Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya onla alakasi yok benim kendimde ilk 2 ay cok sivilcelendim doktor kiza benziyi dedi ama yuzhm daha guzellesti sonra ve benim eltimin oglu oldu kizin yuzu hamilelikte sjvilceden gorunmezdi her tarafii burnu bile ama erkek oldu bunlar hep batil inanc herkesin vucudu cildi farkli.. ben sunu yersen kiz su olursa erkek dedinenlere hic inanmiyorum ..Peki erkek bebisi olacak annisler yuzunuz falan nasil.. Benim yuzum mahvoldu daha uc ayim bitti heryani sivilce dolu simami degistirdi resmen bu bebis bnm bu yuzden de beni goren bebek kiz diyo
Benim de cildim sivilcelendi dün doktor 12 haftada kız gibi dedi ama bakalimYok ya onla alakasi yok benim kendimde ilk 2 ay cok sivilcelendim doktor kiza benziyi dedi ama yuzhm daha guzellesti sonra ve benim eltimin oglu oldu kizin yuzu hamilelikte sjvilceden gorunmezdi her tarafii burnu bile ama erkek oldu bunlar hep batil inanc herkesin vucudu cildi farkli.. ben sunu yersen kiz su olursa erkek dedinenlere hic inanmiyorum ..
Benimde cildim çok sivilcelendi 14+3olduk ama göstermiyo bakalımBenim de cildim sivilcelendi dün doktor 12 haftada kız gibi dedi ama bakalim
yok canm daha erken dedi doktor solemedi bişey ..Senin bellimi cinsiyeti
Ben de 12 +1 im canim söylemedi doktor ben biraz ısrar edince pipi göremiyorum dedi ama ynailabilirim dediyok canm daha erken dedi doktor solemedi bişey ..
cnmcım görüntünün açısından belli olmuyor sanki... ama dümdüz uzanmış bana sanki kızmış gibi geldi. sağlıkla kucağına al inş.
erkekkkbenimkini de yorumlar mısınız?
Eki Görüntüle 1455244
Nasıl ben anlamadım ipten mi tutcazÖzellikle cinsiyetini öğrenen anneler bu testi bidenermisiniz çok merak ediyorum iğneye ipi geçirin avucunuzun üstünde tutun veya tutturun sağa sola gidiyosa kız daire çiziyosa erkekmiş bi kaç kişide denedik tuttu bakalım sizde sonuçlar ne bakalım
Canim seninkine ben kesin kiz diyorum ogrenince yazz ayni benim bebis gozumde canlandi :))benimkini de yorumlar mısınız?
Eki Görüntüle 1455244
Evet ipin ucundan tut avucunun üstüne bakalım ne olacak söleNasıl ben anlamadım ipten mi tutcaz
Kız canim benimki seninki kesin erkek dedimiCnm emin olmasanda tahminin tuttu sürekli sırtı dönük veya yan yatıordu dün gösterdi şükür senle ve dnaib diye arkadaşında aynıydı fotolar onunda erkekmiş senin belli oldumu
Erkek benceKızlar bunların hepsine bakarak sonuç nedersiniz
Bencede bariz erkekrkekkk