ilk gün ameliyattan sonra ilk saatlerde olabilio ama sonra geçio ertesi gün şişme ve morluk oluo bu şişme ve morluklar buz uygulamayla ve kişiden kişiye değişio 3.gün artıyor ilk üç gün kanama hafifçe devam ediyor burundan nefes alamıyosun zaten ağzın açık uyuyosun boğazın kuruyo üçüncü günden sonra saçını yıkayabilirsin üç günden sonra rahatlama başlıo 5.gün rahatlıyorsun deniz suyu felan kullanabilirsin 6.gün dikişler alınıo alçı çıkarılıp bant konuluo ben şuan 7.gündeyim ve rahatım gayet tabi yine burundan nefes alamıyorum burnumda hala ödem var şekil tam oturmamış kalkık biraz burun ama ben gayet memnunum zaten osman hoca ameliyattan sonra 6a y geçsin kıkırdakta çökmeler oluo mu burun düşüo mu bu da önemli dedi bence görüş zaten insanı rahatlatan bi tavrı var ne istediğini anlat ona göre yapıo ben mese
la önden ve yandan burun deliklerim görünmesin ve kavisli olmasın demiştim aynen öyle yaptı sadece ucu biraz kalkık o da dşecek hatta düşmesin isticeksin dedi çok iyi bir doktor bence zaten yda 25 ameliyat yapıo hem özel hem gazide bu kadar yıldır ne yapacağımızı gayet ii biliyoruz dedi ben tatmin oldum ailem de beğendi ilk günler çok kötü hissedebilirsin ilk burnuna alıştığından yüzün farklı gelio sonra düzeliyor gerçekten fotoğrafta koyarım
Evet gördüm fotoğraflarınızı, cidden çok güzel olmuş ama emin olamıyo işte insan