Dr prüfer gebelik testi ve sente lady gebelik testi

Mossokarsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2022
121
16
28
28
İki tane test yaptım aynı idrarla biri pozitif diğeri negatif çıktı hangisine güvenmeliym? Sente lady damlatır damlatmaz pozitif sonuç verdi dr prüfer negatif kullanan var mı arkadaşlar bu testleri?

Başka markayla tekrar denemelisin her testin hassasiyeti farklı bu teste baya pozitif duruyor

İki tane test yaptım aynı idrarla biri pozitif diğeri negatif çıktı hangisine güvenmeliym? Sente lady damlatır damlatmaz pozitif sonuç verdi dr prüfer negatif kullanan var mı arkadaşlar bu testleri?
Bir tane daha test al bakalım baya pozitif duruyor resimdeki

Ne yaptiniz gebemisiniz acaba hangi test dogruymuş
Productor denedim erken gebelik o da pozitif çıktı artımed de pozitf çıktı kan verdim negatif çıktı adet söktürücü kullandım adet oldum bu ay tekrar geciktim testler yine pozitif kan negatif ve bi kaç tane doktora gittim 10 gün arayla kanı tekrarlayın dediler hala adet olmadım bekliyorum tekrar kan vercem adet geçeli27 gün oluyor 35 gün sonra bile öğrenen var dediler bekliyorum bende bu durumu yaşayan var mı

bUgün okudum 2 ayy kanda nehatiff idrar pozitiff cikmis baska yerde yaptirinn kan tahlilini soktutucu kullanmayinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…