Dr. Özgür Deren'in hastası olanlar

merhaba bende almanyadayim ilk hamileligimde hydrops fetalis yani odem sonucu kizim 12 saat yasadi simdi ikinci hamileligimde yine ayni sorun cikdi bizde ankaraya gitcegiz ilk basda sinan beksac a randavu alincakdi özgur bey olmus sanirim bu daha hayirli olcak devamli hastanede oluyormu yoksa kendi muanesindemi ?

mrb Sivaslı ben ist capada prof dr alkan yıldırıma gidiyorum benm bebeğimde hidrops 19 haftalıkken cıktı 30 nisanda sezeryanla doğumumuz olacak inş. sadece batında karın boşluğunda hoca doğumdan önce karnımdan müdahale edip bebekteki suyu çekecek sonra doğum yaptıracak seninikidemi sadece karın boşluğunda ALLAH im yardımcımız olsun evlatlarımızı gayırlısı ile kucaklamayı nasip etsin inş. hocamız hiç bişi demiyor yasar yasamaz ama RABBİM hayırlısı ile kızımı bize bagıslıycak inş.

kusura bakma canim cok gec yazabildim ne yaptin dogum yapmis olman lazim simdi insallah sagsaglim almisindir kucagina cok merak ediyorum seni benim ikinci kez tekrarliyor tum vucudu ve gogus kafesi su doluyor :((( ölümcül olan da gogus kafesi :(( benim icin de dua edin ins hersey ii olur

kusura bakma canim cok gec yazabildim ne yaptin dogum yapmis olman lazim simdi insallah sagsaglim almisindir kucagina cok merak ediyorum seni benim ikinci kez tekrarliyor tum vucudu ve gogus kafesi su doluyor :((( ölümcül olan da gogus kafesi :(( benim icin de dua edin ins hersey ii olur

rabbim yardımcımız olsun evt doğum yaptım canm kızım dogdo yoğun bakımda yattı asitin nedenini bulamadılar karnı çok büyük doğumdan önce biraz çektiler iğne tıkandı nasip değilmiş çoğu karnında kaldı asitin simdi nedenini bulamayınca tedavide edemiyolar troid hormanları yüksek çıkmış ilaç tedavisine baslayacaz inş. düzelir ben alkan yıldırıma gittim çok iy doktordu dogumumuda o yaptırdı hayırlısı inş. senin yavrunda benm yavrumda sifasını verir RABBİM inş. kac haftALIK gebesin 19da çıkmıştı bende bide benm troid hormonlarıma bakacaklar benmki düşükse bebeginkide düşebilirmiş ve bu da neden olabilir diyolar hayırlısı bakalım ALLAH im yardımcımız olsun

canm bugun 19 gün ve hala bebeğim yoğun bakımda rahatsızlığının nedeni bulunamıyor dualarını bekliyorum inş. iy olacak gece gündüz oradayım

canim ben almanyadayim burda vucuddaki odemi okadar onemsemiyorlar cigerleri ölümcul diyorlar eger ordada su toplarsa ama sende tek karin boslugu diyorsun kac cm mis hic dediler mi ? insallah sag saglim kucagina almak nasip olur canim ben 24 haftamdayim adet agrisi gibi bi agrim var sari leke gibi bisi geldi simdi iyce bakip ona gore doktora gitcem rabbim hayirlisiyla bu zorlu sureci guzel gecirmemizi saglasin insallah bebegin basinda hep gittiginde bir yasin oku ya safi cek

canim ben almanyadayim burda vucuddaki odemi okadar onemsemiyorlar cigerleri ölümcul diyorlar eger ordada su toplarsa ama sende tek karin boslugu diyorsun kac cm mis hic dediler mi ? insallah sag saglim kucagina almak nasip olur canim ben 24 haftamdayim adet agrisi gibi bi agrim var sari leke gibi bisi geldi simdi iyce bakip ona gore doktora gitcem rabbim hayirlisiyla bu zorlu sureci guzel gecirmemizi saglasin insallah bebegin basinda hep gittiginde bir yasin oku ya safi cek

canm çok fazla karın cevresi 45cm basının 3 katı felan şilöz asit teşhisi kondu ama tedavisini bulamıyorlar damar yolları bitti katiter takacaklar ara verdiler özel bi mama ve yag ile beslemeye calışıyolar bebekte onu kabul etmiyor kusuyo kusmuya devam ederse damar yolundan beslenmeye devam dediler katider açıp oda cok teklikeli bi işlemmiş rabbim yardımcımız olsun seninkini sana bizimkini bize bagıslasın inş.

Ben de yarın özgür beye gidicem
3 lü taramam riskli çıktı bu yüzden doktorumun tavsiyesi üzerine randevu aldık

Merhaba Smile6081, ben de aynı durumdayım şuanda ve Özgür Deren'den randevu alacağım. Merak ettiğim şu: Hemen amniyosentez mi yaptı yoksa test sonuçlarını değerlendirip kendisi bir kez daha kan testi mi yaptı? Teşekkürler.

Merhaba canım
Her ikisini de yaptı
Bana 2 li ve 3 şü testime bakarak 901 1 ihtimal verdi ayrıntılı ultrason yaptı down bulgusu yok ama bazen down lü bebekler bulgu vermeyebiliyor dedi amiyosentezden önerdi yaptırdık fısk sonucum 3 günde çıktı tam sonucum 12 gün sürdü

Merak etiğin başka şey varsa sorabilirsin

Seninde mi
Tarama testlerin riskli çıktı?

