Dr Sait Halil 'in hastaları buyrun sohbete

bende gıtmek istedım ama randevu bulamadım ....
önumuzdekı 4 hafta sonu doluydu düşünsenize?
bu arada nasıl bır doktor?
tahlilleri falan devlette yaptırıp getirsek problem cıkarıyormu
?
veya hastanade tahlil ücretleri ne aralıkta?

hafta sonuna randevu almakiçin en az 1 ay önceden aramanız lazım sait bey hastalarıyla acele etmeden herşeyi tek tek anlatarak ilgileniyor ve konuşurken karşınızda sanki çok yakın bi arkadaşınızla sohbet ediyormuş gibi hissediyorsunuz o kadar içten gerçi muayene öncesi biraz bekliyorsunuz ama buna değer. muayene ücreti 52 lira kan testleri vs biraz pahalı 2li test yaptırdım 125 lira diğer testlerimi üniversitede çalıştığımı ve orda yaptırsam problem olurmu die sordum ve tabiki dedi anlayışla karşıladı. ben en çok doğumdan sonra ne kadara çıkıcağımı düşünüyorum sezeryan 1700 deniliyor ama bana ekfiyat çıkmasından korkuyorum

OOK canım verdiğin bilgiler için sağol
o konuyuda önceden konuşmak lazım belkide
sonradan ek ücret çıkarmı -yenıdoğan servisinde ek ücret veriliyormu?
bunları hep konuşmak gerekli diye düşünüyorum...

bende gıdecektim ama eşimle gıtmek istediğim için h.sonu istıyodum olmadı
bari önümüzdeki ay için alayım bi randevu dımı?

kuzenimin eşi orda doğum yaptı 1 yıl önce ağrı pompası vs derken 2800 lira ödedi dahada fazla çıkarmı die kaygılarım var açıkçası bende 3 nisanda randevum var gidicem bunları konuşucam tabiki olabilir şimdiden mayıs ayı için alabilirsin ?

sen calışıyorsun galiba?
aradım şimdi 24/04/ e verebildi... o gunde tatil falan var belki bi yerlere falan gıderız dıye kabul edemedım..
artık bı ara eşımıde ayarlayıp h.arası gıdeceğim :))

hastanelerın ek ücretleri de çok fazla oluyor ama belkide bunu ıyıce araştırmak gerekli eğer herşeye para cıkaracaklarsa farklı bır hastane düşünelim dımı?
sen gıdıp araştırınca burda paylaşırmısın?
bıde normal epidural uygulanıyormu hızmette onuda sorabilirmisin?
benım gıdışım en az 1 ay sonra olacak bu gıdışle ..
bu h.sonu medıcal park a gıdıyorum cunku...(

evet cnm çalışıyorum normal epidural uygulanıyor diye biliyorum çünkü beklerken bi hastayla konuştum o şekilde yapıcağını söledi medical park ne kadara çıkıcak bakalım sende onu bana iletirsen sevinirim.

OK.ilk defa gıdeceğim medıcal park a
DR emine ergul
tabıkı gıttiğimde soracağım normal epidural ve diğer herşeyı ? doğum fıyatlarını
ama ben bişi duydum ınş. unutmam onuda sorarım..resmı tatıllerde medıcal de ssk gecmıyormuş :))

resmi tatilllerde evet normalde çalışmamaları lazım ama çalıştıkları için hastalaraprıtokol veremiyorlar sistem kapalı

arkadasa kesınlıkle katılıyorum cok rahatlatıcı bir yapısı var benımde deyıstırdığım 5 incı hastaneydı hastaneyıde gözden gecırdıkten sonra tamamdır benım ıcın sait beyden yana kesınlıkle şikayetım yok yoğunluğa gelınce prensesım ıcın herseye değer sonucta doğum sırası beklemıyorum ya naniknanik

arkadaşlar merhaba;
bende kaç kere doktor değiştirdikten sonra sait beye gitmeye başladım.en sonunda doktorumu buldum derken hastanenin satıldığını öğrendim.memorial satın almış.fiyatlar şuan değişmedi ama fiyat konusunda bir çalışma yapılıyormuş.muhasebesinden bu şekilde bilgi aldım.ssk ile anlaşmasıda sona erebilirmiş.şuan bende ne yapacağımı şaşırdım.doğuma 2 ay kala böyle birşeyle karşılaşmak üzdü beni.biraz daha bekleyip fiyatları görsemmi yoksa başka doktormu araştırsam bilemiyorum.ama fiyatlar kesin değişecek.önceden fiyat alsanız bile doğum yaptığınız anda fiyatlar değişirse son fiyat geçerli oluyormuş.bilgilerinize.

dromos senden sonra aradım bilgi almak için dedıklerın doğrru yanı hiç bir yanlıs anlasılma yok hos ınanmıstım gercı ama aksını duymak ıstedığım ıcın aradım desem daha ıyı olur çünki hastanedende sait beydende ben çok memnundum hastaneyı memorial aldığı doğru ve fıyat konusu deyısırmı neyle karsılasırız dedığımdeyse suan ıcın öyle bişy yok olunca bılgılendırırz dedı bende olunca zaten benımde haberım olur gerek kalmaz dedım doğum pakletı altında topluyolar ama fıyatlar deyısırse bende kızarım cokta uzuldum

dromos canım ıyden ıye moralim bozuldu hastaneyı öğrendım hizmetle anlasma yapmıs dıye hadı dedım diğer memorial lerde fıyatlar ne kadar dıye baktım 6 milyar bu ne ya allahını sevıyosan cok yazık ben yınemı hastane deyıstırcem bıktım artık vallahı bu kadar parayı verenlerede şaşıyorum parası olan versın ama ben sahsen durumum ıyı olabılır ama bu parayı verırsemde çocuğumun rıskını yemıs olurum 1mılyarıyla doğum yapsam 5 mılyarı onun hesabına atarım kafadan cok yazık ıyıce stres yaptım avrupa yakasında gıtmedığım gönlunu yapmadığım hastane kalmadı

evet derya benimde çok moralim bozuldu çünki sait beyden gerçekten memnundum.muhasebesi fazla bilgi vermemiş.ben en son akşam geç saatte gitmiştim.muhasebe çıkmış.böyle durumlarda acildeki veznede çalışanlar fiyat bilgisi verebiliyormuş.aşağı acile indim ve ordaki beye sordum.şuanda fiyatlarla ilgili bir değişim yok ama çevre hastanelerden her türlü konuda fiyat araştırması yapıldığını duydum dedi.sadece doğum ile ilgili değil muayene ücreti ve diğer labaratuar hizmetleri ile ilgili a.dan z.ye araştırma yapılıyor dedi.benim doğuma 2 ay kaldığını söyledim.o zamana kadar değişir dedi bana.açıkça herşey değişecek böyle kalmayacak dedi adam.
memorialda normal doğum 6.5.sezeryan 7.5. ama fiyatların memorial kadar artacağını düşünmüyorum.çünki o fiyatı verirsem zaten memorialda yaparım.neticede hizmet hastanesi bina ve odaları bakımından asla memorial gibi olamaz.ben odalarını açıkçası beğenmedim.bazı odalarda duvar boyaları dökülmüş.odalar küçük.iyi bir bakımdam geçirmeleri lazım.yinede o kadar yükselmez ama şimdiki fiyatlarla kalmayacaklarıda kesinleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…