çok net olmasada erkek diyorum
zeynep bugün doktorum kız dedi :)Erkkkeeeekkk
Benim bebeğime de bakar mısınız lütfennnn??? 12+5 olduk ...
bence erkekEki Görüntüle 1333927
Yorumlarmısınız
cnm bu haftada anlamak mümkün değil 13 ü bekle bencekızlar ben da 9. haftadayım, nub çıkıntısı varsa da bebişimin bacağı gelmiş sanırım anlamadım, görebilen var mı? :))Eki Görüntüle 1335010
Benimkinede bakarmısın arkadaşımbence de erkek, biraz soluk çıkmış ama. çıkıntı erkek gibi. :)
Ay cidden mibence erkek
cnm bu fotodo 10 haftalık felan anladığım kadarıyla bu haftada ikisi de aynı nuba sahip göremeyik yani 13 olsun ekle olur muEki Görüntüle 1334521 Eki Görüntüle 1334521
Gunaydin arkadaslar.dun kontrolum vardi.9+4 olmaliydim .10+1 misim.cok merak ediyorum melegimin cinsiyetini.yorumlarsaniz duaciniz olurum
allah gönlüne göre versin bana öyle geldi du i daha bakayımAy cidden mi
Sagol canim yorumladigin icin.10 haftalik belli olan vardi.bi umut sordum ben de.mecbur bekljycem artikcnm bu fotodo 10 haftalık felan anladığım kadarıyla bu haftada ikisi de aynı nuba sahip göremeyik yani 13 olsun ekle olur mu
bence de, ama işte tezcanlılık.. :)cnm bu haftada anlamak mümkün değil 13 ü bekle bence
Benimkinede bakarmısın arkadaşım
Âmin isteyen herkese versin inş. Bak bakimallah gönlüne göre versin bana öyle geldi du i daha bakayım
He he olsun aksiyon yaşıyoruz her ikiside olsunda sağlıklı olsunbence de, ama işte tezcanlılık.. :)
baktım ama popodaki + işaretinin olduğu yere nub dersek kız gibi, başka çıkıntı göremedim. senin de kafanı karıştırıyoruz bi kız bi erkek diye ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?