Çok teşekkür ederimErkek bence
Kaç haftalık usg nub tam karşıya bakıyor pozisyonla alakalı degilse kız sankiMerhabalar. Bu teori için foruma üye oldum :) pek uygun poz vermedi gibi aslında bebişimiz sanki ama yine de yorumlayabilen olursa çok sevinirim :)Eki Görüntüle 2288592
ErkekKızlarrr erkennnn amaaa 10 haftalıgız bugun tam siz kafa yapısından nubdan falan yorum yapabiliyosunuz :)
Bizede bi tahminde bulunurmusunuz :)
Şimdiden tesekkürler
Ikra meyra @meltem151515515
Net degilMerhaba kızlar bizde 11haftalığız bizim içinde tahminde bulunur musunuz?Teşekkürler
Erkek gibi dr tamda ustune cızgi getirmişEki Görüntüle 2288672 kızlar sizce bu resimede yorum yapabilirsiniz
Evet canim doğru ikizlerimden biri bu tek turta ikizi erkek simdikine kız dedin inşallah oda doğrudurErkek gibi dr tamda ustune cızgi getirmiş
Yumurta yazacaktimEvet canim doğru ikizlerimden biri bu tek turta ikizi erkek simdikine kız dedin inşallah oda doğrudur ☺
Anlasım canım benimde ikiz kızlarım varYumurta yazacaktim
Kesin diyosunuz
amin inşallah hepimizin gönlümdekini nasip etsin insallah.ogullarim 4,5 yaşında .sizin ikizlerede maşallah Allah bağışlasın sizinkiler kaç yaşındaAnlasım canım benimde ikiz kızlarım varmaşşalah paşacanlar rabbim gönlündekini saglıkla nasip etsin inşallah kaç yaşında paşalar
12 haftalık. Dr bu pozisyona biraz zorla getirdi, arkası dönüktü ki bu halde de çok fazla durmayıp yine arkasını döndü :) nazlı biraz belli ki kız olabilir :) teşekkür ederim bu arada cevabınız içinKaç haftalık usg nub tam karşıya bakıyor pozisyonla alakalı degilse kız sanki
4 ay sonra 3 yaş olucagızamin inşallah hepimizin gönlümdekini nasip etsin insallah.ogullarim 4,5 yaşında .sizin ikizlerede maşallah Allah bağışlasın sizinkiler kaç yaşında
Nuba göre canım tabiki beminki tahmin illa tutacak demedim
Sağol canın cvp içinnn inşallah bi seferliğine yanılmış olursunnnNuba göre canım tabiki beminki tahmin illa tutacak demedim
Rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin inlallahSağol canın cvp içinnn inşallah bi seferliğine yanılmış olursunnn
İnşallah önce sağlıklı sonra kızdır
Öğrenince muhakkak yazıcam
Amin cümlemizinRabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin inlallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?