- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Kiz.. canimCanım benim Bebeğimi de yorumlarmisiniz 11+4 haftalik fotosu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz.. canimCanım benim Bebeğimi de yorumlarmisiniz 11+4 haftalik fotosu
Yaa,hadi hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlar da bizim içimizden erkek geçiyor bi kızımız var bakalim ne olacakKiz.. canim
Kiz.. canim
Kızlar 3 boyutludan tahmin yapabilirseniz çok sevinirim çok tşkler
Cok kucuk buyuttugum halde bisey goremiyorum canim.ama erkek gibi emin olmamaklaBende yorum bekliyorum ayrintilida doktor kiza benzettim dedi
Kızlar! Bana da tahmin var mı? Anlaşılıyor mu kii? 10+6
Eki Görüntüle 1470030
Cok kucuk buyuttugum halde bisey goremiyorum canim.ama erkek gibi emin olmamakla
Anlamadığım şu doktorlar bu bebektede bişey görmüyolarsa niye okuyup doktor oluyolar tmm biz doktordeyiliz ama azçok biz bile artık tahmin ede biliyoruz canım bebeğinin yatışı gerçektende kız gibi ama içimden bi histe diyoki bu bebek erkek nebilim sen ne hissediyosun annelerin hisleri genelde doğru çıkar Allah inşallah gönlüne göre versinKizlarr bebis donmus bakinsana ama goremedim diyo bukezde tam bi rezalet 19+3 ciktik nirmalde bugun 18 olmustu nolur siz bari yorumlayin((
ErkekEki Görüntüle 1470048 mrb kizlar bende tahminlerinizi bekliyorum sat a gore 11+4 ultrasyon a gore 12 + 0
Ay bana da söyleseneee... Kimse demedi bir şeeyy.. Görünmüyor sanırım
Canim hamile kaldim gunden beri erkek hissediyorum su bu olsu diye isyedimden deil hep herkeste senin bebis erkek dedi kiza alistirmamistim kesin erkek gibi hissettim hep sidide dojtor iki kere kiza benzedip 19 haftada goremiyorum demesi gene aceba erkek mi sorusunu koydu kafama :) anneler hissederse erkek yok resime bakarsak zaten kiz :)) bizimkisi yilan hikayesine dondu...Anlamadığım şu doktorlar bu bebektede bişey görmüyolarsa niye okuyup doktor oluyolar tmm biz doktordeyiliz ama azçok biz bile artık tahmin ede biliyoruz canım bebeğinin yatışı gerçektende kız gibi ama içimden bi histe diyoki bu bebek erkek nebilim sen ne hissediyosun annelerin hisleri genelde doğru çıkar Allah inşallah gönlüne göre versin
Canim senin ki erkekBenimki de 884'te.. anlayan var mııı?
Mervecim erkek ya bu bebek.ne zaman hissettin bebegini ilk.yeni mi hissediyorsun yoksa daha onceden hissediyor muydun?Kizlarr bebis donmus bakinsana ama goremedim diyo bukezde tam bi rezalet 19+3 ciktik nirmalde bugun 18 olmustu nolur siz bari yorumlayin((
Benimde bu bebis kız çıkıntı yok yinede belli olmaz daha küçükBende yorum bekliyorum ayrintilida doktor kiza benzettim dedi
Ay canım çok saol yaa :)) Kimse cevap vermedi, umutla bekliyordum ben de. Aslında gönlüm kız istiyor ama olsun.. Allah sağlık versin yeter ki, kız da yaparız napalımCanim senin ki erkek
Canim 17 haftada hissettim lk bebisya simdi kesin kesin hissediyorum ozaman lar emin deiildim :))Mkek ya bu bebek.ne zaman hissettin bebegini ilk.yeni mi hissediyorsun yoksa daha onceden hissediyor muydun?
Ben kiza benzetemedim yani.
Valla ben seninkina kararsiz kaldim kizda olabilir bu bebos cikinti yok gibi 1 kac haftaya daha belli olur. :))Canım.. Benimki pek belli olmuyormuş galiba ama, var mı senin bir tahminin?
Valla ben seninkina kararsiz kaldim kizda olabilir bu bebos cikinti yok gibi 1 kac haftaya daha belli olur. :))
Canim tesekkur ederim yorumun icinnubu görünmüyor maalesef canım