Dr. Osman Latifoğlu Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba, bugün 4. günüm burnum hala sarılı, salı günü açacaklar ama ucu güzel görünüyor ameliyat korktuğum gibi değilmiş hoca çok tatlı dilli ilgili biri. Benim nefes sorunum yoktu ama kırıklar vardı, açık ameliyat oldu benimki ama kişiye göre değişiyor mu bilmiyorum bakalım nasıl olacak bende çok merak ediyorum...
canım nasıl memnun musun

tşk ederim :)))
canım resimlerini görebilir miyim , tşkler:)
tşk ederim :)))

canım resimlerini görebilir miyim :) osman bey ile ilgili hep güzel yorumlar var
Canım osman Beyle ilgili forumda çok fazla bi şey yazılmamış o yüzden ayrıntılı her şeyi anlatiyim.Balgatta muayenehanesi var ameliyatıda Koru hastanesinde yapıyo.Ben 3 bin tl ye oldum ama genelde 3-3.5 arası ameliyat fiyatları.hastanede 1 gün kaldım sadece ve çok ilgili bir doktor.ayrıca muayene ücretide almıyor diye hatırlıyorum.3 ay önce oldm ve sonucundan çok memnunum.birlikte tasarımını yaptığımız burun gbi oldu çünkü.nefes problemimde azaldı.benden önce ablam yaptırmıstı ve o da memnun olduğu için bende onu tercih ettim.tamponsuz ve eriyen dikiş kullanıyor.özelden bi arkadaşta numarasını istemişti msj atamıyorum onun için numarasını da yaziyim:0312 2869292 .son olarak fotoda ekliyorum umarım yardımcı olmuşumdur.
Eki Görüntüle 901668

canımmm bitanesin :)) burnun çok hoş olmuş ,yorumunda rahatlattı inan bende ankarada doktor araştıyorum şu an

Canım osman Beyle ilgili forumda çok fazla bi şey yazılmamış o yüzden ayrıntılı her şeyi anlatiyim.Balgatta muayenehanesi var ameliyatıda Koru hastanesinde yapıyo.Ben 3 bin tl ye oldum ama genelde 3-3.5 arası ameliyat fiyatları.hastanede 1 gün kaldım sadece ve çok ilgili bir doktor.ayrıca muayene ücretide almıyor diye hatırlıyorum.3 ay önce oldm ve sonucundan çok memnunum.birlikte tasarımını yaptığımız burun gbi oldu çünkü.nefes problemimde azaldı.benden önce ablam yaptırmıstı ve o da memnun olduğu için bende onu tercih ettim.tamponsuz ve eriyen dikiş kullanıyor.özelden bi arkadaşta numarasını istemişti msj atamıyorum onun için numarasını da yaziyim:0312 2869292 .son olarak fotoda ekliyorum umarım yardımcı olmuşumdur.
Eki Görüntüle 901668
canımmm bitanesin :)) burnun çok hoş olmuş ,yorumunda rahatlattı inan bende ankarada doktor araştıyorum şu an

Koru Hastanesi'nde oldum ameliyatımı. Muayene, hastanede 1 gece kalma ve sonraki tüm muayeneler dahil 4000 TL. Ameliyattan ameliyata değişir mi bilmiyorum ücreti. Ama tavsiye edilen bi doktora gitmenizi öneririm. Çünkü sonuçta ameliyat. Anestezi yapılıyo vs. Çok da basit bi durum değil. Osman Bey'e değer bu fiyat diye düşünüyorum şu anda. Ama tabi memnuniyetim zamanla belli olacak.
canım bende düşünüyorum osman beyi ;eklersen sevinirim :) tşkler

bende carsamba oldum kendisine. şuan tam bişey belli değil. pazartsei alıncak alcısı. acılsın foto yükelrim buraya

inşallah umduğun gibi olur cnm , çook geçmiş olsun :) doktorun genel tavrı umarım iyi ve ilgili olmuştur , tekrar geçmiş olsun

Evet Dr çok efendi sakin biri.

Eklentiler

• 20141119_104540.webp
    20141119_104540.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 922
  • 20141109_210702.webp
    20141109_210702.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 961
Eki Görüntüle 901668
canim gecmis olsun burnun cok guzel gorunuyor/ Osman bey kapali mi acik tekn'kle mi yapti ameli'yati_

Back
X