• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

benm muhtemel tarihim de 22 subat:KK48:kıza benzettim sanki ama ben pek anlamıyorum oyle gibi geldi sanki dr. ne dedi cnm bildim mi

Bende bi tahmin alabilir miyim ? :) ben bakıp bakıp göremeyen biri olarak hiç birşey anlamadım ama anlayıp yorumlayan olursa cok sevinirim :)
benm muhtemel tarihim de 22 subat:KK48:kıza benzettim sanki ama ben pek anlamıyorum oyle gibi geldi sanki dr. ne dedi cnm bildim mi

Bende bi tahmin alabilir miyim ? :) ben bakıp bakıp göremeyen biri olarak hiç birşey anlamadım ama anlayıp yorumlayan olursa cok sevinirim :)
Canim doktor erkek gibi ama kesin değil 16 haftada kesin söylerim dedi.Ben hep kız hissediyorum hatta doktorumada kız bence dedim o da olabilir zaten suan kesin demedi.seninki belli mi peki ne güzel aynı günlerde bebislerimize kavuscaz:)

ooooooooooo iyiymiş valla.2li taramada kendi doktrum yoktu izinlydi başka bi dr. baktı bu haftalarda benzeteblrz dedi ama net olmaz yanıma payı yüksektir dedi.baktı göremedi galiba.çünkü ultrasonda bakarken aaa kız gibi falan demedi.bişi solemeddi yani.muayene bitip kalkınca baya ısrar ettim belli değil ama kız gibi dedi.sanki oylesine soylemiş gibiydi bilmyorum belkide görmüştür orasınıda bilmyorum ama bana da erkek gibi gelyo.kızlarımın hamilelğinden çok farklı çünkü.hayırlısı olsun.rabbm herkesn gönlüne göre versn.kendi doktoruma gtmekk için sabırszlanıyorum.

birbirmizi haberdar edelm.başkalarının yorumlarını da alaydık iyiydi ama gelen giden yok

Slm bu perşembe 2li test yaptırıcam 11+6 olucam bahsettiğiniz nub teorisi bendede belli olurmu acaba ?

yazılanları okumadım tesadüfen yeni duydum kısmetse ilk bebişim olacak:)
sağlıcakla kucağımıza alalım hepimz Rabbim isteyen herkese tattırsın.valla benm pek anladığım söylenemz.ama anlayan arkadaşlar var.hayırlısı olsun hakkımızda

canlar benm test sonucum henuz göstermdm doktora hafta sonu inşallah bakarmısınız bi

Eklentiler

• 7073_1464344177154905_8429852799444660134_n.webp
    7073_1464344177154905_8429852799444660134_n.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 184
Kızlar bu topik biraz durgun bu aralar sanki şubat 2015 anneleri topiğinde cevap veren biri bulunuyor isterseniz orada sorun bir de:KK46:

Nubunu göremedim canim karisik okisim emin olmayarak erkek diyorum
Tekrar merhaba arkadaşlar,

Bugün yavrumun ikili testini yaptırdık, Allah'a şükürler olsun normal çıktı.

Resimleri ekte. Doktor bi tahminde bulundu, bakalım sizlerin yorumu ne olacak. Normalde 11+5 ama 12+1 olarak gözüküyor.

Nubunu göremedim canim karisik okisim emin olmayarak erkek diyorum

Tekrar merhaba arkadaşlar, 15 haftalık olduk ama durum iyice karıştı :)

Daha önceki kontrollerde doktor erkek demişti iki kez, geçen hafta başka doktor gene erkek dedi ama bugün gittiğimizde başka doktor %90 kız olacak dedi :)

Zeynep arkadaşımızda o an belli değil erkek olabilir demişti, şimdiki yorumları bekliyorum , oğlum diyemi seveyim kızım diyemi :)

Benim ilk yavrum olacak inşallah, Allaha şükürler olsun ki nasip etti bize, kız erkek farketmiyor salıklı olsun yeter.

Tekrar merhaba arkadaşlar, 15 haftalık olduk ama durum iyice karıştı :)

Daha önceki kontrollerde doktor erkek demişti iki kez, geçen hafta başka doktor gene erkek dedi ama bugün gittiğimizde başka doktor %90 kız olacak dedi :)

Zeynep arkadaşımızda o an belli değil erkek olabilir demişti, şimdiki yorumları bekliyorum , oğlum diyemi seveyim kızım diyemi :)

Benim ilk yavrum olacak inşallah, Allaha şükürler olsun ki nasip etti bize, kız erkek farketmiyor salıklı olsun yeter.

Hayırlısı olsun canim bana 2 doktor ayri ayri erkek dedi hamileliğimin basindan beri kiz hissediyordum ama iki doktorda yanılcak değil ya dedim simdi sen yazinca banada senin haftalarda kız derler mi diye düşünüyorumseninkine bakınca ben pek anlamıyorum inşallah anlayan biri çıkar arkadaşım:)

Hayırlısı olsun canim bana 2 doktor ayri ayri erkek dedi hamileliğimin basindan beri kiz hissediyordum ama iki doktorda yanılcak değil ya dedim simdi sen yazinca banada senin haftalarda kız derler mi diye düşünüyorumseninkine bakınca ben pek anlamıyorum inşallah anlayan biri çıkar arkadaşım:)

Teşekkürler canım. Bazen yanılabiliyorlar ama herkeste olacağını zannetmiyorum. Allah gönlüne göre versin inşallah canım :)

Aslında benim içinde sıkıntı değil, kısmetse benim ilk çocuğum olacak. Eşiminde herhangi bir tercihi yoktu ama geçen güne kadar erkek dedikleri için ona odaklamıştı kendisini, son gittiğimiz doktor kesin şekilde kız diyince bende o da şok olduk :)

Hep erkek hissediyordum, bahsedilen belirtilerde hep erkek di. Eşyalarını filan alacaktık Allah tan almamışız :) Bir ay sonra rengli ultrasonda belli olur tamamen dedi. Ama sanırım kız olabilir çünkü son doktor çok net şekilde bakar bakmaz kız dedi. Sağlığı sihhati yerinde olsunda başka birşey istemiyorum. Allah hepimize nasip etsin inşallah.

Anlayan arkadaşlarda yorum yaparsa sevinirim.

Back
X