dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

kıza çok benziyor, hayırlı uğurlu olsun yavrunuz
IMG-20150223-WA0025.webp
teyzesi bir de bize bakar mısın? burada 12+2 gunluguz ama cok hareketli oldugumuz ıcın tam net degıl sanırım resmımız :)

Yorumlariniz icin tskler kizlar :) hepimizinki sagsaglim vaktinde gelir insAllah.

Kızlar birkaç gün önce amerikada kendi doktorumun verdiği fotoğrafı koymuştum erkek demişti. Alta yine eklerim. Bugün Türkiye'de başka doktora gittim kalp atışı ve kemik yapısı erkek dedi sonra da ben pipi göremiyorum yanılma Payı ile beraber kız diyorum dedi. Iki resmide ekliyorum. Bi de siz bakın nolur.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 143
  • image.webp
    image.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 140
Kızlar birkaç gün önce amerikada kendi doktorumun verdiği fotoğrafı koymuştum erkek demişti. Alta yine eklerim. Bugün Türkiye'de başka doktora gittim kalp atışı ve kemik yapısı erkek dedi sonra da ben pipi göremiyorum yanılma Payı ile beraber kız diyorum dedi. Iki resmide ekliyorum. Bi de siz bakın nolur.

O cikinti neymis o zaman bencede pipi gibi :)

kızlar merhaba benim bebeğimede tahminde bulunurmusunuz 12+1 iz orda :anneadayı:

Eklentiler

• CAM01352.webp
    CAM01352.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 131

Pipili annesi bu.:KK48:

Back
X