İnşallah canım :) Şu anda şu klasik alından fırlama burun görüntüsü var :)) Kemerin olduğu yerler ve burunla yanakları bağlayan yerlerde şişlikler var. Eski halimden çok daha iyi tabiki..Zaman ve sabır artık...
evet sabır sabır sabır, ben aslında onlara takılmamıstım kendimde, burun deliklerimin önden bakınca görünmesini cok garipsemis kendime bir türlü yakıstıramamıstım, yani aynadaki ben degilmisim gibi hissetmistim, tabii bu herkesin burun sekline göre degisir sonucta önden görüntü, ben kendimi bir hayvana benzetmistim ilk baslarda da simdi yavas yavas o görüntüm degisiyor sanki
evet sabır sabır sabır, ben aslında onlara takılmamıstım kendimde, burun deliklerimin önden bakınca görünmesini cok garipsemis kendime bir türlü yakıstıramamıstım, yani aynadaki ben degilmisim gibi hissetmistim, tabii bu herkesin burun sekline göre degisir sonucta önden görüntü, ben kendimi bir hayvana benzetmistim ilk baslarda da simdi yavas yavas o görüntüm degisiyor sanki
ay canım bnm çık artk şu psikolojiden yaa çoooooooook güzelolucak ben eminim benimde burun deliklerim çok gözüme batıyo ama inş geçick allahın izniyle .. canım sen isaura nın burnunu gördün mü 55 günolmuş ben en son 23 günlük halini görmüştüm şimdiki haline varya tek kelimeyle bayıldım harika olmuşistersen bi profiline bak albümünden değişime inanamadım ben ..
Kızlar bir sorum olacak: Bazı doktorlar bant çıktıktan sonraki şişlikler için özel bir yüz burun masajı veriyorlarmış.Reha Bey bana öyle bir şey söylemedi.Bir bilginiz var mı?
kızlar, bugun sabah uyandıktan iki dk fln sonra burnum birden kanamaya basladı asırı bir sekilde ve elim ayagım kesildi zaten o an, evde de yalnızdım, kanadı kanadı kanadı hic durmadan cok korktum, reha beyi aradım telefonu acmadı, öyle olunca annemle birlikte hemen hastaneye gittik, neyse bir sey yokmus olabilirmis kanama, panik olunca da basıncla iyice artabiliyormus, reha bey de bu pazar yurt dısına gidecekmiss
Kızlar , afedersiniz ama, burnumu temizlerken biraz zorlanıyorum ben. Yani içi kabuk bağlamış durumda ve dikişler de kabuğa yapışmış durumda.. O kabuk da burun tıkanıklığı yapıyor..Çok korkuyorum temizlemeye..Kkabukları deniz suyu spreyi ile yumuşatıp sümkürerek temizlemeye çalııyorum ama çok mu kurcalıyorum bastırarak vs mi temizliyorum diye de ödüm kopuyo..Biraz iğrenç oldu özür.. Aynı problemi yaşadı / yaşıyor mu herkes?
geçmiş olsun ebrucm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?