Ben kız diye mi yorum yapmıştım
Hayır canım iki kere erkek demiştinizBen kız diye mi yorum yapmıştım
Bacakları açık ve net bir şekilde gördünüzmü yoksa açmıyor diyemi kız dedi doktorunuz ?
Aaaaa hayırlı olsun ben bu aralar hiç tutturamıyorumHayır canım iki kere erkek demiştiniz
Nub için 11 yada 12 hafta olmalı çabuk şekil almış bebege erkek derler bakalım nubta oyle söyleyecekmiBenimde tahminde bulunurmusunuz kızlar 8+5 haftalık
Anlamadım usg ne
Yani işaretteki şeyler görsel bi yanılgımı acaba ??
Burda erkek yorumlamıştım sonraki usg ile gelmiştiniz ona kız yorumladım sonra dr kız dedi dediniz nolduMerhaba hanımlar banada yorum yapabilirmisiniz ? Küçük olan resimde bebiş 11+3 diğerinde 12+6.
ama bence erkek bu bebek benim kızımla baya farklı duruyor yine kafa yapısı daha çok erkek gibi bu bebek
Detaylıya girdiğinizde söylemedimi size sormadımı . Bana cinsiyetini biliyormusunuz evet dedim neydi dedi ikiside kız dedim evet ikiside kız dedi drKızlar kuzumun bacakları bağdaş ama videoda yandan iki kesit resminde görünenler kordonmu yoksa takımmı ?resimde 21. Hafta
Geçen sefer göstermeden kız demişti bu sefer de ben görmedim ama doktor yüzde bin 500 kız dediBacakları açık ve net bir şekilde gördünüzmü yoksa açmıyor diyemi kız dedi doktorunuz ?
Valla doktor göremediği için kesin kuz demişti geçen detaylı usg için prof a gittim başta kız dedi sonra şüphelendi. Bacaklarını açık göreyim öyle netleşsin dedi. Cd verdi bende detayda bunu yakaladımBurda erkek yorumlamıştım sonraki usg ile gelmiştiniz ona kız yorumladım sonra dr kız dedi dediniz noldudeğişiklikmi oldu usgler pozisyonla alakalı değişiyor sanırım
BakalımNub için 11 yada 12 hafta olmalı çabuk şekil almış bebege erkek derler bakalım nubta oyle söyleyecekmi
Bi ben koz demisim sanirimGeçen sefer göstermeden kız demişti bu sefer de ben görmedim ama doktor yüzde bin 500 kız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?