Dr.Sinan Kurşun hakkında bilgisi olanlar

Winston

EGE & ECE
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
1.109
1
641
Diğer
dr sinan kurşun un hastası olanlar ve ya hakkında bilgi sahibi olanlar lütfen bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?

aggelos evet antalyadaki sinan kurşundan bahsediyor arkadaş.ben varım hastası ama çok yeni.bi tanıdık vasıtasıyla gittik kendisine.ben çok memnun kaldım çok ilgili.tavsiye eden tanıdıkta para konusuna hiç önem vermediğini ve doktordan öte arkadaş gibi olduğunu söylemişti.bende öyle düşünüyorum.benimde tüp bebek yapma ihtimalim var.sinan bey vitale hastanesinde görev yapıyor şuan.bu sitede bende çok araştırdım ama onunla ilgili pek bilgi bulamamıştım.bilgisi olan akadaşlar paylaşırsa sevinirim.
winzton canım sen görüştünmü kendisiyle.sen ne düşünüyorsun memnun kaldınmı.

arkadaşım 12 yıl önce oğlumu kucağıma aldığımda 32 haftalık gebeydim ve çok riskli bir şekilde aniden gelişen help sendromu adlı bir hastalık yaşadık.şu anda 34 yaşındayım.ve oğlum birden kardeş istediğini söyleyince doktor araştırmasına girdik.bir çok doktorla görüştüm bu hastalığın 2.gebelikte yeniden tekrarlayıp tekrarlamayacağı ile ilgili.sinan beyle 1 saat kadar önce tesadüfen görüştüm.kardeşim için vitale gebelik takibine gitmiştik.tesadüf rastladığım doktorun sinan kurşun mu diye sordum resepsiyona ve randevu bile almadan görüşme imkanım oldu.ilgisinden çok memnun kaldım.aklımdaki soru işaretlerini tamamen cevapladı.sizlerin de yorumlarını bekliyorum....

memnun kalmanıza çok sevndim.bende sinan beye gidiyorum.yeni tanıştık sayılır.ama gerçekten çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor.sitede sinan beyle ilgili çok bilgi bulamadım.eğer sinan beye devam ediyorsanız sizde bilgilerinizi memnuniyetinizi yada olumsuz şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim.ben çok memnunum ama başkalarınında fikrini almak insanı dahada rahatlatıyor.

Merhabalar.. ben Sinan Bey'le bu sene eylül ayında tanıştım ve kendisinden çok memnunum.Tüp bebek yaptırdık biz. ihtimalimiz fazla olmadığı için hem maddi hem de manevi açıdan zor durumlara sokmadan bizi tüp bebeğe yönlendirdi. hem tıp bilgisinde hem de kişiliği konusunda kesinlikle şüphelerim yok.çok çalışkan bir doktor ve ihtimaller üzerine konuşmayıp sonuçlar üzerine konuşan bi doktor. şu anda 2 aylık hamileyim üstelik yine Sinan Beye gidiyorum, herkese de tavsiye ederim.

sinan bey e tup bebekle ilgili gittim ilk baslarda iyi olmasi cok ilgili
davranmasi bizi de yaniltmisti bilgisi konusunda suphelerim var ilgi
hersey demek degildir ozel hastalariz tabi ilgilenecek....
bir ara da bir enfeksyon kapmistim onun icin gittim bana ilac verip
gonderdi tabi gecmedi idrar yollari enfeksyonu kapmisim
bir idrar testi isteyip ona gore ilac vermedi...

bende 2 aydır Sinan beye gidiyorum.Hamile kalamadığım için gidiyorum.Şu an beklemedeyiz.ben çok kadın doğumcuya gittim.Sinan beyden sonra artık deiştirmicem bilgisine çok güveniyorum.İnşallah sonuç alırız çok memnunum.hamile kalırsamda onla devam ederim.

