arkadaşım 12 yıl önce oğlumu kucağıma aldığımda 32 haftalık gebeydim ve çok riskli bir şekilde aniden gelişen help sendromu adlı bir hastalık yaşadık.şu anda 34 yaşındayım.ve oğlum birden kardeş istediğini söyleyince doktor araştırmasına girdik.bir çok doktorla görüştüm bu hastalığın 2.gebelikte yeniden tekrarlayıp tekrarlamayacağı ile ilgili.sinan beyle 1 saat kadar önce tesadüfen görüştüm.kardeşim için vitale gebelik takibine gitmiştik.tesadüf rastladığım doktorun sinan kurşun mu diye sordum resepsiyona ve randevu bile almadan görüşme imkanım oldu.ilgisinden çok memnun kaldım.aklımdaki soru işaretlerini tamamen cevapladı.sizlerin de yorumlarını bekliyorum....
sinan bey e tup bebekle ilgili gittim ilk baslarda iyi olmasi cok ilgili
davranmasi bizi de yaniltmisti bilgisi konusunda suphelerim var ilgi
hersey demek degildir ozel hastalariz tabi ilgilenecek....
bir ara da bir enfeksyon kapmistim onun icin gittim bana ilac verip
gonderdi tabi gecmedi idrar yollari enfeksyonu kapmisim
bir idrar testi isteyip ona gore ilac vermedi...
Arkadaşlar ben yeni doğum yaptım tüm kontrollerime en başından beri Sinan kurşuna gittim, muayeneler sırasında bazen çok ilgili bazen de umursamaz ve çok gamsız davrandı,doğum ve hamilelik gibi özel bir durumda doktoruna güvenmek çok önemli ama bunu çokda önemseyen bir adam değil...Tam doktorumu değiştireyim dediğim anlarda bu kez bir anda (sanırım benim tavrımdan çekinerek)çok ilgili davranmaya başladı... içimde hep bi huzursuzluk vardı ama sanki basiretim bağlanmış gibi gitmeye devam ettim ve derken erken doğum yapmak zorunda kaldım... işte asıl sorunu doğum esnasında yaşadım, doğumum pazar gününe denk geldi. hem doktorum hem vitale hastenesi çalışanları ve doğum ekibi pazar günü tatillerini bozduk diye neredeyse küfür eden gözlerle baktılar, doğum esnasında çok fazla narkoz vermişler ben iki gün boyunca kendime gelemedim, ne bebeğimle ne benimle doğru dürüst ilgilenmediler,doğum haneden beni odaya çıkartan hastanenin makinalarının bakımını yapan bir görevliymiş!... sedyeden yatağa eşim taşımış!.. Güya özel hastane sadece para alırken özel bir hastane olduklarını hatırlıyorlar,sigorta hastanesine gitsem bu muameleyle karşılaşmazdım heralde, Sezaryanla doğum yaptım Sinan bey(hala bey diyorum) resmen beni doğramış, hala dikişlerim iyiyleşmedi...vs vs vs o kadar çok olumsuzluk yaşadım ki ilk doğumumda bana travma yaşattılar ve hala atlatamadımBu sebeble ne sinan kurşunu ne de vitale hastanesini kesinlikle TAVSİYE ETMİYORUM VE ŞİDDETLE KINIYORUM.
Arkadaşlar ben yeni doğum yaptım tüm kontrollerime en başından beri Sinan kurşuna gittim, muayeneler sırasında bazen çok ilgili bazen de umursamaz ve çok gamsız davrandı,doğum ve hamilelik gibi özel bir durumda doktoruna güvenmek çok önemli ama bunu çokda önemseyen bir adam değil...Tam doktorumu değiştireyim dediğim anlarda bu kez bir anda (sanırım benim tavrımdan çekinerek)çok ilgili davranmaya başladı... içimde hep bi huzursuzluk vardı ama sanki basiretim bağlanmış gibi gitmeye devam ettim ve derken erken doğum yapmak zorunda kaldım... işte asıl sorunu doğum esnasında yaşadım, doğumum pazar gününe denk geldi. hem doktorum hem vitale hastenesi çalışanları ve doğum ekibi pazar günü tatillerini bozduk diye neredeyse küfür eden gözlerle baktılar, doğum esnasında çok fazla narkoz vermişler ben iki gün boyunca kendime gelemedim, ne bebeğimle ne benimle doğru dürüst ilgilenmediler,doğum haneden beni odaya çıkartan hastanenin makinalarının bakımını yapan bir görevliymiş!... sedyeden yatağa eşim taşımış!.. Güya özel hastane sadece para alırken özel bir hastane olduklarını hatırlıyorlar,sigorta hastanesine gitsem bu muameleyle karşılaşmazdım heralde, Sezaryanla doğum yaptım Sinan bey(hala bey diyorum) resmen beni doğramış, hala dikişlerim iyiyleşmedi...vs vs vs o kadar çok olumsuzluk yaşadım ki ilk doğumumda bana travma yaşattılar ve hala atlatamadımBu sebeble ne sinan kurşunu ne de vitale hastanesini kesinlikle TAVSİYE ETMİYORUM VE ŞİDDETLE KINIYORUM.
Çok geçmiş olsun ve tabi hayırlı olsun evladınız.Ben Sinan beyin değil ama vitalenin hastasıyım.Kimisi memnun kimisi de sizin gibi sorun yaşaış,kafam karışıyor kime güveneceğimizi şaşırıyoruz.Siz doğum yapalı ne kadar oldu?Kaçıncı haftanızdı bir de sorabilir miyim?
hem hayırlı olsun hem de cok geçmiş olsun ne diyim bilemedim valla şaşırdım bende sinan beyin hastasıyım ilk baştan beri herhangi bir olumsuzluk yaşamadım ama yazdıklarını okuyunca şok oldum.dogumun zamanı mı olur tabiki gelmek ve görevini yapmak zorunda. yaptıgına pek anlam veremedim doktorun açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?