dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Sizin 3. Yolda galiba benimde ikinci hayatimda hic bu kadar halsizlik cekmemistim oglumdada bulsntim kusmam oldu ama bunda öldüm geri geldim sanki kizdir diyolar ama bakalim kizmi benimki de cok merak ediyorum
Bana da doktor kız dedi buradaki arkadaşlar da kız dedi.ben oğlanlarda kuş gibi hafiftim bunda bende bittim kusamadım da bütün gün otobüs tutuyor gibi gezdim.19 haftada 1.5 kilo aldım oğlanlarda 6 kilo almıştım şimdiye kadar Allah hepimizin gönlüne göre versin

Ay kızlar merveyle benim bebişin cinsiyetleri belli olunca heralde burda kutlama yapıcaz Artık eşimde sıkıldı bugün ultrasona uzun uzun baktı ve bu bebek kız dedi nerden anladın dedim belliya doktor anlamıyo diyo yazık adam kendini fazlakaptırdı yakıbda jenekolok olursa şaşırmıcam:KK70::KK70:

Arkadaşlar dünkü ultrasonumda bu çıkıntı ne sizce ?kordon mu ki
Doktorum kıza benziyor dedi?tecrübeli arkadaşlarım bi bakarmisiniz?
1427391785951.webp

hanımlar mesajımı nasıl silebilirim paylaştığım dosyayı silmem lazım

Ay kızlar merveyle benim bebişin cinsiyetleri belli olunca heralde burda kutlama yapıcaz Artık eşimde sıkıldı bugün ultrasona uzun uzun baktı ve bu bebek kız dedi nerden anladın dedim belliya doktor anlamıyo diyo yazık adam kendini fazlakaptırdı yakıbda jenekolok olursa şaşırmıcam:KK70::KK70:
Canim gebelde bilenesse buyuk ihtimal kiz oluyo kizi bilemiyolar

Canim bu bebek heralde ters yatiyo kafasi siimndi bize donuk :) eger oyleyse erkek ama yukari bakiyosa basi paralel yani kiz ????
teşekkür ederim bilmiyorum ki nasıl yatıyor 15.haftadayız ama hala tahmin yok doktordan bende merak ediyorum :) bu kontrolde kıpır kıpır degildi zaten uyuyordu sanırım :)

Bence
teşekkür ederim bilmiyorum ki nasıl yatıyor 15.haftadayız ama hala tahmin yok doktordan bende merak ediyorum :) bu kontrolde kıpır kıpır degildi zaten uyuyordu sanırım :)
Bence bize dogru donuk bu bebis ayni benimki gibi :)) 3 sanahat merve vakasi senin bebis ya ucumuzjnkude kiz yada ucumuzunkide erkek ..

Bence

Bence bize dogru donuk bu bebis ayni benimki gibi :)) 3 sanahat merve vakasi senin bebis ya ucumuzjnkude kiz yada ucumuzunkide erkek ..
Aynen mervecim bizimkilerin cinsiyetleribence aynı çıkacak kız veya erkek bilmiyorum ama içimden bi his diyoki sizin bebişler aynı

Bana da doktor kız dedi buradaki arkadaşlar da kız dedi.ben oğlanlarda kuş gibi hafiftim bunda bende bittim kusamadım da bütün gün otobüs tutuyor gibi gezdim.19 haftada 1.5 kilo aldım oğlanlarda 6 kilo almıştım şimdiye kadar Allah hepimizin gönlüne göre versin
Amin amin insallah bende oglumda daha iyiydim bu cok agar geciyor bilmiyorum neden cinsiyet farkliliklarinda illa bi belirti oluyordur belkide ondandir saglikla gelsinler insallah

Back
X