dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kizlarr bebis donmus bakinsana ama goremedim diyo bukezde tam bi rezalet 19+3 ciktik nirmalde bugun 18 olmustu nolur siz bari yorumlayin :KK43:((
Anlamadığım şu doktorlar bu bebektede bişey görmüyolarsa niye okuyup doktor oluyolar tmm biz doktordeyiliz ama azçok biz bile artık tahmin ede biliyoruz canım bebeğinin yatışı gerçektende kız gibi ama içimden bi histe diyoki bu bebek erkek nebilim sen ne hissediyosun annelerin hisleri genelde doğru çıkar Allah inşallah gönlüne göre versin

Anlamadığım şu doktorlar bu bebektede bişey görmüyolarsa niye okuyup doktor oluyolar tmm biz doktordeyiliz ama azçok biz bile artık tahmin ede biliyoruz canım bebeğinin yatışı gerçektende kız gibi ama içimden bi histe diyoki bu bebek erkek nebilim sen ne hissediyosun annelerin hisleri genelde doğru çıkar Allah inşallah gönlüne göre versin
Canim hamile kaldim gunden beri erkek hissediyorum su bu olsu diye isyedimden deil hep herkeste senin bebis erkek dedi kiza alistirmamistim kesin erkek gibi hissettim hep sidide dojtor iki kere kiza benzedip 19 haftada goremiyorum demesi gene aceba erkek mi sorusunu koydu kafama :) anneler hissederse erkek yok resime bakarsak zaten kiz :)) bizimkisi yilan hikayesine dondu...

Kizlarr bebis donmus bakinsana ama goremedim diyo bukezde tam bi rezalet 19+3 ciktik nirmalde bugun 18 olmustu nolur siz bari yorumlayin :KK43:((
Mervecim erkek ya bu bebek.ne zaman hissettin bebegini ilk.yeni mi hissediyorsun yoksa daha onceden hissediyor muydun?
Ben kiza benzetemedim yani.

Canim senin ki erkek
Ay canım çok saol yaa :)) Kimse cevap vermedi, umutla bekliyordum ben de. Aslında gönlüm kız istiyor ama olsun.. Allah sağlık versin yeter ki, kız da yaparız napalım :KK48:
Nubu küçük ama sanki yukarı doğru gidecek gibi di mi?

Valla ben seninkina kararsiz kaldim kizda olabilir bu bebos cikinti yok gibi 1 kac haftaya daha belli olur. :))
:KK48: Gönlüm kız istiyor yalan yok :KK69::KK45: ama sağlıklı olsun yeter ki tabii :KK68: Çok saol canım..
Daha nub minik gibi geldi bana da.. Yani büyücek mi küçülcek mi, nereye doğru büyücek anlaşılmıyor di mi :confused::KK48: Burda 10+6. Doktor 2 hafta sonra söyleyebiliriz dedi. İnşallah görebilir. Heyecanla bekliyoruz :rolleyes: Yine fikrinizi alırım o göremezseee :)) Teşekkürleeerr...

Back
X