Merhaba canım
Her ikisini de yaptı
Bana 2 li ve 3 şü testime bakarak 901 1 ihtimal verdi ayrıntılı ultrason yaptı down bulgusu yok ama bazen down lü bebekler bulgu vermeyebiliyor dedi amiyosentezden önerdi yaptırdık fısk sonucum 3 günde çıktı tam sonucum 12 gün sürdü

Merak etiğin başka şey varsa sorabilirsin

Seninde mi
Tarama testlerin riskli çıktı?
Hayır canım test yapmadı direk ayrıntılı ultrason ve yaptırdığım önce ki testleri değerlendirdi
Amiyosentezi bize bıraktı düşünün karar verin dedi

Hayır canım test yapmadı direk ayrıntılı ultrason ve yaptırdığım önce ki testleri değerlendirdi
Amiyosentezi bize bıraktı düşünün karar verin dedi
Evet canım, ikili testim çok normal çıkmasına rağmen üçlüde doktorum risk gördü ve Doktor Özgür Deren'den randevu alıp bir görün dedi. Test sonuçlarımla gideceğim zaten. Tahminen önce onları inceler sonra kendi ultrasonla bakar ve gerekeni söyler. Amniyosentez yaptırdınız yani? Zor mu?

Evet canım, ikili testim çok normal çıkmasına rağmen üçlüde doktorum risk gördü ve Doktor Özgür Deren'den randevu alıp bir görün dedi. Test sonuçlarımla gideceğim zaten. Tahminen önce onları inceler sonra kendi ultrasonla bakar ve gerekeni söyler. Amniyosentez yaptırdınız yani? Zor mu?
Bir şey daha..Özgür Deren'e göründüğünde kaçıncı haftandaydın?

19. Haftamdaydım
Benim de 2 li testim normal 3 lü testim riskli çıkmıştı doktorum olumlu konuştu ama içimize bi kurt düşmüştü oda amiyosentezden yaptırın ozaman demişti

Özgür Deren i önerdi

Yoo çok kolay enjeksiyon olmak gibi
Heyecan yapma sadece 5 dk da bitiyor
Bol batikon sürüyorlar gözlerimi kapattım ben ve bitmişti

19. Haftamdaydım
Benim de 2 li testim normal 3 lü testim riskli çıkmıştı doktorum olumlu konuştu ama içimize bi kurt düşmüştü oda amiyosentezden yaptırın ozaman demişti

Özgür Deren i önerdi

Yoo çok kolay enjeksiyon olmak gibi
Heyecan yapma sadece 5 dk da bitiyor
Bol batikon sürüyorlar gözlerimi kapattım ben ve bitmişti
Teşekkür ederim. Bu hafta dayanamayıp gidersem 18. haftam bitmiş olacak, bir sonraki hafta gidersem 19. haftam bitecek. Eğer fark olmayacaksa beklemenin anlamı yok.

Bana doktorum daga fazla geçiktirmenin anlamı yok demişti cuma randevu alıp Cumartesi gitmiştik
Bekleme ben beklerken çok ağlamıştım gittikten sonra çok rahatladım kuş gibi hafifletmiştim :)
İnş sen de rahatlatsın iyi haberlerle dönersin
Beni de haberdar et olur mu

Merhaba, ben de Özgür Deren in hastasıydım.. Daha önce farklı bir doktora gitmiştim ve gerçekten çok kötü tecrübem olduktan sonra doktor olan bir arkadaşımın tavsiyesiyle Özgür Hoca ya gittim; kendisini internetten de araştırmıştım ve güzel yorumlar, yaşanan olaylar okumuştum..

Şimdi de benim gibi yaşanan kötü olaylardan sonra doktor arayanlara tavsiye olması açısından özellikle yazmak istiyorum..

Moralim oldukça bozuk bir halde gitmiştim Özgür Hoca ya ancak kendisi beni pozitif tavrıyla hep rahatlattı.. Hamileliğimin öncesinde, hamilelik sırasında kendisinin rahatlatıcı tavrı, pozitif enerjisi, her zaman güven vermesi, sorularıma verdiği net ve öz cevapları; bana her daim ne yaşayacağımı tüm yönleriyle göstermesi ve sonrasında tüm kararları bana bırakmasıyla gerçekten çok güzel bir hamilelik geçirmemi sağladı.. Özgür Hoca nın ultrasonu son derece ileri olduğu ve konusunda oldukça tecrübeli olduğu için, bebekle ilgili her türlü detayı görüp değerlendirip bizi hep bilgilendirdi, başka doktorların yaptığı gibi bizi diğer doktorlara yönlendirmedi..

Hamilelik güzel olduğu kadar endişe verici bir süreçtir, bu süreçte en önemli şey güvenebileceğiniz bir doktorun yanınızda olmasıdır.. Özgür Deren sayesinde hem güzel ve rahat bir hamilelik hem de sakin tavrı, güven verici davranışlarıyla rahat bir doğum geçirdim.. Çoğu arkadaşım sezeryandan sonra çok sıkıntı çekerken ben normal doğum gibi hemen ayağa kalktım..

Hamilelik öncesi, hamilelik sürecinde ve doğumda Özgür Hoca yanımda olduğu için çok şanslıyım.. Kafanızda hangi doktora gitsem diye bir soru işaretiyle internete bakıyorsanız; hiç tereddüt etmeden ÖZGÜR DEREN derim..

dr özgür deren hangi hastanelerde doğum yaptırıyor kızlar bilen var mı ? özelde muayene ücretini bilen varsa çok sevinirim

Back
X