cnm kordon bacak arasında seninkinde büyütünce gördüm valla o yüzden yanılıyor olabilirim kız da olabilir yani çok riskli bi şey demekÂmin isteyen herkese versin inş. Bak bakimAlıcı gözle
Ay bakalım ne çıkacak bizim ki merak işte çok sağol canım :)cnm kordon bacak arasında seninkinde büyütünce gördüm valla o yüzden yanılıyor olabilirim kız da olabilir yani çok riskli bi şey demek
bence de erkek, biraz soluk çıkmış ama. çıkıntı erkek gibi. :)
Yaa inşallah inşallahhhiki kızım var ikisini de sezeryanla dogurdum son hakkım bu inşallah hayırlısıyla erkektir ..Allah hepimize cocuklarimizi saglikla kucağımıza almayi nasip etsin,sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlar inşallahhh...
rBizim bebisedee yorum yapar misiniz acaba 15 hafta civari
Erkekkkkkkızlar benimkinede bakarmisiniz :)
Dr bisi demedimi canim cunku bacak arasi poz almis ve görmüş belliki arada bisi var ama pipiye benzemiyor kiz diye dusunuyorumBizim bebisedee yorum yapar misiniz acaba 15 hafta civari
kızlar benimkinede bakarmisiniz :)
Dr bisi demedimi canim cunku bacak arasi poz almis ve görmüş belliki arada bisi var ama pipiye benzemiyor kiz diye dusunuyorum
De 3833698k member: 271634 .!.:14 haftalıkken erkek dedi. şimdi de kız diyor kararsız kaldık/QUOTE]
Kordonunu filan gordu galiba kiz oldugu belli baya zaten bacak arasi yakalamis artik degismez bence :x
kizlar lutfen banada yorum yapin cok meraktayim.Eki Görüntüle 1337524 lütfen benim bebisimede yorum yapin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?