dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

M

Merhaba
Yorumlar mısınız lütfen :)
İlk iki resim 12+3 , diğer ikisi 12+6
Malesef resimler biraz önden. İlk resimlerde tam çekip, ikincilerinde yaklaştırıp screenshot yapıp ekledim.
Teşekkürler :)

çok değişik bi usg canım son ikisinde gözükmüyor diğerleride bebeğin neresi anlayamadım başka foto yok mu :/

Kızlar banada cinsiyet tahmini yparmisiniz tam 12 haftaligiz

Eklentiler

• IMG_20141229_103537.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 124
İnurum_, post: 38587005, member: 358349"]Hayırlısı artk ben ilk fotoyo erkek ikinciye kiza benzetmsdim anlamadm walla[/QUOTE]
İlk foto belli erkek ikincide silik cikmis nub kismi bakalim bilmismiyim kesinleşincehaber et hayirli evlat olsun ins ilk bebeginmi

İnurum_, post: 38587005, member: 358349"]Hayırlısı artk ben ilk fotoyo erkek ikinciye kiza benzetmsdim anlamadm walla
İlk foto belli erkek ikincide silik cikmis nub kismi bakalim bilmismiyim kesinleşincehaber et hayirli evlat olsun ins ilk bebeginmi[/QUOTE]
Allah razı olsun canım ikinci bebegim bi oglum war ilk resimde bebek yan gibi geldi bana ikincide sırt üstü 1 sayfadan baktm karşılaşdırdm kız gibi gördum yada öyle düşündügumden öyle gördum ikinci resme göre rabbim hakkmda hayırlısı neyse onu versin

Benim bebisimizin küçük ama bakabilirmisiniz

Eklentiler

• 1419892394165.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 125
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…