Bencede kesin nur topu gibi bi paşası olacakMervecim yine ogrenememissin galiba hayirlisi artik bu bebis sana bi süpriz yapacak bence bu kadar bekletdiğine gore
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede kesin nur topu gibi bi paşası olacakMervecim yine ogrenememissin galiba hayirlisi artik bu bebis sana bi süpriz yapacak bence bu kadar bekletdiğine gore
Kız bebis bence ama 12 hafta olsa daha kesin diyebilirim di erken hafta değişebilir usg farklı çıkıyor her haftaKizlar merhaba benim bebisimin cinsiyetini yorumlar misiniz burda on haftalik
Senin bebis ne oldu canım gittin mi bidahaBencede kesin nur topu gibi bi paşası olacak
Oofff azra yarami desmeMervecim yine ogrenememissin galiba hayirlisi artik bu bebis sana bi süpriz yapacak bence bu kadar bekletdiğine gore
Yok gitmedim daha ama cumartesi günü gitmeyi düşünüyorum bakalımyoksa 3 hafta sonraya ayrıntılım var ona giderimSenin bebis ne oldu canım gittin mi bidaha
ErkekkkEklenmemis resim bu
Erkek bu benceeeeeeEklenmemis resim bu
Seninki kac haftalik canim ?
Yok canım gösterir inşallah artik ben oglumu 25 de öğrendim ikinci gebeligimde 22 de kız dedi net de baktım 32 den sonra bacaklar bukuluyormus benimde 10 nisanda renkli usg var edepli kızımi çok merak ediyorum bir yandanda bi sürprizle karşılaşmaktan korkuyorum son gittigimde kız ama pembe alma demişti bakalim artik alışveriş yapmak istiyorumOofff azra yarami desme( artik kesinlesson baska bisey istemiyor yaa aceba ozmana 22 haftalik fln olur cocuk bukulur gostermez diye korkuyorum
((
Kız bebekkKızlar bunu da yorummlarmisiniz rica etsem.
Hadi hayirlisi canim :)) senin ogrenmenede az kaldi geeci doguma ne kalmis :)) kac kg aldin azra 32 haftada ? En cok hangi ayda kilo geliyoYok canım gösterir inşallah artik ben oglumu 25 de öğrendim ikinci gebeligimde 22 de kız dedi net de baktım 32 den sonra bacaklar bukuluyormus benimde 10 nisanda renkli usg var edepli kızımi çok merak ediyorum bir yandanda bi sürprizle karşılaşmaktan korkuyorum son gittigimde kız ama pembe alma demişti bakalim artik alışveriş yapmak istiyorum
Canim cok net deil ama birinci resimde cikinti var gibi erkek bence.. kac haftalik ?Eki Görüntüle 1476583 Eki Görüntüle 1476584 Eki Görüntüle 1476585 kızlar benim bebişimede bakabilirmisiniz bi tahmininiz varmı acaba
Canm sen resim koymamissinki ???Merhaba benim bebislerim ikiz bizede bi yorum yaparsanız çok sevinirim :)
Yukeleyemiyorm kaç kere denedim yapamadım nasıl yükleniyo resim??Canm sen resim koymamissinki ???