Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benm muhtemel tarihim de 22 subatBende bi tahmin alabilir miyim ? :) ben bakıp bakıp göremeyen biri olarak hiç birşey anlamadım ama anlayıp yorumlayan olursa cok sevinirim :)
Canim doktor erkek gibi ama kesin değil 16 haftada kesin söylerim dedi.Ben hep kız hissediyorum hatta doktorumada kız bence dedim o da olabilir zaten suan kesin demedi.seninki belli mi peki ne güzel aynı günlerde bebislerimize kavuscaz:)benm muhtemel tarihim de 22 subatkıza benzettim sanki ama ben pek anlamıyorum oyle gibi geldi sanki dr. ne dedi cnm bildim mi
Oh ne güzel :)) cinsiyet söyledi mi doktor Sizebenmde 22 şubat![]()
Ben 12+4 de gitmistim ikili test icin ense kalinliğini ölcerken söyledi ama aynı dediğiniZ gibi banada söylemek icin söyledi gibi geldi :)kaç haftalıkken gtmiştnz bu arada 12+3 tüm ben gittiğimde
buyuk ıhtıml erkk dedi net bişey yok yanı 13+3de gıttım bu hafta sonu 2li test sonucunu gstercem bklm bu sefer net bışey dıcekmıOh ne güzel :)) cinsiyet söyledi mi doktor Size
sağlıcakla kucağımıza alalım hepimz Rabbim isteyen herkese tattırsın.valla benm pek anladığım söylenemz.ama anlayan arkadaşlar var.hayırlısı olsun hakkımızdayazılanları okumadım tesadüfen yeni duydum kısmetse ilk bebişim olacak:)
Nubunu göremedim canim karisik okisim emin olmayarak erkek diyorum
Nubunu göremedim canim karisik okisim emin olmayarak erkek diyorum
Hayırlısı olsun canim bana 2 doktor ayri ayri erkek dedi hamileliğimin basindan beri kiz hissediyordum ama iki doktorda yanılcak değil ya dedim simdi sen yazinca banada senin haftalarda kız derler mi diye düşünüyorumseninkine bakınca ben pek anlamıyorum inşallah anlayan biri çıkar arkadaşım:)Tekrar merhaba arkadaşlar, 15 haftalık olduk ama durum iyice karıştı :)
Daha önceki kontrollerde doktor erkek demişti iki kez, geçen hafta başka doktor gene erkek dedi ama bugün gittiğimizde başka doktor %90 kız olacak dedi :)
Zeynep arkadaşımızda o an belli değil erkek olabilir demişti, şimdiki yorumları bekliyorum , oğlum diyemi seveyim kızım diyemi :)
Benim ilk yavrum olacak inşallah, Allaha şükürler olsun ki nasip etti bize, kız erkek farketmiyor salıklı olsun yeter.
![]()
![]()
![]()
Hayırlısı olsun canim bana 2 doktor ayri ayri erkek dedi hamileliğimin basindan beri kiz hissediyordum ama iki doktorda yanılcak değil ya dedim simdi sen yazinca banada senin haftalarda kız derler mi diye düşünüyorumseninkine bakınca ben pek anlamıyorum inşallah anlayan biri çıkar arkadaşım:)