dr. sadi konuk hastanesi avcılar polikliniği

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.985
173
dr. sadi konuk hastanesi avcılar polikliniği kadın doğum bölümünde muayene olan var mı?

ben daha hijyenik olduğunu düşündüğümden özel hastaneye gittim ama çok masraflı oluyor. özellikle testler beni zorluyor. avcılar polikiliği iyi bir hastane ama kadın doğumunda muayene olmadım hiç. özel hastanede ki gibi hijyenik mi? kullandıkları aletler falan açısında soruyorum özellikle.

cnmm kadın doğum ile ilgili birşey diyemeyeceğim fakat erkek kardeşim geçtiğimiz ay orada biryerinden ameliyat oldu :1::1: annem temiz hijyen biryer diye beğenmişti.... genel olarak hastane için hijyen diyordu.... hasta odası falan

cnmm kadın doğum ile ilgili birşey diyemeyeceğim fakat erkek kardeşim geçtiğimiz ay orada biryerinden ameliyat oldu :1::1: annem temiz hijyen biryer diye beğenmişti.... genel olarak hastane için hijyen diyordu.... hasta odası falan

hastaneyi bende beğeniyorum oraya gidiyorumda kadın doğum muayenesine gitmedim hiç. onu merak ediyorum nasıl die.

benimde eşim orda ameliyat oldu ilgi alaka süperdi hiç bir şikayet yaşamadık hijyen de mükemmel.ama kadın doğumu bilmiyorum

Back
X