canım cok saol ya.offff zaman kısaldıkca olmadık seylerı kafaya ınsan takmaya baslıyor.ıncelemeye baslıyor.bu ayna konusundada haklısın.3 aya kadar burun seklı tam kesınlesmıyor.bunu bılıyorum ama aynayı ıyı hatırlattın:1rolleyes:
cnm benim ameliyatıma daha bir bucuk ay var ama her gecen gün kafamda kurdugum teoriler ilginclesiyormesela bu gece rüyamda burnum ameliyat olmus ama burnumu carpmısım, reha bey de burun deliklerimi kücültmemis kocaman kocaman kalmıs flndı daha önce de burnumun üstünde kıllar cıkıyordu yani insan bekledikce ve zaman yaklastıkca kafasında kurmaya baslıyor.
aslında hanı nasıl bır degısım oldugu gozumde canlanmadıgından ve var olan gozume hos gorunmeyen noktalar acaba duzelırmı seklınde acabalar oluyor.aslında ıcımızı ferah tutmamız lazım.abartmaya gerek yok.farkettımkı dusundukce ıcınde kayboluyoruzolduda bıttı masallah demek enyısı:lepi:
arkadaşlar ben burnumu yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım.aslında barış çakır'ı düşünüyordum ama ankara'da reha yavuzer varken kalkıp istanbul'a gitmek gereksiz mi diye düşünüyorum şimdi.sizce şimdi randevu alsam reha yavuzer'e ne zamana randevu verirler
ya ben dırek nısan ayı ıstedım ıslerımden dolayı.ama hanı randevu defterıme bakarak bır tarıh belırlerız de demıstı ilk basta.eger yogunsada cok mantıklı sanırım 2 ay gozden cıkarmak gerek
selam arkadaşlar, 30 küsür sayfayı da okudum çok eğlenceliydi güzel bi paylaşım ortamı olmuş, ben de perşembe günü görüşeceğim reha yavuzer ile.. uzun yıllardan beri düşündüğüm bi operasyondu, ve bu defa çok kararlıyım, bunda reha yavuzaer isminin de önemi çok büyük bakalım ne olacak ve en önemlisi ne zamana olacak, haziran 12 ye abim evleniyor.. yani hazirana yakın bi tarih alırsam heralde düşünemem hiç bilemiyorum, daha önce davranmadığım içinde kendime kızıyorum, neyse perşembe bi gelsin bakalım ne olacak, sizi de haberdar ederim:)
bilmiyorum canm, ama benm 13 mayıs ameliyatım, o tarihe denk gelmiyor o kesinama senin kontrolüne denk gelirse döndügünde gidersin yanına heralde, ama gercekten tarihini sölemedi o nedenle bilemiorum...
canım ya sana bısey sorucam.kafam karıstı.ben yaklasık subat bası reha beyle gorusmustum bana ıyıce dusun karar ver ve oyle ara randevu vereyım demıstı.ben dusundum ve aradım.yanlız o an ulasamadım evden aramıstım.anneme reha bey ararsa konus gun ıste demıstım.ben cıktım reha bey aramıs ve emınmı demıs annem evet ama bız nısanın ılk haftası ıstıyoruz seklınde demıs.annemın demsı 2 sınde on gorusme yaparız hanı neyı nasıl yapıcaz.6 sıda amelıyt.olarak randevu aldım. bu persembe gıdecegım ama saat vermemıs.anneme emınmısın dıye sordugumda 2 sınde gorusuruz dedı dıyor. adımı not aldıgına gore saatte vermesı gerk dımı.sana saat verdımı.yoksa kendısını arıyacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?