Benim ki ne de bakabilirmisiniz Azra hanimcimBencede bariz erkek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki ne de bakabilirmisiniz Azra hanimcimBencede bariz erkek
Bebisin hayırlı olsun canim çıkıntı goremesemde nedense erkek oldugunu dusundumNet gözükmüyor bir daha yukeyeyim arkadaşlar
Teşekkür ederim canım cevabın için;4 yaşında kızım varBebisin hayırlı olsun canim çıkıntı goremesemde nedense erkek oldugunu dusundum
İnşallah erkek dir o zaman tabi once saglik benimde 3,5 yasinda oglum var ikinciye gebeyim kızım olacak nasipse gönlünden geçen olsun inşallah ogrenince yazTeşekkür ederim canım cevabın için;4 yaşında kızım var
Oğlum olmasını çok istiyorum
Ama önce hayırlı bir evlat ve sağlıklı olmasi dileğiyle insallah
Allahım sağlıkla kucağına aldirsin canim hepimizi.İnşallah erkek dir o zaman tabi once saglik benimde 3,5 yasinda oglum var ikinciye gebeyim kızım olacak nasipse gönlünden geçen olsun inşallah ogrenince yaz
Canim seninkine ben kesin kiz diyorum ogrenince yazz ayni benim bebis gozumde canlandi :))
Canlarım burda minnoş 8 hafta 3 günlük. cinsiyet tahminlerinizi merak ediyorum.bide 10. haftadan sonra yapılabilen eczanelerde satılan cinsiyet testleri varmış. deneyen oldumu aranızda? inşallah pahalı değildir....
839. Sayfada görüntünüzü var.Kızlar banada yorumun istiyorum.
Görüntü net değil ama kız sanki 12 hf fotosu olsa doğru tahmin yapabilirim seninki kucuk şu lotoda kız gibi dursada 12 13 hf da degisebilir foto olursa koyarsınız öğrenirsende yaz ama şu foto kızCanlarım burda minnoş 8 hafta 3 günlük. cinsiyet tahminlerinizi merak ediyorum.bide 10. haftadan sonra yapılabilen eczanelerde satılan cinsiyet testleri varmış. deneyen oldumu aranızda? inşallah pahalı değildir....
Görüntü net değil ama kız sanki 12 hf fotosu olsa doğru tahmin yapabilirim seninki kucuk şu lotoda kız gibi dursada 12 13 hf da degisebilir foto olursa koyarsınız öğrenirsende yaz ama şu foto kız[/QUOTE
Saol cnm yorumun için. haftaya 2 li tarama için kontrole gidicem belki doktorumuz cinsiyet ide söyler yazarım Belli olunca.
Evet cnm kesin dedi banada gösterdi ama yinede doğmadan %100 diyemeyz Allah bilirKız canim benimki seninki kesin erkek dedimi
Aaa kiz gibi yatiyo ama o pipi miuiii ben yanlis mi goruyorum arjafaslar ???bizimki 14 haftalık cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum teyzeleri :)
Bende kız diorum hadi bakalım ilk tahminim tutacakmı bakalım belli olunca yazarsınız artık :))Aaa kiz gibi yatiyo ama o pipi miuiii ben yanlis mi goruyorum arjafaslar ???
Kız diyorum bende hayirlisibizimki 14 haftalık cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum teyzeleri :)
Sağol bitenm allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah sağlıkla allim kucagimiza dk pembe alma esyalarini dedi yinede neden şüpheleniyor kesin kız demiyor anlamiyorum inşallah bi süpriz yaşamamAzra Allah gönlüne göre vermiş hayırlı olsun
Kız geliyor annesi masallah kuzuna hayirlisiarkadaşlar lütfen benim bebeğim hakkında da yorum yapar mısınız? bebeğim şu an 13 haftalık, doktorum bilgi vermiyor erken olduğu için...