dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Mervecim yine ogrenememissin galiba hayirlisi artik bu bebis sana bi süpriz yapacak bence bu kadar bekletdiğine gore
Oofff azra yarami desme :(( artik kesinlesson baska bisey istemiyor yaa aceba ozmana 22 haftalik fln olur cocuk bukulur gostermez diye korkuyorum :(((

[QUOTEki1Gun87, post: 40248317, member: 431549"]Eklenmemis resim bu[/QUOTE]
Yarin gidince bize yazmayo unutma canim ama ben erkek bebise cok benzettim

Yorumlar için tşkler kızlar. yarın elektrik sıkıntısı olmazsa gidiyorum inşAllah. Randevu saatim 09:40 bakalım öğrenirsem kesin paylaşacağım :)

Oofff azra yarami desme :(( artik kesinlesson baska bisey istemiyor yaa aceba ozmana 22 haftalik fln olur cocuk bukulur gostermez diye korkuyorum :(((
Yok canım gösterir inşallah artik ben oglumu 25 de öğrendim ikinci gebeligimde 22 de kız dedi net de baktım 32 den sonra bacaklar bukuluyormus benimde 10 nisanda renkli usg var edepli kızımi çok merak ediyorum bir yandanda bi sürprizle karşılaşmaktan korkuyorum son gittigimde kız ama pembe alma demişti bakalim artik alışveriş yapmak istiyorum

Yok canım gösterir inşallah artik ben oglumu 25 de öğrendim ikinci gebeligimde 22 de kız dedi net de baktım 32 den sonra bacaklar bukuluyormus benimde 10 nisanda renkli usg var edepli kızımi çok merak ediyorum bir yandanda bi sürprizle karşılaşmaktan korkuyorum son gittigimde kız ama pembe alma demişti bakalim artik alışveriş yapmak istiyorum
Hadi hayirlisi canim :)) senin ogrenmenede az kaldi geeci doguma ne kalmis :)) kac kg aldin azra 32 haftada ? En cok hangi ayda kilo geliyo

IMG_6314.webp IMG_6316.webp IMG_6317.webp kızlar benim bebişimede bakabilirmisiniz bi tahmininiz varmı acaba

Merhaba benim bebislerim ikiz bizede bi yorum yaparsanız çok sevinirim :)

Back
X