- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
Amin canım amin rabbim banada versin bir eş ve bir bebek hayırlısıylaEvet canım ıkı ayrı doktorda erkek gıbı dedi ama kesin degıl dedı ALLAH herkesin gonlune gore versin
Derya cım dua edicem sana :dılerim en iyisi çıkar karşınaAmin canım amin rabbim banada versin bir eş ve bir bebek hayırlısıyla
Allah razı olsun canim çok sevinirim.Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına versin hayırlı,sağlıklı, doktor olsun ınş.Âmin der
Derya cım dua edicem sana :dılerim en iyisi çıkar karşına
kız benceKızlar benim bebişime de bir bakın lütfen :)
erkek bu bebiş
Coktandir giremiyorum arkadaslar.yarin ikili testim var.cok ama cok meraktayim .tekrar ekliyorum 10 haftalik ultrason goruntusunu.bi bakiverin nolur.dua alirsiniz
M
Merhaba
Yorumlar mısınız lütfen :)
İlk iki resim 12+3 , diğer ikisi 12+6
Malesef resimler biraz önden. İlk resimlerde tam çekip, ikincilerinde yaklaştırıp screenshot yapıp ekledim.
Teşekkürler :)
Hcan canım bende erkek istıyorum iki kızım var çünkü ALLAH herkesin gonlune gore verır İnşallah seninde bakalım doktorlar erkek yorumladı hayırlısıerkek bu bebiş
Kizlar yarin cinsiyet icin dr gidicem sizinde tahminlerinizi merak ediyorum
ErkekkkkKızlar dr bişey demedi bi bakarmsnzEki Görüntüle 1355289 Eki Görüntüle 1355290
Hayırlısı artk ben ilk fotoyo erkek ikinciye kiza benzetmsdim anlamadm wallaErkekkkk
İlk foto belli erkek ikincide silik cikmis nub kismi bakalim bilmismiyim kesinleşincehaber et hayirli evlat olsun ins ilk bebeginmi[/QUOTE]İnurum_, post: 38587005, member: 358349"]Hayırlısı artk ben ilk fotoyo erkek ikinciye kiza benzetmsdim anlamadm walla
Erkek byük ihtimalBenim bebisimizin küçük ama bakabilirmisiniz
12 haftalardaysa bu bir erkek:)Benim bebisimizin küçük ama bakabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?