Merhaba arkadaslar buradaki yorumlari meraktan okuyordum ve ihtiyaci olanlar icin kendi rino hikayemi paylasmak istedim. Bence Ozan Balik insan ve hekim olarak cok cok hos biri. Ama ben de 2014 subatta kendisine ameliyat olmustum ve cok kotu bir is cikardi. Kapali teknik evet cok iyi,cok hizli iyilesiyor bunlar dogru. Ama dogal yapicam derken kusurlu yapiyor.benim burnumda estetik oldugunu kimse anlamiyor,cunku hala cok buyuk ve kanatlari genis. Eski burnum cooook kotuydu, tabii ki bi rino biraz toparladi ama o kadar para,emek,cekilen acilara kesinlikle degen bi burnum olmadi. Aradan 4 sene gecti, 4 senedir kendimi ve psikolojimi zor avuttum,tekrar olucam merak etme diye, 4 senedir maddi acidan ve zaman acisindan revizyon olamadim, ama en kisa zamanda baska bir hekime gidicem.sahsen emre ilhani dusunuyorum. Bence herseyde maddi hesap yapilir ama burunda asla ucuza kacma,pazarliga girme yapmayin.gercekten cok uzulursunuz sonra benim gibi. Asiri dogal,kusurun 10/10dan 7/10a inmesini isteyen ozan beyi tercih edebilir.