dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

12 haftalık değil ama iriymis güldürdü doktor beni ilginiz için teşekkür ederim bir kızım var evimizin prensesi bi oğlum olsun isterim tabiiki önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkeze

Arkadasimin bebeginede yorum yaparmisiniz ... benimkide haftaya gittigimde tahminlerinize sunulucak insallah

Eklentiler

• 20141230_164521.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 100
  • 20141230_164454.webp
    45 KB · Görüntüleme: 105

merhaba kızlar ben anlayamıyorum hiç tahmin yapabilen varmı aranızdaaa 13+5 olduk ama söylemedi doktorum henüzz

Arkadaşlar cinsiyeti öğrenenler yokmu nub teorisi tuttumu geri dönüş yapin merak ediyoruz hepinizin bebisleri hayirli saglikli olsun saglikla kavusun inş kolay hamilelik gecirmeniz dileğiyle iyi aksamlar

Arkadaşlar cinsiyeti öğrenenler yokmu nub teorisi tuttumu geri dönüş yapin merak ediyoruz hepinizin bebisleri hayirli saglikli olsun saglikla kavusun inş kolay hamilelik gecirmeniz dileğiyle iyi aksamlar
Sanada canım Zeynep pelas bakalım yarın gıdıcem inşallah bakalım belli olur sanırım olursa yazıcam hele istedıgım olursa hemen yazarım:) en sonuncu resmimizde atıcam

Pelo yarin büyük gün He maçta gideceksin Dr seninicin gideceğim hadi inş gönlüne gore olsun hayirli saglikli ooğlun geliyordur inş haber et tamammi

Bende yeni üye oldum bebegimin cinsiyetini çok merak ediyorum banada tahmin yürütun hanımlar lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…