Dr. Osman Latifoğlu Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ilk gün ameliyattan sonra ilk saatlerde olabilio ama sonra geçio ertesi gün şişme ve morluk oluo bu şişme ve morluklar buz uygulamayla ve kişiden kişiye değişio 3.gün artıyor ilk üç gün kanama hafifçe devam ediyor burundan nefes alamıyosun zaten ağzın açık uyuyosun boğazın kuruyo üçüncü günden sonra saçını yıkayabilirsin üç günden sonra rahatlama başlıo 5.gün rahatlıyorsun deniz suyu felan kullanabilirsin 6.gün dikişler alınıo alçı çıkarılıp bant konuluo ben şuan 7.gündeyim ve rahatım gayet tabi yine burundan nefes alamıyorum burnumda hala ödem var şekil tam oturmamış kalkık biraz burun ama ben gayet memnunum zaten osman hoca ameliyattan sonra 6a y geçsin kıkırdakta çökmeler oluo mu burun düşüo mu bu da önemli dedi bence görüş zaten insanı rahatlatan bi tavrı var ne istediğini anlat ona göre yapıo ben mese
la önden ve yandan burun deliklerim görünmesin ve kavisli olmasın demiştim aynen öyle yaptı sadece ucu biraz kalkık o da dşecek hatta düşmesin isticeksin dedi çok iyi bir doktor bence zaten yda 25 ameliyat yapıo hem özel hem gazide bu kadar yıldır ne yapacağımızı gayet ii biliyoruz dedi ben tatmin oldum ailem de beğendi ilk günler çok kötü hissedebilirsin ilk burnuna alıştığından yüzün farklı gelio sonra düzeliyor gerçekten fotoğrafta koyarım

Evet gördüm fotoğraflarınızı, cidden çok güzel olmuş ama emin olamıyo işte insan :( Sonrasında burun düşmesi vs bi sorun yaşayıp tekrar ameliyat olma riski de korkutyo beni.. Siz özelde mi oldunuz, Gazi'de mi? Bir de açık ameliyat mı?

Evet gördüm fotoğraflarınızı, cidden çok güzel olmuş ama emin olamıyo işte insan :( Sonrasında burun düşmesi vs bi sorun yaşayıp tekrar ameliyat olma riski de korkutyo beni.. Siz özelde mi oldunuz, Gazi'de mi? Bir de açık ameliyat mı?

ben özelde oldum gazide olmadım.herkes özel tavsiye etti. fotoğraf koymadım daha shebinle karıştırdınız galiba.açık ameliyat yapıo osman hoca.düşme çökme gibi durumlara osman hoca da değindi bir sürü ameliyat yaptığımız için artık nerde ne yapacağımızı biliyoruz dedi güven verici biri ben güvendim önden çok memnunum yandan istediğimden daha kalkık olmuş ama annemler sen abartıosun şiş ucu insin gör diyorlar bugün sekizinci gün bitti inşallah sıkıntı çıkmaz yine de siz düşünün son kararı kendiniz verin tabiki zor bir süreç istediğim gibi yaptı kalkıklığı dışında o da belki abartı belki gözüm alışmadığından eşim de beğendi.ondan içim rahat

Osman Latifoğluna 24.07.2012 tarihinde ameliyat oldum arkadaşlar sonuçtan memnunum kendisi çok ilgili güler yüzlü ve dürüst dün bandajım çıktı ve şuan şiş olmasına rağmen gerçekten şiş hali bile burnumun maşallah güzel yani eğer düşünen varsa kendisiyle bi görüşmenizi tavsiye ederim kendisi bu işin ehli bence
fyat hakkında bilgi verebilirmisnz?

Fiyat 3000-4000 tl arası demişti arkadaşlar, ama ilk görüşme için bile 250 tl istiyor. Zühti Demir, Nebil Bozdoğan ilk görüşme için ücret almıyomuş ama.

aslında görüşme için ücret almıyordu benim bildiğim gazide görüşme ayarlayın ücret ödemek istemiyorsanız fiyatı 4bin bu arada

aslında görüşme için ücret almıyordu benim bildiğim gazide görüşme ayarlayın ücret ödemek istemiyorsanız fiyatı 4bin bu arada

İlk görüşme için ücret alınıyo mu diye direterek sordum ama evet dedi sekreteri :) Evet o şekilde olabilir aslında, teşekkür ederim.

Canım osman Beyle ilgili forumda çok fazla bi şey yazılmamış o yüzden ayrıntılı her şeyi anlatiyim.Balgatta muayenehanesi var ameliyatıda Koru hastanesinde yapıyo.Ben 3 bin tl ye oldum ama genelde 3-3.5 arası ameliyat fiyatları.hastanede 1 gün kaldım sadece ve çok ilgili bir doktor.ayrıca muayene ücretide almıyor diye hatırlıyorum.3 ay önce oldm ve sonucundan çok memnunum.birlikte tasarımını yaptığımız burun gbi oldu çünkü.nefes problemimde azaldı.benden önce ablam yaptırmıstı ve o da memnun olduğu için bende onu tercih ettim.tamponsuz ve eriyen dikiş kullanıyor.özelden bi arkadaşta numarasını istemişti msj atamıyorum onun için numarasını da yaziyim:0312 2869292 .son olarak fotoda ekliyorum umarım yardımcı olmuşumdur.
Eki Görüntüle 901668
çok güzel olmuş maşallah bende kendisiyle haftaya görüşeceğim inş

