bey e ameliyat olmayı düşünüyorum. Fiyatını merak ediyorum ve memnun kalınıp kalınmadığını? İlk günlerde çok problem yaşanıyo mu onu da çok merak ediyorum..

Osman Latifoğluna 24.07.2012 tarihinde ameliyat oldum arkadaşlar sonuçtan memnunum kendisi çok ilgili güler yüzlü ve dürüst dün bandajım çıktı ve şuan şiş olmasına rağmen gerçekten şiş hali bile burnumun maşallah güzel yani eğer düşünen varsa kendisiyle bi görüşmenizi tavsiye ederim kendisi bu işin ehli bence

resminiz var mı acaba

elifbelif nickli arkadaşımız Osman Bey'e ameliyat olup albüm yapmıştı gayet de güzel olmuştu valla ona bir sor istersen

Kızlar ben Osman hocayla görüştüm hatta ameliyat tarihi bile aldım.kendisi çok ilgili.her açıdan foto çekip fotoların üzerinden anlattı nasıl bi burun yapacağını.benim çok içime sindi üstelik foto üzerinden anlattığı içinde kafanızda daha net bi görüntü oluşuyo. Fiyat olarak bana çok uygun geldi fakat benm burnumda çok ufak sorunlar olduğu için bu fiyatı verdi daha zorlu ve sorunlu burunlara daha farklı fiyat veriyo.

Kızlar ben Osman hocayla görüştüm hatta ameliyat tarihi bile aldım.kendisi çok ilgili.her açıdan foto çekip fotoların üzerinden anlattı nasıl bi burun yapacağını.benim çok içime sindi üstelik foto üzerinden anlattığı içinde kafanızda daha net bi görüntü oluşuyo. Fiyat olarak bana çok uygun geldi fakat benm burnumda çok ufak sorunlar olduğu için bu fiyatı verdi daha zorlu ve sorunlu burunlara daha farklı fiyat veriyo.

canım sen muayenehanesinde mi görüştün hastanede mi?

Osman Bey şuan ne kadara ameliyat yapıyo acaba? Bir de yaptıranlar memnun mu?

Canım osman Beyle ilgili forumda çok fazla bi şey yazılmamış o yüzden ayrıntılı her şeyi anlatiyim.Balgatta muayenehanesi var ameliyatıda Koru hastanesinde yapıyo.Ben 3 bin tl ye oldum ama genelde 3-3.5 arası ameliyat fiyatları.hastanede 1 gün kaldım sadece ve çok ilgili bir doktor.ayrıca muayene ücretide almıyor diye hatırlıyorum.3 ay önce oldm ve sonucundan çok memnunum.birlikte tasarımını yaptığımız burun gbi oldu çünkü.nefes problemimde azaldı.benden önce ablam yaptırmıstı ve o da memnun olduğu için bende onu tercih ettim.tamponsuz ve eriyen dikiş kullanıyor.özelden bi arkadaşta numarasını istemişti msj atamıyorum onun için numarasını da yaziyim:0312 2869292 .son olarak fotoda ekliyorum umarım yardımcı olmuşumdur.
$fotoğraf 1.webp

Canım osman Beyle ilgili forumda çok fazla bi şey yazılmamış o yüzden ayrıntılı her şeyi anlatiyim.Balgatta muayenehanesi var ameliyatıda Koru hastanesinde yapıyo.Ben 3 bin tl ye oldum ama genelde 3-3.5 arası ameliyat fiyatları.hastanede 1 gün kaldım sadece ve çok ilgili bir doktor.ayrıca muayene ücretide almıyor diye hatırlıyorum.3 ay önce oldm ve sonucundan çok memnunum.birlikte tasarımını yaptığımız burun gbi oldu çünkü.nefes problemimde azaldı.benden önce ablam yaptırmıstı ve o da memnun olduğu için bende onu tercih ettim.tamponsuz ve eriyen dikiş kullanıyor.özelden bi arkadaşta numarasını istemişti msj atamıyorum onun için numarasını da yaziyim:0312 2869292 .son olarak fotoda ekliyorum umarım yardımcı olmuşumdur.
Eki Görüntüle 901668

çok teşekkür ederim, cumartesi için randevu aldım, bakalım gelişmeleri yazarm :)

Back
X