dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

20150320_175005.webp
Kızlar 11+2 hız görüntü kötü ama yorumlarınızı bekliyorum heyecanla......

Canim tam nubunun oldugu yer net deil dikkatlu bakinca kiz bence ... hayirli olsun sen ne hissediyorsun belurtiler ne??
cnm bende kız hissediyorum ama bugün gittiğim doktor pek güven vermese de yorum yaptı buyuk ihtimal erkek dedi.asil doktorumuza yarin gidicez.
ben başta acayip eksi tuzlu ve acı ve et yedim şimdi hiçbirini midem kaldırmiyor en çok tatlı yiyorum tuzsuz şeyler tercih ediyorum eskiye tahammül edemiyorum. Bunların haricindede mide bulantısı yaşamadım başkada bir belirti yok. Sevgiler.:KK68:

cnm bende kız hissediyorum ama bugün gittiğim doktor pek güven vermese de yorum yaptı buyuk ihtimal erkek dedi.asil doktorumuza yarin gidicez.
ben başta acayip eksi tuzlu ve acı ve et yedim şimdi hiçbirini midem kaldırmiyor en çok tatlı yiyorum tuzsuz şeyler tercih ediyorum eskiye tahammül edemiyorum. Bunların haricindede mide bulantısı yaşamadım başkada bir belirti yok. Sevgiler.:KK68:
Valla helal olsun ne doktorlar var 11 haftafa biliyo ben 17 deyim doktor kiza benziyo demekten baska tek kelime etnedi :((( ama yanilan dojtor da cok oluyo..

Valla helal olsun ne doktorlar var 11 haftafa biliyo ben 17 deyim doktor kiza benziyo demekten baska tek kelime etnedi :KK43:(( ama yanilan dojtor da cok oluyo..
Bende sastim cnm Valla :KK33: guvenmiyorum tabi soylenene de. Beklicez mecbur. Seninki göstermiyordur cnmcim belli olmaz ne olacagi bizim bir tanıdığın 6. Aya erkek dediler 6. Ayda kız olduğunu ogrendi:KK73: tam bir şok.

Kızlar biz bugün 12+1 olduk. Bir tahmin alabilir miyiz?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 112
bi de benim bebeğime bakın kızlar :) ben nub a göre baktım ama anlayamadım

Eklentiler

• bebekk.webp
    bebekk.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 123
Back
X