Evt sanırım kız demiştiniz siz son attığımdaBi ben koz demisim sanirim
Kafa yapısı erkek gibi
Nub göremedim 11 yada 12 hafta usg paylaşın elinizde hangi usg varsa
Usg net degil başka varsa paylaşınMrb buda benim ultrason görüntüsü yardımcı olabilir misiniz bana da
O haftalara ait usg yok malesef tesekkurediyorumNub göremedim 11 yada 12 hafta usg paylaşın elinizde hangi usg varsa
13+6 olan usg varmı başka bunda net degil kafa yapısı tutmayada bilirO haftalara ait usg yok malesef tesekkurediyorum
Hayir malesef tek usg bu haftaya kontrole gidicem haftaya belli olur insallah13+6 olan usg varmı başka bunda net degil kafa yapısı tutmayada bilir
Kızım olduKız gibi.
Her şeyin doğrusunu Allah bilir
Üstteki resimde resmen takımları var bu bebişin neye göre doktor kızınızın olacağını söyledi? Net bir şekilde görmüşmü?Eki Görüntüle 2221963 Eki Görüntüle 2221964 16+4 teyzeleri cinsiyet nedir sizce, doktor kız dedi ama üstteki resimde pipi var gibi geldi bana ://
Durumda kızım yazmış belliki dogmuşÜstteki resimde resmen takımları var bu bebişin neye göre doktor kızınızın olacağını söyledi? Net bir şekilde görmüşmü?
Eski mesajmış şuan farkettimDurumda kızım yazmış belliki dogmuş
Ama resimde 17. Haftada ve pipi gibi duruyordu değilmi ?Durumda kızım yazmış belliki dogmuş
Yok yorumum kızdıAma resimde 17. Haftada ve pipi gibi duruyordu değilmi ?
Benim attığım resimlerdeki işaretlediğim yerleri kordonamı benzettiniz ? Zira doktor kız olduğundan emin olamadı 21. HaftadaYok yorumum kızdıyanda kordon gibi görünüyor
Görüntü net degildi kordonda olabilir ama ilk attıgınız usg gercekten erkek nubu idi ama pozisyon değiştiriyor olabilirBenim attığım resimlerdeki işaretlediğim yerleri kordonamı benzettiniz ? Zira doktor kız olduğundan emin olamadı 21. Haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?