Dr. Özgür Deren'in hastası olanlar

hemen hemen bütün hastanelerde yaptırıyor. güven tobb memorial medicana hrs
en son 550 gecen sene

Geçen sene Özgür Deren'in hastasıydım.Hamileliğim çok problemli geçti.45 gün hastanede yattım. Ben Özgür bey den çok memnundum.Her aradığımda(telefon,mail) bana cevap verdi.Hastanede çok hastası olduğu için hastalarına zaman ayıramıyordu.Ama yaklaşımı çok iyi idi. En azından verdiği güven yeter.Hacettepede profösörler pek normal doğuma girmiyorlar.Genelde asistanlar yaptırıyor normal doğumu. Sezeryan olursa giriyor. Gerçekten iyi bir doktor.Tavsiye ederim.
Arkadaşlar ben birkaç gün önce Özgür beye muayene oldum maaalesef bebegimin idrar çıkışında problem oldugu için mesanesinde birikmiş idrarı ve idrarını yapamadığı için de amnion sıvısı 2 haftalık kalmış iki hafta sonra bitecek istersek yani bütün riskleri göze alıp bebeğin mesanesine şant adı verilen bir stent tatlıcak ve bebeğin idrarını doğuma kadar suni bir yolla yapması sağlanacak tabi bunun bir garantisi yok o takılan şant düşebilir dedi biz yinede denemeye karar verdik 2hafta sonra taktirmaya gidecegiz Inşallah bende açıkçası çok korkuyorum bu işlem nasıl olucak işlem esnasında ben bunu hissedicekmiyim diye korkuyorum yaptıran veya buna benzer karından bebegine islem yapılan anneler varmı ( buarada bebegiminde bunu hissedip hissetmeyecegini doktora sordum henüz sinir kasları tam gelismediginden hissetmez dedi sadece kendini mi düşünüyorsun demeyin ilk sorduğum soru bebek bunu hissedermiydi çünkü )

Back