Canim bana da hafif kavis demisti ve ben de bastan var sanmistim...ama sislikler indikce kavis pek yok gibi geldi bana...yani kavis istiyorsan kesin konus yapar yuzune uyarsa. Ben israrla cok dogal olsun istedim gercekten cok dogal oldu...Onceki burundan bu burna alistiktan sonra keske dedim biraz daha minik isteseydim ama kemerli burundan sonra sok olmamak icin ben dogal istedim, o yuzden hocaya bisey demem dogru olmaz. Ama yanlis anlama memnunum sonuctan, dogal istedim dogal yapti. Esim icin de cok farkli birine bakar gibi olur diye korktum, o zaten istememisti ama ben oldum ve o yuzden dogal istedim. O yuzden onceden iyi karar ver, acik acik soyle. Ben iki gun oncesine kadar dikisi aldiracaktim burnum biraz daha insin diye ama simdi vazgectim. Ama saglamlik acisindan ve nefes olarak cok iyi masallah. Cokse napardim!! Benim en buyuk korkum oydu, o yuzden de memnunum sonuctan. Ama bebisine cok dikkat et, eli falan carpmasin. Sevgile
canım slm bende senin gibiyim sanrm.basta dogal olsun dedim ama bana belli belirsiz kavis yapcam dedi.şişken var sandım ve begendim de...sonra şişlerm cabuk indi benm 1 ay oldu ama nerdeyse gitti gibi.biraz ucu kaldı şiş olarak.burnumada alısınca dedimki eskiyemi dönüyor.kaldırmaya calısıyrm masjla işte.bakyrm burnuma ucu kalkık oda düşerse farkı olmayacak eskisinden.kemer gitti gibi ama ben masaj yaparken elime gelyo hafif hafif.ben biraz kavis dedmiştim dedmkki bukadar.buyüzden üzüldüm.eşim benmde dogal yaptrlm dedi.insnoglu nankör işte eski halinden şikayet yeni halden şikayeet:))) bakalm bekleyelm görelm düzelcek dedi bakalmm....