dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Canim foto net deil orda bi cikinti gorunuyo o ne anlamadim ama kordonu paralel yani kizz.. ama bebiste ayni erkege benziyo :)) resmi bidaha cekip koysana canim
1427463670632855842267.webp canım bakabilirmisin

Arkadaşlar dünkü ultrasonumda bu çıkıntı ne sizce ?kordon mu ki
Doktorum kıza benziyor dedi?tecrübeli arkadaşlarım bi bakarmisiniz? Eki Görüntüle 1470772
Dikkatlice baktım uzun uzun canım kordonu yukarı eğilimli olsada cikinti yok kız bebis gibi duruyor ama ben senin bebis erkek olduğunu hissediyorum nedense baska doktora gittiniz hic erken hafta yanilma oluyor hem zaten kesin kız da dememiski ben senin yerinde olsam başkasında gorunurdum hayirlisi olsun inşallah

Dikkatlice baktım uzun uzun canım kordonu yukarı eğilimli olsada cikinti yok kız bebis gibi duruyor ama ben senin bebis erkek olduğunu hissediyorum nedense baska doktora gittiniz hic erken hafta yanilma oluyor hem zaten kesin kız da dememiski ben senin yerinde olsam başkasında gorunurdum hayirlisi olsun inşallah
Canım çok teşekkür ederim ederim
En iyisi ben başka bir doktora daha danisayim haber vericem canim sana hayırlısı insallah

Canım :) 884'te de benimki var, bana da bakar mısın? 2 arkadaş baktı saolsunlar, biri erkek, biri kız gibi dedi. Nubu minik biraz :KK48: pek anlaşılmıyor. Senin bir yorumun var mı?

Ay banada bakin lutfen cok merak ediyorummm

Eklentiler

• 14274638776071392782045.webp
    14274638776071392782045.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 125
10 hfta erken hafta yanilma payıyla beraber kız diyorum

12 hftada foto olursa tekrar bakalim
Çok teşekkürler canım :) Bana da kız gibi gelmişti ama nub biraz küçük gerçekten. 10+6 daha. Sanırım büyüyebilir nub di mi? Doktor 2 hafta sonra söylebiliyoruz dedi. İnşallah 2 hafta sonra burda resmi de doktorun tahmini de paylaşırım canım. Sizden de tahmin isterim :KK33: 12'yi bitirmiş oluyor o zaman hayırlısıyla. Çok saol :KK36:

benimkine bakan yokmu acil cvp
Ben %100 anlıyorum diyemem ama görsem yorum yapacaktım. 1. fotoda tam nub kısmını karanlık görüyorum. 2. foto da bulanık. Anlamadım o yüzden. Daha iyi bilen arkadaşlar anlar belki. Gönlüne göre olsun..

Back
X