Dr .sercan Göde Hasta Yorumları ( Burun Estetiği) - Rize

noral74

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
57
0
46
Rize
arkadaşlar sercan beyden gün aldım ama yaptığı ameliyatların görsellerini görsem daha bi emin olucam sanki...yoruma ihtiyacım var..ameliyat olan veya olacak varsa lütfen paylaşın...

canım sercan beye ben 2.5 ay önce ameliyatımı oldum gayet başarılı iş çıkardı ben çok memnunum yani çok doğal ve hoş görünüyor yalnız gidicek bir kaç güne sen ameliyatını oldunmu yoksa ben çokmu geç cvp yazdım sana :))

teşekkür ederim canım döndüğün için...ben 1 ağustosa gün aldım...aklıma takılan bazı önemli konular var...mesela ameliyatın ardından kaç gün sonra tamponları alıyor...ve morluk oluyo mu çok...bunlar benim için önemli konular çünkü ameliyatın ardından hemen samsuna gitmem gerekiyor..bi de eğer özelden foto yollayabilirsen son durumun hakkında çok sevinirim...mümkünse tabiii....

anladım canım endişen olmasın ameliyatın ilk günü hastanede kalıyorsun ertesi gün tamponları alıyor ve taburcu ediyor şişme morarma konusunada fazla takılma çnkü doktorun eli çok hafif bende inanırmısın 1 gram morartı olmadı yan odadaki kızdada aynen hiç olmadı yüzüm gözümde şişmedi sadece burun şiş oluyor oda olur yani taburcu olduktan sonra eczaneden okyanus suyu al dicek sana onu uygulayacaksın burnundaki kanlar kurumasın diye 1 hafta sonra sargıları alıyor yavaşça masajını uygulayacaksın günde 3 kere sonra 15 gün snra falanda dikişlerini alıyor madsaja 2 ay kadar devam ediyrsun ardından günde 1 kere yapıyorsun 4 5 ay kadarda burun ucu hissiz oluyor uyuşuk oluyor benm hala uyuşuk ne çok şiş burun kanatlarım bir araya gelmiyor endiişe etme canım

tayini çıktı son ameliyatlarını yapıyor bana söyledi 2 ay sonra yokum diye gidiceği garanti yani..

rica ederim canım Allah yardımcın olsun rahat atlatman dileğiyle resimlerini bekliyorum bak bende koyarım merak etme :)

walla içim çok rahatladı çok sağol..kendine iyi bak ...

bu doktor izmirde mi yahu?? hangi hastenede görev yapmaktadır? sitelerde açıklayıcı hiçbir şey bulamadım...yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar herkese selamlar. Rize Özel Şar Hastanesinde Burun estetği ve Botox konusunda istanbulun bilinen ünlü cerrahlarından Dr Savaş SARI başlamış. İstanbulda kuzenim Acıbadem hastanesinde kendisine ameliyat olmuştu ve sonucu mükemmeldi. Dün ögrenir ögrenmez sekreterinden randevu alıp bugun kendisine gittim. Gerçekten işine cok hakim Savaş Bey. Bugune kadar 1000 in üzerinde estetik burun ameliyatı yapmış istanbul acıbadem ve medıcanada. Yaptıgı ameliyatların fotograflarını zaten muayene ofisinin ekranında izledim. Ayrıca yüz fotograflarımı çekip ameliyattan sonra burun şeklimin nasıl olacagını bana gösterdi. Tamponda kullanmıyormuş. Ben en çok tampondan korkuyordum zaten. Bana çok güven verdi. kuzenim ve kuzenimin arkadaşlarınıda istanbulda ameliyat etmişti ve onlarlada konuştum. fotograflarını kuzenim bana yolladı gerçekten çok hoşuma gitti. Bende ameliyat için haftaya randevu alacagım kendisinden umarım herşey güzel olur. Şimdiden sabırsızlanıyorum.

estetık doktorumu canım savas bey umarım istedgn gbi olur fotolarını bekliorum :)

Arkadaslar ameliyatimi oldum. Savaş Bey kulak burun bogaz operatoru yalniz estetik uzerine amerikada bulunmuş. Cok ama cok memnunum. Doktorum ameliyat sonrasida takiplerimde cok ilgili davrandi. Hic agrim olmadi ve şimdiden yuzum olumlu anlamda cok degisti. Herseyden onemlisi cok rahat nefes alabiliyorum ve guzel dogal bir burnum oldu. Herkese Rize Şar hastanesinde Op. Dr Savas Sarı yı tavsiye ediyorum.

GEÇMİŞ OLSUN CANM FOTOLARINI ATARSAN COK SEVNRM UMARM İSTEDGN BURNA SAHİP OLMUŞSUNDUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…