• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Serdar Altun 360 derece karın germe, popo kaldırma, beltpektomi, kuşak germe ameliyatı

Sırt germe ve koltuk altı germe ameliyatı oldum , konu linki aşağıdadır

1000052939.webp

Ameliyat doktora aittir ama iyi iyileşmek hastanın sorumluluğu... Çok büyük bir sıkıntı yoksa doktorun dediklerini harfi harfine yaparım. Adam o kadar gerdi,yay gibi oldu, eğilip,bükülüp,bunu bozmak, dikişleri esnetmek istemiyorum. Bakımımı yapıp, temiz tutuyorum, beslenme çok önemli,kilo almıyorum vermiyorum... Yani Serdar hoca ne dediyse yaptım. Doktorunuzu dinleyin
Ben de serdar hocaya amelyat olmak istiyorum. Meme toparlama ve lipo. Ama lipo hakkında bilgim çok yok nasıl yapiyor ve çıkan yağları popo veya bazenler e koymak istiyorum m . Çünkü hep üst bedenim alt bedenimden büyük oldu benim. Çok tedirginim bu konuda bilginiz varda veya öneriniz paylaşır mısınız.

Ben de serdar hocaya amelyat olmak istiyorum. Meme toparlama ve lipo. Ama lipo hakkında bilgim çok yok nasıl yapiyor ve çıkan yağları popo veya bazenler e koymak istiyorum m . Çünkü hep üst bedenim alt bedenimden büyük oldu benim. Çok tedirginim bu konuda bilginiz varda veya öneriniz paylaşır mısınız.
Ben öyle yaptırdım, popo yoktu, karın dokusunu popo yerine koydu. Size de yapılabilir

Merhaba,en son halim ve dikiş izlerim bu şekilde... Evet, dikiş izi yok denecek kadar az. Bu Eylül ayında, tatilde çekilen resmim bu. Karnım hala düz. Oysa bu 2 senede 80 kiloya çıktım ama belli değil. Sadece basenlerim ve bacaklarım genişledi, o yüzden Dr. Serdar Altun'a bu hafta gidip, basenlerime biraz liposuction yaptıracağım, fazla değil,az. Çünkü diyet yaparak tekrar ideal kiloma inip, sonra tekrar rötuş için gideceğim

Eklentiler

• 1000103905.webp
    1000103905.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 45
  • 1000103906.webp
    1000103906.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba,en son halim ve dikiş izlerim bu şekilde... Evet, dikiş izi yok denecek kadar az. Bu Eylül ayında, tatilde çekilen resmim bu. Karnım hala düz. Oysa bu 2 senede 80 kiloya çıktım ama belli değil. Sadece basenlerim ve bacaklarım genişledi, o yüzden Dr. Serdar Altun'a bu hafta gidip, basenlerime biraz liposuction yaptıracağım, fazla değil,az. Çünkü diyet yaparak tekrar ideal kiloma inip, sonra tekrar rötuş için gideceğim
Merhabalar dikiş izlerinizi direk çekip atabilir misiniz ya bende çok istiyorum ama izleri takıyorum kafama :(

AA, bu arada, cuma günü Serdar hocaya mini liposuction oldum,korse giyiyorum, korse izi çıkabilir resimde. Sadece basenlerimden toplam 250 CC yağ çekildi. Hafif çıkıntı vardı doğuştan... Onlardan da kurtuldum böylece

Back
X