- 3 Aralık 2014
- 924
- 666
- 48
- 37
İlkinde sanki bir cikinti varmis gibi erkek diyorum ben bakalim daha iyi bilen arkadaslar ne yorum yapicak merak ettim dogru tahminde bulunabiliyormuyum diye :))Bi yorum alsam
Canı bebis sırtı dönük yada yüzü dönük nubu görünmüyor yorum yapayim dedim amaBide böyle yandan çekeyim dedim.bakalim bu kez görebileceğiniz. Merakla bekliyorum
Kac kilo aldiniz kizlar ??
5 kg almisim :) rezillik diz boyu bende.60 dim 65 oldum 15 haftaligim.bitene kadar 80 i gormezsem iyi kizlarKac kilo aldiniz kizlar ??
Kesin kiz cabimm. Yatisi nubu herseyi kiz boyoe fotolarda kiza kesin diyebiliyoz tabi yanilma payi nadiren oluyo :)c haftalik sen ne hissediyorsun ? Senin bebise ben baktim kiz dedim ama azra ya da bi sor daha daha profiBi yorum alsam
Kizlar ben 3 aldim ama sikkat ederek 18 hafta bitti normal miki ??5 kg almisim :) rezillik diz boyu bende.60 dim 65 oldum 15 haftaligim.bitene kadar 80 i gormezsem iyi kizlar
Ilk 3 ay 3 kg ikinci 3 ay 3 kg son 3ay da da 5 kg olmasi gerekiyormus.Kizlar ben 3 aldim ama sikkat ederek 18 hafta bitti normal miki ??
Benim dr oyle dedi ama ben direk gobek yaptim.tatli yi kes dedi bakar bakmazIlk 3 ay 3 kg ikinci 3 ay 3 kg son 3ay da da 5 kg olmasi gerekiyormus.
Yine bu şekildeyse iyi.. Ben ilk 3 ay kilo alınmamalı diye biliyordum. 12. haftama giriyorum ve 3,5 kilo falan aldımIlk 3 ay 3 kg ikinci 3 ay 3 kg son 3ay da da 5 kg olmasi gerekiyormus.
Ilk uc ay 1.5 kg ilk bes ayda 2 bucuk kilodan 5 e normal sonrada ayda 1.5 diye :))Yine bu şekildeyse iyi.. Ben ilk 3 ay kilo alınmamalı diye biliyordum. 12. haftama giriyorum ve 3,5 kilo falan aldımDobi olcam, yuvarlancam, yandım diyordum.. Zaten çok zayıf bir insan değildim hamilelik öncesi de.. Millet aman yürüyüş yap aman tuzlu yeme demeye başladı.. Herkesin derdi de hamilenin kilosu hee Zaten çok yediğim için almadım ki.. Eskiden sürekli dikkat ederdim, hem spor yapardım.. Akşam yemeği yemezdim falan.. Şimdi bunları yapamıyorum ondan aldım.. ama bir dur dicem inşallah Sinir oldum millete..
Canim kac haftaliksin tam be kadar karnin ciktikiii bellimu halime oldugun anlasiliyormuuBenim dr oyle dedi ama ben direk gobek yaptim.tatli yi kes dedi bakar bakmaz
15 haftalik canim cikti karnim 5 aylik gibiyim. ☺Canim kac haftaliksin tam be kadar karnin ciktikiii bellimu halime oldugun anlasiliyormuu
Benim 4 ay bitti 5 te gün aldım ama dısardan bakınca belli olmuyo bile heralde birden çıkacak15 haftalik canim cikti karnim 5 aylik gibiyim. ☺
Bana millet bisey demiyor cunku kendim almadim tuhafi karnim buyudu.ben cok acikiyorum meyveyle gecistiriyim diyorum ama doyurmuyor.midem kaziliyor resmen.ben ilk hamileligimde 13kg aldim.bunu 15 20 ile tamamlarim gibime geliyor.Yine bu şekildeyse iyi.. Ben ilk 3 ay kilo alınmamalı diye biliyordum. 12. haftama giriyorum ve 3,5 kilo falan aldımDobi olcam, yuvarlancam, yandım diyordum.. Zaten çok zayıf bir insan değildim hamilelik öncesi de.. Millet aman yürüyüş yap aman tuzlu yeme demeye başladı.. Herkesin derdi de hamilenin kilosu hee Zaten çok yediğim için almadım ki.. Eskiden sürekli dikkat ederdim, hem spor yapardım.. Akşam yemeği yemezdim falan.. Şimdi bunları yapamıyorum ondan aldım.. ama bir dur dicem inşallah Sinir oldum millete..
Benimkide nerdeyse 5 aylik ama hamile oldum anlasilmuyo karnim az kabardi normalde ne zaman cikmaya basliyoki canim ?15 haftalik canim cikti karnim 5 aylik gibiyim. ☺
Valla foto cekip yollayasim var ama utaniyorum.kocamanBenim 4 ay bitti 5 te gün aldım ama dısardan bakınca belli olmuyo bile heralde birden çıkacak
Normali bence 5 ay sonra cikmasi merve zayif misin?normalde yoksa kilolu mu?Benimkide nerdeyse 5 aylik ama hamile oldum anlasilmuyo karnim az kabardi normalde ne zaman cikmaya basliyoki canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?