Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de merak ediyorum bu doktor hakkındaki düşünceleri ya , fikri olan yazarsa sevinirim ^.^
ay kızlar ben hala para biriktiriyorum ameliyat için ama sezgin beye olmak istiyorum nasıl memlunmusunuz birde benim belli bir kısmını devlet karşılayacak nefes problemim olduğu için siz ne kadara yaptırdınız ?
6 bin mi çokmus ya sizin belli bir kısmını devlet karşıladımı yoksa siz 6 bini direk mi verdiniz ? Valla ben para biriktirene kadar 10 bin olcak sezgin bey hahahamerhaba, 3 hafta oldu ameliyat olali. Sisliklerim olmasina ragmen inanilmaz memnunum ve tavsiye ediyorum. ben 6000 tl ye oldum ama her buruna gore fiyat degisiyor
6 bin mi çokmus ya sizin belli bir kısmını devlet karşıladımı yoksa siz 6 bini direk mi verdiniz ? Valla ben para biriktirene kadar 10 bin olcak sezgin bey hahaha
Merhaba canım ameliyatın nasıl geçti memlun musun? Merak ettim sonuçlar nasıldı yazarsan süreci çok sevinirim:)Merhaba Arkadaşlar,
Sezgin Öztürk'ten gün aldım, Ekim ayında ameliyatım olacak. Çok heyecanlıyım..Yıllardır estetik olmak istiyordum ama cesaret edemiyordum. Sezgin Bey hakkında internette çok bilgiye ulaşamadım, arkadaş tavsiyesi ile kendisine ulaştım. Bu yüzden ameliyat sonrası buraya yorum bırakacağım. Umarım olumlu geçer. Ameliyat öncesi tavsiyeleriniz varsa alabilirim :)
Heyecanlı ve gergin olmamın diğer bir nedeni ise kimsenin bu konuda beni desteklemiyor olması.
Geçmiş olsun bende düsününyorum tavsiye edermisinizBen cuma günü Sezgin beye ameliyat oldum şu an 5.günüm her şey yolunda gidiyor. Şişlik ve morluklar var tabii umarım en kısa zamanda geçerler. Cuma günü kalıp çıktığında sonuçları paylaşırım
şuan nasıl memnun musunuzBen cuma günü Sezgin beye ameliyat oldum şu an 5.günüm her şey yolunda gidiyor. Şişlik ve morluklar var tabii umarım en kısa zamanda geçerler. Cuma günü kalıp çıktığında sonuçları paylaşırım
memnun musunuz şuanben de haftaya ameliyat olacagim, sonuclari heyecanla bekliyorum :)
oldunuz muay kızlar ben hala para biriktiriyorum ameliyat için ama sezgin beye olmak istiyorum nasıl memlunmusunuz birde benim belli bir kısmını devlet karşılayacak nefes problemim olduğu için siz ne kadara yaptırdınız ?