Bu bir tatlış erkek bana göre kesin yanii kafa yapısı tipi falan
ay benimkinide yorumlarmısınızBu bir tatlış erkek bana göre kesin yanii kafa yapısı tipi falan ☺
Bugun dayanamayip tekrardan dr a gittik kız dedi gayirlisi artikBenim yorumumda erkekti cvplamıştım
Nerde dedim hatirlamiyorum ama ben size bir konuda kiz demistim galiba :)Bugun dayanamayip tekrardan dr a gittik kız dedi gayirlisi artik
Bugun dr gittik kız dediErkek cnm
Aaa aynı erkek bebek ya tekrar baktım benim ikinci oğlanın usg ile aynı kaçıncı bebiş Canım sen erkek mi istiyorsunBugun dr gittik kız dedi
Kız gibiMerhaba. Bugün çekindiğimiz ultrason bu şekilde. 12. Haftaya grdik yorumlarmısınız lütfen Eki Görüntüle 2289239
Yaaa bu hafta kıza benzer mi olmuş :) ikra meyra hanım 11. Haftamızda erkek gibi ama sonraki ultrasonlara bakalım gibi konuşmuştuk :) kendi doktorum yorum yapmadı hala. Çok merak ediyorumKız gibi
Benm ki sadece tahmin ikra nub dan cok iyi anlıyo ben duruş ve kafa yapısına göre kız dedim hayırlı evlat olsunYaaa bu hafta kıza benzer mi olmuş :) ikra meyra hanım 11. Haftamızda erkek gibi ama sonraki ultrasonlara bakalım gibi konuşmuştuk :) kendi doktorum yorum yapmadı hala. Çok merak ediyorum
O zamanBenm ki sadece tahmin ikra nub dan cok iyi anlıyo ben duruş ve kafa yapısına göre kız dedim hayırlı evlat olsun
Cnm benim icin fark etmiyorduda eşim tek çocuk o yuzden eekek cok istemusti.kwndi dr umuz daha erken demisti bugun baska gi dr a gittik özel muayenesine o bakti abdominal sonra kesinlestirelim dedi alttan usg ile baktı kız dedi.tabi suanda esim kesinlikle bisey demiyor yanlis anlasilma olmasin hatta yrn aksam icin organizasyon düzenletiyor kızım için kutlama yapalim fln diye :) bu arada çin,rus takvimi,anne yaşı ve gamile kalinan ay la yapilan hesaplamalar hepsi erkek çıkıyordu,belirtilerde oyle 15.haftadayiz saha 1 sefer midem bulanmadi fln ilginc oldu yanii bizim bebiş şaşırttı bizi :) hayırlısı...Aaa aynı erkek bebek ya tekrar baktım benim ikinci oğlanın usg ile aynı kaçıncı bebiş Canım sen erkek mi istiyorsun
Net degil canım başka usg varmıMerhaba. Bugün çekindiğimiz ultrason bu şekilde. 12. Haftaya grdik yorumlarmısınız lütfen Eki Görüntüle 2289239
Erkek gibiİyi akşamlar banada tahminde buluna bilirmisiniz 11+1 günlük videodan yakalamaya çalıştım
Net degil kaç haftalıkKızlar merakla benimkine de bi tahminde bulunmanızı bekliyorum
Ayyy önce sağlıklı evlat tabi ama gönlümden geçende erkekti,teşekkür ederim yorumunuz için, ramzi kese konumuna göre kız çıkmıştı ama bakalım 1 hafta sonra 2 li testim var belki doktorda bişey söylerErkek gibi
Rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin inşallah ilk bebekmiAyyy önce sağlıklı evlat tabi ama gönlümden geçende erkekti,teşekkür ederim yorumunuz için, ramzi kese konumuna göre kız çıkmıştı ama bakalım 1 hafta sonra 2 li testim var belki doktorda bişey söyler
Aminnn tüm bekleyen anneler için, evet ilk bebekRabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin inşallah ilk bebekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?