dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Bide böyle yandan çekeyim dedim.bakalim bu kez görebileceğiniz. Merakla bekliyorum

Eklentiler

• 20150327_164909.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 101
Kac kilo aldiniz kizlar ??

Ben aslında ilk üç ay boyunca 1 kilo almıştım bulantım ya da iştahsızlığım olmamasına rağmen. Amerikan Türkiye'ye gelince uzun uçak yolculuğunun ödem yapması sonucu 2 kilo daha almışım. Ama sadece karnım çıktı.

Ilk 3 ay 3 kg ikinci 3 ay 3 kg son 3ay da da 5 kg olmasi gerekiyormus.
Yine bu şekildeyse iyi.. Ben ilk 3 ay kilo alınmamalı diye biliyordum. 12. haftama giriyorum ve 3,5 kilo falan aldım Dobi olcam, yuvarlancam, yandım diyordum.. Zaten çok zayıf bir insan değildim hamilelik öncesi de.. Millet aman yürüyüş yap aman tuzlu yeme demeye başladı.. Herkesin derdi de hamilenin kilosu hee Zaten çok yediğim için almadım ki.. Eskiden sürekli dikkat ederdim, hem spor yapardım.. Akşam yemeği yemezdim falan.. Şimdi bunları yapamıyorum ondan aldım.. ama bir dur dicem inşallah Sinir oldum millete..

Benim bildigim
Ilk uc ay 1.5 kg ilk bes ayda 2 bucuk kilodan 5 e normal sonrada ayda 1.5 diye :))

Bana millet bisey demiyor cunku kendim almadim tuhafi karnim buyudu.ben cok acikiyorum meyveyle gecistiriyim diyorum ama doyurmuyor.midem kaziliyor resmen.ben ilk hamileligimde 13kg aldim.bunu 15 20 ile tamamlarim gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…