- 9 Aralık 2014
- 686
- 356
- 63
Ahhh kizlar hepimizde ayni dert var :) erkekler erkek cocuha daha bi hevesli oluyo bizide streste birakiyolar sirf esim icin erkek istiyorum...
Ne oluyor cnm ozamanKesenin sağtarafına çok yakın bu bebiş
Kesenin sagina yakin oldumu kiz ama kesede fasulye seklinde ise erkek deniyoNe oluyor cnm ozaman
Oyyy zaman gecsede ogrensem yaw merak ediyorum biseyler bakmak almak istiyorumKesenin sagina yakin oldumu kiz ama kesede fasulye seklinde ise erkek deniyo
Bence kız cnmKızlar benim bebeğiminde cinsiyet tahminini yapar mısınız?
Tatlım nerden anladın? Sanki biz bacak arasında ufacık bir çıkıntı gördük. Bir daha bakar mısın o gördüğümüz bacağı mı acaba?Bence kız cnm
1 deyil 2 tane varSenin kesin bii oglan vardir ondan kiz isterdir :)))??
KızzzzzzKızlar benim bebeğiminde cinsiyet tahminini yapar mısınız?
Kızlar benim bebeğiminde cinsiyet tahminini yapar mısınız?
Bence kız cnm
Kızzzzzz
Bende erkek diyorum :)
Çorba oldum. Neye göre yorumladığınızı da yazsaydınız keşke. :)
Canım sata göre 10+2 olmamız gerekiyor ama ultrasonda 11+1 çıktık.Canım bana bacaklarının arasındaki çıkıntı açılı duruyormuş gibi geldi ben ona göre yorumladım. Ama burda çok daha iyi anlayan arkadaşlar var. Bir de bu bebek ne kadarlık merak ettim.
Canım sata göre 10+2 olmamız gerekiyor ama ultrasonda 11+1 çıktık.
Kızlar benim bebeğiminde cinsiyet tahminini yapar mısınız?
bacağı olabilir cnm nuba göre kız bence doktor bişey demedi miTatlım nerden anladın? Sanki biz bacak arasında ufacık bir çıkıntı gördük. Bir daha bakar mısın o gördüğümüz bacağı mı acaba?
Canımmmm iyiyiz çok şükür siz nasılsınız? İkili test haftaya cumartesi bizim. Dün ultrasonda 11+1 çıktık. 10+5 beklerken. Doktorundan memnun değilsen değiştir tatlım. Şahsen ben konuşmayan anlatmayan doktorla yapamam çok şükür benim doktorum ben sormadan herşeyi sesli düşünüyor. Çokta ilgili geçen gün karın ağrım oldu başka bir hastasını iptal edip beni çağırdı.Lovely nasildiniz sukur cok guzel gorunuyor rabbim daim etsin :) masallah size ikili test yaptirdin mi? Bnm dr hamilelkk baslangicinda yapilmadi grreken idrar kan testlerini istemedi aild hekimi yapmasa nefden bilicem cok kuzdim dr degisecegim uzak ama guvendigim dr uma gidicem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?