Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada erkek gibi geldi kordonuKızlar merhaba iyi aksamlar
Doktordan geldim 11 haftalık olmusuz cinsiyeti sordum cıkıntı var erkk olabilir ama hazırlık yapma 13/14 .haftada net belli olur dedi kendimi kaptırmak ta istemiyorum neticede ilk bebegim ikisinide cok istiyorum resmi ekliyoru yorumlarınızı bekliyorumm
Canim sana keseden dolayi tam ordadaydi bise demesemde icime erkek geldi demistim :)) simdi erkek bence...9+5 günlük canım icine doğan benim icime doğanla aynı hayırlısı bakalım ilk bebişim
tskrler canım yorumun icinBanada erkek gibi geldi kordonu
Tskrler canımCanim sana keseden dolayi tam ordadaydi bise demesemde icime erkek geldi demistim :)) simdi erkek bence...
Bencede erkek...benmkine erkek mi diyorsunz :)
Teşekkür ederim. Bugün doktor da erkek ama hazırlık yapmayın daha erken dedi kesinlik olmayınca insan merak ediyorSırtı dönük bu bebisin baska foto varsa bakayim bana erkek geldi kordonu parelel olsada
Ne güzelya 12 haftada doktorlar söylüyor ben 16 haftanın içindeyim ama gizliyo bıdık kordonuyla paolcum hangi doktor dedi cinsiyetini Hüseyin beymi onun genel de ilk tahminlri doğru çıkıyoTeşekkür ederim. Bugün doktor da erkek ama hazırlık yapmayın daha erken dedi kesinlik olmayınca insan merak ediyor
Emin olamadim paralel gorunuyo ama erkek bence ..
Bastan berii sebinde yorumlarini okuyorum cok benzetiyorum kendime cok iyi anluyorum millet 11 haftafa ogrenir bizde hep meraklii bekleyiis :)) canim insallah rabbim gonlune gore verir darisi basimiza ...sebahost: 40080817 .!.:Ne güzelya 12 haftada doktorlar söylüyor ben 16 haftanın içindeyim ama gizliyo bıdık kordonuyla paolcum hangi doktor dedi cinsiyetini Hüseyin beymi onun genel de ilk tahminlri doğru çıkıyo
Bastan berii sebinde yorumlarini okuyorum cok benzetiyorum kendime cok iyi anluyorum millet 11 haftafa ogrenir bizde hep meraklii bekleyiis :)) canim insallah rabbim gonlune gore verir darisi basimiza ...