- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Bence erkek kese fasulye seklinde ve kiz bukadar cabuk sekillenirmi bilemedim ...
amin cnm cümlemizinİnşallah gönlündeki olur cnm... Bizimkisi eglence amaçli tahmin sadece... Rabbim herkesin gönlünde kini versin
:) eşimde diyor heryeri belli erkek doktor oldu başımaBence erkek kese fasulye seklinde ve kiz bukadar cabuk sekillenirmi bilemedim ...
:)) ahh butun erkekler ayni.. boyu kac mm cabim ?:) eşimde diyor heryeri belli erkek doktor oldu başıma
24,87 cnm erkek istediği için kesin erkektir diyor :):)) ahh butun erkekler ayni.. boyu kac mm cabim ?
Hayirlisi olsun canim saglikli olsun.benim de 1 kizim var 2.de kiz olursa hic uzulmem.cunku benim kiz kardesim yok.ama kizimin kiz kardesi olmasini isterdimAma kızlar saklıyo galiba erkek olsa acardı cünkü kızımı 7 aylık ögrendim hep sakladı
Birde bacak arasi acik degil diye kiz demeyin.benim arkadasimin oglu 25. Haftada gosterdi cinsiyetiniHayirlisi olsun canim saglikli olsun.benim de 1 kizim var 2.de kiz olursa hic uzulmem.cunku benim kiz kardesim yok.ama kizimin kiz kardesi olmasini isterdim
Erkek..Bide yorum istiyom foto attım
Kesenin sağtarafına çok yakın bu bebişEki Görüntüle 1451200 kızlar 9+1 dedi cinsiyet tahmin edebilir misiniz
Bencede erkekBide yorum istiyom foto attım
Benim de esim tabi erkek istiyor..ben de direk topu ona atiyomDogru soyluyon benımde yok ama eşim işte
Bu foto
Ahhh kizlar hepimizde ayni dert var :) erkekler erkek cocuha daha bi hevesli oluyo bizide streste birakiyolar sirf esim icin erkek istiyorum...Benim de esim tabi erkek istiyor..ben de direk topu ona atiyomne attiysan o olur diyorum
Ah benimkide tam tersi bi kızım olsundiye can atıyoAhhh kizlar hepimizde ayni dert var :) erkekler erkek cocuha daha bi hevesli oluyo bizide streste birakiyolar sirf esim icin erkek istiyorum...
Senin kesin bii oglan vardir ondan kiz isterdir :)))??Ah benimkide tam tersi bi kızım olsundiye can atıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?