Dr semih karaketir burun ameliyatı

esmalaylaylom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2023
23
-20
1
29
Dr semih karaketire burun ameliyatı olan var mı? Ya da istanbulda yamuk burunu doğal hale getirebilecek doktor önerisi verebilecek var mıdır? Şu son iki ayda içime sinen biri bulmalıyım. Kalkık burun deliklerimin gözüktüğü bir burun istemiyorum doğal biraz küçük yamukluğu gitsin istiyorum :( lütfen yardımcı olun kk kadınları

Dr semih karaketire burun ameliyatı olan var mı? Ya da istanbulda yamuk burunu doğal hale getirebilecek doktor önerisi verebilecek var mıdır? Şu son iki ayda içime sinen biri bulmalıyım. Kalkık burun deliklerimin gözüktüğü bir burun istemiyorum doğal biraz küçük yamukluğu gitsin istiyorum :KK43: lütfen yardımcı olun kk kadınları
semih karaketiri bi doktor onermisti bi arkadasima revizyon icin. sayfasini inceledigimde gercekten cok dogal burunlar yapiyor bende revizyon dusunuyorum ama benim burnu duzeltemez. senin ilk ameliyat oldugu icin bi gorus derim gayet dogal yapiyor

Dr semih karaketire burun ameliyatı olan var mı? Ya da istanbulda yamuk burunu doğal hale getirebilecek doktor önerisi verebilecek var mıdır? Şu son iki ayda içime sinen biri bulmalıyım. Kalkık burun deliklerimin gözüktüğü bir burun istemiyorum doğal biraz küçük yamukluğu gitsin istiyorum :KK43: lütfen yardımcı olun kk kadınları
Merhaba. Baya zaman gecmis anketinizin ustunden ama yine de sormak istiyorum. Ben de Semih beyi dusunuyorum revizyon için. Siz yaptırdınız mi?

semih karaketiri bi doktor onermisti bi arkadasima revizyon icin. sayfasini inceledigimde gercekten cok dogal burunlar yapiyor bende revizyon dusunuyorum ama benim burnu duzeltemez. senin ilk ameliyat oldugu icin bi gorus derim gayet dogal yapiyor
Merhaba. Ben de revizyon düşünüyorum Semihe beye. Neden yapamaz dediniz çok merak ettim. Muayeneye gittiniz mi siz? Revizyon oldunuz mu ve kime oldunuz memnun musunuz? Cevaplarsanız çok sevinirim. Çok zor durumdayım bu konuda.

Merhaba ben Semih beyi bilmiyorum ama Medipolde Hasan Demirhan beye ameliyat oldum. Herkes burnuma bayılıyor ve çok doğal gözüktüğünü söylüyorlar. Ben revizyon olmadım ama deviasyon vardı yani doğuştan yamuktu o durumu tedavi etti.

Merhaba. Ben de revizyon düşünüyorum Semihe beye. Neden yapamaz dediniz çok merak ettim. Muayeneye gittiniz mi siz? Revizyon oldunuz mu ve kime oldunuz memnun musunuz? Cevaplarsanız çok sevinirim. Çok zor durumdayım bu konuda.
cunku zor bi burnum var ilk ameliytta batti. her doktorun isi degil suan beceremezler

Merhaba ben Semih beyi bilmiyorum ama Medipolde Hasan Demirhan beye ameliyat oldum. Herkes burnuma bayılıyor ve çok doğal gözüktüğünü söylüyorlar. Ben revizyon olmadım ama deviasyon vardı yani doğuştan yamuktu o durumu tedavi etti.
aslaaaaa bi suru sikayet var arama kismina yazinca bile sikayetleri okuyabikirsiniz. sizi iyi yapmis diye millete onermeyin lutfen

aslaaaaa bi suru sikayet var arama kismina yazinca bile sikayetleri okuyabikirsiniz. sizi iyi yapmis diye millete onermeyin lutfen

Öncelikle kötü deneyim yaşayanlar için üzüldüm ancak ben iyi bir tedavi gördüysem bunu neden paylaşamadığımı anlayamadım? Ayrıca en azından kendim bizzat yaşadığım şeyi anlatıyorum. Siz başkalarından örnek veriyorsunuz. Herkes kendi deneyimini anlatır insanlar değerlendirir seçimini yapar. Bu kin ve nefret nedir anlamadım. Baktığınızda hemen her doktorun memnun olmayan hastaları var.Belki biraz da şans işidir bilemiyorum. Ben kontrole giderken aynı hastanede daha popüler bir doktorun yaptığı burnu görmüştüm ve hiç beğenmemiştim açıkçası.

Elbet doktor hatası da olabilir ama bu çok hassas bir ameliyat. Ameliyat sonrası hastanın çok dikkat etmesi gerekiyor. Mesela yeni ameliyat olan bir arkadaşım burun aparatını sadece 1 ay kullanıp bıraktı. Ben o aparatı neredeyse 1 sene kullandım. Doktor bana masaj yapmayacaksın hatta hiç elleme dedi. Gerçekten de hiç masaj yapmadım burnuma temizlemek haricinde dokunmadım bile. Neyse maşallah kendime. Benim cidden tıbbi bir durumum vardı artık nefes alamaz haldeydim bu yüzden çok kötü olmasın da yeter ki nefes alayım diyordum. Görünüşü çok takmadım yani. Hatta doktora foto bile göstermedim siz yüzüme uygun bir burun yapın dedim. Belki bu rahatlığım yüzünden iyi olmuştur. Her gören doğallığına çok şaşırıyor ve beğeniyor. Başlık sahibi arkadaş umarım kendine göre iyi bir doktor bulur.

Back
X