Arkadaşlar ben yeni doğum yaptım tüm kontrollerime en başından beri Sinan kurşuna gittim, muayeneler sırasında bazen çok ilgili bazen de umursamaz ve çok gamsız davrandı,doğum ve hamilelik gibi özel bir durumda doktoruna güvenmek çok önemli ama bunu çokda önemseyen bir adam değil...Tam doktorumu değiştireyim dediğim anlarda bu kez bir anda (sanırım benim tavrımdan çekinerek)çok ilgili davranmaya başladı... içimde hep bi huzursuzluk vardı ama sanki basiretim bağlanmış gibi gitmeye devam ettim ve derken erken doğum yapmak zorunda kaldım... işte asıl sorunu doğum esnasında yaşadım, doğumum pazar gününe denk geldi. hem doktorum hem vitale hastenesi çalışanları ve doğum ekibi pazar günü tatillerini bozduk diye neredeyse küfür eden gözlerle baktılar, doğum esnasında çok fazla narkoz vermişler ben iki gün boyunca kendime gelemedim, ne bebeğimle ne benimle doğru dürüst ilgilenmediler,doğum haneden beni odaya çıkartan hastanenin makinalarının bakımını yapan bir görevliymiş!... sedyeden yatağa eşim taşımış!.. Güya özel hastane sadece para alırken özel bir hastane olduklarını hatırlıyorlar,sigorta hastanesine gitsem bu muameleyle karşılaşmazdım heralde, Sezaryanla doğum yaptım Sinan bey(hala bey diyorum) resmen beni doğramış, hala dikişlerim iyiyleşmedi...vs vs vs o kadar çok olumsuzluk yaşadım ki ilk doğumumda bana travma yaşattılar ve hala atlatamadım Bu sebeble ne sinan kurşunu ne de vitale hastanesini kesinlikle TAVSİYE ETMİYORUM VE ŞİDDETLE KINIYORUM.

Çok geçmiş olsun ve tabi hayırlı olsun evladınız.Ben Sinan beyin değil ama vitalenin hastasıyım.Kimisi memnun kimisi de sizin gibi sorun yaşaış,kafam karışıyor kime güveneceğimizi şaşırıyoruz.Siz doğum yapalı ne kadar oldu?Kaçıncı haftanızdı bir de sorabilir miyim?

hem hayırlı olsun hem de cok geçmiş olsun ne diyim bilemedim valla şaşırdım bende sinan beyin hastasıyım ilk baştan beri herhangi bir olumsuzluk yaşamadım ama yazdıklarını okuyunca şok oldum.dogumun zamanı mı olur tabiki gelmek ve görevini yapmak zorunda. yaptıgına pek anlam veremedim doktorun açıkcası.

teşekkür ederim,ben 34.haftamda doğum yaptım..1.5 ay oldu doğum yapalı, açıkcası ben daha birşey söylemeden doğumda ziyaretime gelen arkadaşlarım bile ''ne biçim bi hastane burası, ne kadar dağınık çalışan bir personeli var'' dediler... onlar bile çevresindekilere sakın o hastaneye gitmeyin diyorlarmış...

teşekkür ederim, ben çok olumsuzluklar yaşadım, bir başkasınında böyle özel bir durumda kötü şeyler yaşamasını istemem... doğumdan kırk gün sonra yani kırkımız çıkınca kontrole gitmem gerekirdi, o kadar kızgın ve öfkeliydim ki yaşadıklarımdan dolayı başka bir kadın doğumcu bulup ona kontrole gittim.(dikişlerimi görünce ve yaşadığım 1 ay boyunca hiçmi ama hiç geçmeden yaşadığım ağrıyı öğrenince o da çok şaşırdı)

bende sinan kurşunun methini duyup gittim ama hiç memnun kalmadım.c ok kötüydü. ilaçlı fiilm iki dakika sürüyo diye beni aldı ilaçlı filme ama 20 dakika bağırttı , bağırncada kızdı azarladı resmen . sonra yarıda bırakıp çıktı. bence çok kötü ve ilgisiz bir doktor her gittiğimde tekrar başa dönüp olayları anlatıyorum. ben zaten karşısında derdimi anlatana kadar 30 cümle kuruyor ve söylenecek hiçbirşey bırakmıyor . bence gitmeyin. iyi bir doktor değil paranıza yazık.

yakın arkadaşlarım var sinan beyin hastası çok memnunlar ,her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıp bilgi veriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…