2ay önce ameliyat oldum Osman hocaya şimdilik memnunum tavsiye ederim

beni ekleyebilirmisnz fotograf görebilirmiyim lütfen yardımcı olun ankaraya geldim ameliyat için kararsz kaldım osman bey ile bir doktr arasında lütfen yardım edinn

Canım osman Beyle ilgili forumda çok fazla bi şey yazılmamış o yüzden ayrıntılı her şeyi anlatiyim.Balgatta muayenehanesi var ameliyatıda Koru hastanesinde yapıyo.Ben 3 bin tl ye oldum ama genelde 3-3.5 arası ameliyat fiyatları.hastanede 1 gün kaldım sadece ve çok ilgili bir doktor.ayrıca muayene ücretide almıyor diye hatırlıyorum.3 ay önce oldm ve sonucundan çok memnunum.birlikte tasarımını yaptığımız burun gbi oldu çünkü.nefes problemimde azaldı.benden önce ablam yaptırmıstı ve o da memnun olduğu için bende onu tercih ettim.tamponsuz ve eriyen dikiş kullanıyor.özelden bi arkadaşta numarasını istemişti msj atamıyorum onun için numarasını da yaziyim:0312 2869292 .son olarak fotoda ekliyorum umarım yardımcı olmuşumdur.
Eki Görüntüle 901668

beni ekleyebilirmisinz bende oman beyle görüşcemd eepers günü kafam cok karısık basak fotonz varmı

Eki Görüntüle 901668

Canım burnun çok güzel olmuş çok doğal duruyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 2011 de osman hocaya gitmiştim ozaman gazide de koru hastanesinde de oluyodu. şimdi gaziden ayrıldığını biliyorum özel muayenehanesi var ve ameliyatlarını koruda yapıyor. Hem görüntü olarak rahatsızdım hem nefes problemi vardı şuan her ikiside düzeldi fakat ben iki kez ameliyat oldum.ilkinde görüntü açısından pek memnun kalmadım ama bana daha ilk muayeneye gittiğimde şikayetçi olduğum herhangi bir durumda istediği zaman küçük bir düzeltme yapacağını söylemişti ve ikincisini gazide olup neredeyse hiç ödememiştim. Diğer doktorlar gibi estetik olduğunu bas bas bağıran burunlar yapmıyor çok yakınlarım hariç burnumun estetik olduğunu bilen yok ameliyat öncesi ve sonrası inanılmaz ilgili bir doktor koru hastanesi de gördüğüm en düzgün hastanelerden biri. Kapıdan girdiğiniz andan çıkana kadar size refakatlık eden birini veriyorlar. Osman hocayı herkese tavsiye ediyorum en azından gerçekçi ve dürüst bir doktor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar, gruba yeni katıldım 5 haziran da ameliyat olucam. Osman hoca yapıcak, çok heyecanlıyım, gelişmeleri bildiririm :16:

Merhaba arkadaşlar, gruba yeni katıldım 5 haziran da ameliyat olucam. Osman hoca yapıcak, çok heyecanlıyım, gelişmeleri bildiririm :16:

Geçmiş olsun ameliyatınız nasıl geçti Osman hoca açık ameliyat mı yapıyor ksik var mı bende yarın görüşmeye bütçem bakalım artık karar vermem lazım kbb doktoru ameliyat olman lazım dedi nefes alamıyorum ama kemer için tavsiye etmedi çökme olur diye endişeler endişelerrrr :44::44:

Geçmiş olsun ameliyatınız nasıl geçti Osman hoca açık ameliyat mı yapıyor ksik var mı bende yarın görüşmeye bütçem bakalım artık karar vermem lazım kbb doktoru ameliyat olman lazım dedi nefes alamıyorum ama kemer için tavsiye etmedi çökme olur diye endişeler endişelerrrr :44::44:

merhaba, bugün 4. günüm burnum hala sarılı, salı günü açacaklar ama ucu güzel görünüyor ameliyat korktuğum gibi değilmiş hoca çok tatlı dilli ilgili biri. Benim nefes sorunum yoktu ama kırıklar vardı, açık ameliyat oldu benimki ama kişiye göre değişiyor mu bilmiyorum bakalım nasıl olacak bende çok merak ediyorum...

bende 24 eylülde ameliyat olacağım dedikleri gibi çok ilgili bir doktor 3 kez görüştüm ben çok tedirgin biriyim güzelce dinledi estetik doktoru ama kbb doktoru kadar bana estetik tavsiye etmedi :KK64: en doğal şeklini tavsiye ediyor zaten ben sadece kemer için estetik kısmına giriyor benim probelemler içerde:KK57: inşallah ameliyat sonrasıda bi problem çıkmaz ne olacağını tam bilemediğim için yine de tedirginlikler çok bakalım hayırlı bi ameliyat olsun da nefes alabileyim artık:KK17:

Back
X