Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kızlar aman diyim:jeyyar:

Son düzenleme:
aslında hanı nasıl bır degısım oldugu gozumde canlanmadıgından ve var olan gozume hos gorunmeyen noktalar acaba duzelırmı seklınde acabalar oluyor.aslında ıcımızı ferah tutmamız lazım.abartmaya gerek yok.farkettımkı dusundukce ıcınde kayboluyoruz olduda bıttı masallah demek enyısı:lepi:

düsündükce senaryolar cogalıyorr, tecrübeyle sabittir :roflol:

eeee kızlar siz şimdi aynaların önünden çekilmiyorsanız ameliyat olunca napıcaksınız.:teytey:
ben aynayla uyuyordum.hatta bi gün üstünde yattığım için aynayıda parçalamıştım.ama bi süre gectikten sonra bunları düşündükçe eglenceli geliyo size yaptıklarınız.sizde yasayıp görüceksiniz.inşallah sizde sonucunda benim gibi çok mutlu olursunuzda bu yasadıgınız heycanlara deger.

ya var ya her gün değşiyor burnumm,tam heh bugün ii alıştım diyorumm yarın patt başka bi burunla kalkıyorum ne zaman son halini alcak burnum Allah'ım:)))

melikecim her gün güzelse burnun bence sorun yok :) Allah bize de nasip eder güzel bir burun insallah...

güzel güzel,ilk aydaki korkunç,kaba burun gitti yerine hergün kibarlaşan güzel bir burun geldi çok şükür..:)

arkadaşlar ben burnumu yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım.aslında barış çakır'ı düşünüyordum ama ankara'da reha yavuzer varken kalkıp istanbul'a gitmek gereksiz mi diye düşünüyorum şimdi.sizce şimdi randevu alsam reha yavuzer'e ne zamana randevu verirler

cnm reha bey simdi arayanlara eylül ayına ancak randevu verebiliyormus, cok yogunmus, buradan bir kac arkadas alamadı diye biliyorum...

ya ben dırek nısan ayı ıstedım ıslerımden dolayı.ama hanı randevu defterıme bakarak bır tarıh belırlerız de demıstı ilk basta.eger yogunsada cok mantıklı sanırım 2 ay gozden cıkarmak gerek

cnm sen ameliyat tarihi mi alacaksın yoksa muayene randevusu mu? bildigim kadarıyla muayene randevusu eylüle kadar vermiyorlarmıs, ama ameliyat randevusunu ben subat ayında alırken nisan ortasına veriyordu ama ben kendi islerimden dolayı direk mayıs istedim ve bana mayısa cok rahat verdi. suan nisan ayına geldik neredeyse ve nisana ameliyat günü verir mi bilemiyorum yani subat sonunda nisana veriyordu ama bilemiyorum belki arada bos gün vardır... ama hoca mayıs basında sanırım yurt dısına gidecek cünkü ben mayıs istiyorum diyince bakalm yurt dısına gidecegm fln demisti ama benim istedigim güne denk gelmiyormus allahtan... bakalım hepimiz icin hayırlısı...

ebru mayısın kaçı gibi gitcek yurtdışına,benim mayısın başında kontrolüm var da..

bilmiyorum canm, ama benm 13 mayıs ameliyatım, o tarihe denk gelmiyor o kesin ama senin kontrolüne denk gelirse döndügünde gidersin yanına heralde, ama gercekten tarihini sölemedi o nedenle bilemiorum...

selam arkadaşlar, 30 küsür sayfayı da okudum çok eğlenceliydi güzel bi paylaşım ortamı olmuş, ben de perşembe günü görüşeceğim reha yavuzer ile.. uzun yıllardan beri düşündüğüm bi operasyondu, ve bu defa çok kararlıyım, bunda reha yavuzaer isminin de önemi çok büyük bakalım ne olacak ve en önemlisi ne zamana olacak, haziran 12 ye abim evleniyor.. yani hazirana yakın bi tarih alırsam heralde düşünemem hiç bilemiyorum, daha önce davranmadığım içinde kendime kızıyorum, neyse perşembe bi gelsin bakalım ne olacak, sizi de haberdar ederim:)

cnm bizimle görüsmenin ayrıntılarını paylasırsan cok seviniriz...unutmaman adına, sormayı planladıgın her seyi bir kagıda yazarak git, ben yazdım ama bakmaya utandıgım icin yine de sormayı unuttum tarih konusunda da eger yakın tarihe veremiyorsa, dügünden sonraki bir tarihi al istersen, cünkü dügün kalabalık olur, orada burnuna darbe carpma vs. olabilir, o nedenle dügüne yakın bir tarih almandansa sonrası daha iyi gibi geldi bana ama senin kararın tabii, zaten ameliyat gününe reha beyle birlikte karar verirsiniz. bu arada ben sormayı unuttum, doktor bey hasta resimlerini gösterir miydi bilemiyorum, ama istersen sen bir sor belki eski hastalarının resimlerini gösterir...

tabi görüşme sonrası paylaşırım son durumu, ama açıkçası kafamda hiç soru yok, yani kararlıyım, reha beye de çok güveniyorum en başta tabii.. o nedenle ben direk en erken ameliyat tarihini almaya gidiyorum, sorarsa fikir beyan ederim yani en azından kafamda ne oldugunu paylaşırım, olmazsa o da önemli değil, uzun süre bu soru işaretleriyle bir sürü randevu aldım farklı farklı isimlerden hep bişi vardı ve emin değildim, hep araştırdım, okudum rahat bi kitap özeti çıkar toparladığım bilgilerden ama artık hiç takılmıyorum yani çok eminim o yüzden kafam rahat bi şekilde muayeneye gidiyorum, beklediğim arihi de alabilirsem hayırlısıyla ameliyat da olup biter, bakalım hep beraber paylaşarak öğreneceğiz bu durumu..

bilmiyorum canm, ama benm 13 mayıs ameliyatım, o tarihe denk gelmiyor o kesin ama senin kontrolüne denk gelirse döndügünde gidersin yanına heralde, ama gercekten tarihini sölemedi o nedenle bilemiorum...

canım ya sana bısey sorucam.kafam karıstı.ben yaklasık subat bası reha beyle gorusmustum bana ıyıce dusun karar ver ve oyle ara randevu vereyım demıstı.ben dusundum ve aradım.yanlız o an ulasamadım evden aramıstım.anneme reha bey ararsa konus gun ıste demıstım.ben cıktım reha bey aramıs ve emınmı demıs annem evet ama bız nısanın ılk haftası ıstıyoruz seklınde demıs.annemın demsı 2 sınde on gorusme yaparız hanı neyı nasıl yapıcaz.6 sıda amelıyt.olarak randevu aldım. bu persembe gıdecegım ama saat vermemıs.anneme emınmısın dıye sordugumda 2 sınde gorusuruz dedı dıyor. adımı not aldıgına gore saatte vermesı gerk dımı.sana saat verdımı.yoksa kendısını arıyacagım.

freetu reha bey bana hiç saat vermedi.zaten öğleden önce muayene öğleden sonrada ameliyatlara gidiyor zannedersem.ne görüşmede nede kontrollerde saat almadım .sadece sabah periodunda gel dedi bana.zaten oraya gidip sekretere adını yazdırıyorsun sırayla çagırıyorlar.ama sen emin olmak için istersen sekreterini bi ara canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…