- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.601
kızlar desteğe ihtiyacım var çok sıkıyorum kendimi galiba ateşim çıktı yutkunamıyorum stresten mi oldum anlamıyorum vazgeçmek istemiyorum bu aşamaya kadar geldim ameliyattan önce serdar hocayla görüşme şansımız oluyor mu ?
saol cnım ateşim çıktı eğer yarın öğlene kadar düzelmezse ertelenecek sizin yazdıklarınız çok iyi geliyo bana hayırlısıyla atlatsaydım ben çok kararsızım ya her işte böyleyim tek ameliyat için değil inşallah atlatacağım
cuma akşam ameliyatım var çok gerginim heran vazgeçebilirim kızlar boğazım ağrıyor yutkunurken oda beni endişelendiriyor ilk bir kaç gün burundan hiç nefes alınamıyor mu azda olsa boğazım daha kötü olursa ben naparım nasıl nefes alırım(
cuma akşam ameliyatım var çok gerginim heran vazgeçebilirim kızlar boğazım ağrıyor yutkunurken oda beni endişelendiriyor ilk bir kaç gün burundan hiç nefes alınamıyor mu azda olsa boğazım daha kötü olursa ben naparım nasıl nefes alırım(
çok teşekkür ediyorum hepinizi ayrı ayrı evdekileri ayrı bunalttım erkek arkadaşımı ayrı sizleri ayrı bunalttım yarın akşam bu sattlerde inşallah adamda olacağım desteğiniz için çok teşekkür ederim biraz önce serdar bey aradı morel oldu kendimi iyi hisseder hissetmez haber vercem dualarınız benimle olsun
dün akşam ameliyat oldum kızlar hiçbişey anlamadım uyudum uyandım evdeyim ama çok şişliklerim ve morluklarım var bunlar için çözüm önerileriniz var mı?
dün akşam ameliyat oldum kızlar hiçbişey anlamadım uyudum uyandım evdeyim ama çok şişliklerim ve morluklarım var bunlar için çözüm önerileriniz var mı?
kızlar yarın tamponlar çıkacak inş. acımayacak hapşurmamak gerek değil mi zor tutuyorum valla ama arada öksürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?